Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (8)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) 

Boba Fett překvapil hlavně začátkem, který byl zajímavý. Příběh se týká vlastní dějové linie, ale propojuje se s předchozími sériemi Mandaloriana. Poslední 3 díly, jakoby jsme koukali na Mandu, což jsem uvítal. Nakonec se z toho vyklubal slušný počin nekde na pomezí 4 a 5 hvězdiček. Poslední díl byla ale solidní akční jízda a Mando tomu dal šťávu. I když první dvě série Mandaloriana jsou lepší, tak i Boba Fett si zaslouží takové hodnocení. ()

Kapitola 1: Cizinec v cizí zemi (2021) (E01) 

I když úvodní díl Mandy lepší tak hodnotím stejně. Prolínání současnosti s minulostí je dobrej nápad a akce se štítonoši a fight s kentauři godzilou byl parádní. Uvidíme, kam nás tahle, zatím minisérie, zavede. ()

Kapitola 2: Kmeny Tatooinu (2022) (E02) 

Konečně jsme se dozvěděli více o pouštních lidech. Scéna s vlakem byla nejlepší, ale i zpouštnění Bobyho, trénink a akce se vyvedla, plus super hudba.. ()

Kapitola 4: Bouře se blíží (2022) (E04) 

Skvělý díl. Boba se ujímá vůdcovství a vymyslí plán. Ten se ale neobejde bez krveprolití a jelikož bude válka, tak je potřeba sehnat posily a staré známé. Taky se dozvídáme jak se Boba a Fennec dali dohromady. ()

Kapitola 5: Návrat Mandaloriana (2022) (E05) 

Mando zase na scéně.. škoda že byla epizoda jak vytržená z kontextu. V podstatě to byla taková vsuvka toho, kde mezitím co Fett buduje svuj rajón, co za tu dobu dělá Mando. Až na to, že to bylo nezáživné. Mando je totiž kdesi, kde plní úkol o kterým nevíme nic a nic se ani nedozvíme, protože úkol začíná koncem, kdy jen přinese hlavu zadavateli. Pak putuje vesmírným mhd a epizoda začíná být zajímavá až v době, kdy dává do kupy svůj nový vozový park. Nějaká spojitost s příběhem přichází až na úplném konci, kdy se objeví Fennec. ()

Kapitola 6: Z pouště přichází cizinec (2022) (E06) 

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

Kapitola 7: Ve jménu cti (2022) (E07) 

Finále bylo drsné. Akční nářez celý díl. Konflikt totiž vyeskaloval, k čemuž směřovaly už předchozí díly. Byla to efektní jízda. Chyběl mi trošku lepší závěr, tohle bylo moc uspěchaný. Ale vesměs tam bylo všechno. Kámoš se vrátil, Mando se vydává dál, Fett ubránil planetu a našel se i ztracený šerif. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama