Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasický priemer. Mierne nadpriemerne som sa však pobavil. A ani som viac nečakal. Proste kvalitné rozprúdenie krvi v žilách lahodné na tmavú noc po ťažkom dni. Podobných vyvražďovačiek by sa dalo natočiť milióny, stačí zmeniť prostredie, pointu a je to. Čím som bol však prekvapený, bol výber zimomriavkavých hororových melódií, ktorý bol fakt desivý a výber cool hudby. A nadpriemer boli aj celkom fajn herci, teda aspoň na pohľad. Rýchle, aj keď ohrané, hustá atmoška, kvalitné efekty a hudba. Neviem prečo, ale ja som za kladných 75%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nářez! A zábavný! A taky ultimátní, jak říkáme my znalci českého jazyka. Nebýt letošní nové dvojky, vůbec bych se o tomhle skvostu nedozvěděl. Jeden z mých nejmilejších filmových žánrů (tj. vyvražďovačka) ve vizuálně oslnivém provedení (kulisy starého omšelého hotelu jsou parádní). Skvělý scénář, skvělá režie, skvělá kamera, skvělá výprava, skvělé efekty, skvělý mimochodný humor a jako bonus (SPOILER) - ta nejhezčí holka vydrží až do finále; samozřejmě ta sexy chica, ne ta krucifixy pokérovaná čůza - (KONEC SPOILERU). Ve filmu vás nebude prudit žádné dlouhé okecávání a jde se rychle na věc - scénárista fakt evidentně netrpěl soucitem se svými postavami a už dlouho před polovinou padají jako mouchy (a mnohdy dost nečekaně). A taky vrah není jen tak ledasjaký řadový psychouš - dvoumetrové stopadesátikilové holohlavé sekernické hovado, kterému - jak nám prozradí pár flashbacků - jeho šílená kráva/matka natloukla do hlavy trochu jinou verzi náboženství, než tu mainstreamovou. A tak milý synek, až "trochu" povyroste, začne kráglovat hříšníky jak na běžícím pásu a jejich oči si nakládá do zavařovaček, sběratel... Nejlepší momenty: vylupování očiček, deepthroat s mobilem(!), obouručný vzpěračský škrtící dabl v závěru(!)... a vůbec celý závěr - ten mě fakt dostal a definitivně převážil jazýček na mých vahách k pětce. Jak říkám - ultimátní nářez. / (A překvapení a pecka o to větší, že jak tak prohlížím rejžovu dosavadní filmografii, točil zatím jen samé lobotomické eroťáky!) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady rychlokvašných průjmů americké provenience. Středem zájmu je opět přehnaná brutalita, která se marně snaží zakrýt stupidní děj, nulovou atmosféru a chatrné výkony přítomných estrádníků z cirkusu, a která člověka vyděsí snad jen tím, kolik snímků podobného ražení tvůrci vykradli. Marná snaha, nic lepšího než odpad z toho nevykouzlíme. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Nejdem tu písať o tom, aké je to neskutočne blbé a, že už sme to nespočetnekrát videli. S krvou, vytrhanými očami, švábmi, červami, sekerami, hákmi sa nešetrilo, k tomu všetkému sa pridal dvojmetrový killer Glen Jacobs alias Kane, partia mladých väzňov, či čo to bolo, starý schátraný zavšivavený hotel a vznikol nám tak pekne krvavý a brutálny filmík, ktorý vyznávači bezduchých vyvražďovačiek zaiste ocenia... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama