Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Recenze (177)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Onanující Chucky, jeho žena Tiffany, dabována Jennifer Tilly (která je příšerná i když ve filmu hraje sama sebe), jejich syn, Glen or Glenda?, který je tak trochu hodně divný, ale také Chucky a Tiffany, kteří se snaží vychovat svého syna tím, že prostě seknou s vražděním, ale ani jednomu z nich se tenhle životní styl nějak nedaří opustit... Jak byla Nevěsta výborná, tak tady opět kvalita spadla a společně s druhým dílem je to asi nejhorší zářez v sérii. Jasně, je to zase velká sranda (Chuckyho hlášky, Chuckyho momentka s Glenem/Glendou z místa činu a opět Chucky onanující), ale to je téměř to jediné, co stojí v tomhle filmu za to. Tiffany kapánek změkla, herci jsou neuvěřitelně, ale neuvěřitelně otravný a všemu tomu vévodí naprosto zbytečná "postava" Glena/Glendy. Opět jsem se ale skvěle bavil, i když to na čtyři hvězdy nevytáhnu, ani kdybych chtěl. Na spoustů momentů z filmu se ale zapomenout nedá, takže za 60%, i když je to už opravdu trochu přes čáru, co se slušného vkusu týče :D ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený film. Chucky není na své řádění sám. Napětí střídá humor. Jelikož mám vraždící panenku jako jednu z mála oblíbených hororových filmů oblíbenou, musím pochopitelně patřičně ohodnotit. 75% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování chuckyho série, ale tohle je spíš rodiné gore drama s parodii na horory jako Hellraiser 3 nebo Shinning.. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V počáteční snové sekvenci Glena jsem si myslel, že se bude jednat o pořádný hororový nářez. Bohužel poté se Glen probudil a Chuckyho sémě kleslo na roveň Chuckyho nevěsty. V souhrnu jsem se ale bavil o něco lépe než u nevěsty a proto hodnotím tento díl pozitivněji. ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Technická stránka filmu je podla mna v pohode, na to že každú postavičku ovládalo šest ludí muselo byt v rodinných scénach na place narváno! ...výborné hlášky, výborné narážky ...chucky zraje jak víno a určite sa ešte vráti! ()

Joe123 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nemá nič spoločné so hororovou sériou Child's Play. Toto neni horor ale komédia a ani ako komédia za nič nestojí. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

O horor nejde skôr je to celé čierna komédia. Podobný štýl ako chuckyho nevesta len o niečo slabšie. Jeho potomok mi tu prišiel absolútne nevhodný a zbytočný. Koniec bol len priemerný ako aj cely film, škoda, sľubný začiatok sa mi aj páčil. 3* ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Od Chuckyho nevesty sa to moc nelíši.. viem si predstaviť aj lepšie strávený čas ako nad týmto.. v porovnaní so skvelou jednotkou sa toto skutočne príliš nechytá, horor to neni, vtipné to neni... čo nám tym chcel režisér povedať? ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Šílená vraždící komedie, kterou vede Chucky s jeho ďábelským humorem. Narážka na Britney, která mě hodně rozesmála a dále co jsem si všimnul, tak i na The Shining. Ukázka, jak to v showbiznisu chodí. ''Chceš něco ? Uplácej tělem !'' Užil jsem si film a skvěle jsem se bavil._75% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chcel som rovnaké hodnotenie ako predposledná časť, ale odbočka s Chuckyho "kvázi" rodinkou nie je to najlepšie, čo mohli vymyslieť. O vraždy sa stále snažia, ale príbeh drhne ako sviňa. Slabulinké dve hviezdy. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Neuveritelna silenost s pro me neznamymi zabijackymi panenkami. Kdyz prijmete uchylnost snimku, zasmejete se, kdyz naopak ne, po par minutach se zhnusene odpotacite od obrazovky. Ja jsem zustal nekde na puly cesty hlavne diky neotrelym komentarum mych spolusedicich kamaradu. Doporucuji s pivem v ruce nebo...40% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tohle spolu s Chuskyho nevěstou je už spíše komedie! Což je vlastně na jednu stranu škoda, protože až na třetí díl, je to celkem originální hororová serie! ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 5 minut(sen syna/dcery Chuckyho) mi připomínalo starou dobrou "jedničku"(Dětskou hru).Zbytek byla totální slátanina,parodující nejen jiné horory,ale i sama sebe.Ono by to parodování ani tak nevadilo,kdyby to nebyl takovej šrot. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

X-té pokračovanie z kategórie najzbytočnejších. Námet by skôr poslúžil pre drsnejšiu verziu Scary Movie a nie pre old schoolový hororový zážitok. Prekombinované ako pravicový zlepenec, ktorý sa borí s komplikáciami na všetkých frontoch a najradšej by nad týmto zárezom zakryl oči. Ale nie od strachu... ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem snesl Chuckeyho nevěstu , tak ale co je moc toho je příliš, tohle je snad už jenom zneuctění Chuckey. Nejen že s hororem to nemá vůbec nic společného ale komedii to snad připomíná ještě míň. Panebože jak tohle někdo mohl vůbec natočit? Takovou stupiditu jsem snad neviděl, nejen že zabíjení je naprosto ubohé a ničím nezajímavé, ale co teprve Chuckeyho syn. Panebože kde tohohle hermafrodita vyhrabali? Naprosto odporná ufňukaná a stupidní panenka. Hnus hnus a nic víc. Jediný Před čím se klaním jsou pohyby panenek , to je opravdu pokrok jak živý za to Dávám * ale zbytek je odpad!!! ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*RODINNÉ SOIRÉ* Rodinka sa nám rozrástla. K už asi navždy zjazvenému Chuckymu a jeho vnadnatej neveste Tiffany, pribudla ďalšia bábika, a to synčekodcérenka Glen, respektíve Glenda. A táto traumatizovaná postavička, ktorá vzdialene pripomína Davida Bowieho sedemdesiatych rokov, je naozaj desivá; a to až natoľko, že k nej nemôžete necítiť odpor. Je vám zle z jej bezpohlavnosti, z jej submisívnosti, z jej úzkostných stavov... Keby sme aj nebrali do úvahy Glena / Glendu, piate pokračovanie Chuckyho je asi najnepríjemnejším z celej série: vraždy sú krvavejšie, osudy postáv smutnejšie, humor čiernejší a - neodpustiteľne - Britney Spears v tomto filme umiera. Zdrojom najväčšej radosti však pre mňa je prítomnosť Jennifer Tilly, ktorá hrá seba samú, a rád by som jej odkázal nasledovné: "Jennifer, láska, ja by som ťa určite uprednostnil pred Juliou Roberts." Verdikt v 1 vete: Keď sa Chucky dostáva mierne do úzadia. 02.09.11 ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Chucky hanbi sa ! Ako si mohol dopustiť priviesť na svet takého usmrkaného Pinocchia čo po večeroch ciká do nohavíc, cez deň chová odpor k násiliu a navyše bojuje s Woodovským syndrómom “Glen or Glenda“ ? Frajerská úvodná sekvencia z pohľadu vraždiacej bábiky správne nabudí, ale čo nasleduje s ďalším vývojom už nie je ani vtipné. Párkrát Chucky pripomenie, že nezabudol hláškovať, jeho semeno v skúmavke je tiež fajn úlet. Ale poväčšine času sa tlačí na pílu do takej miery, že dianie zachádza viac do seba paródie a tá prekračuje hranicu únosnosti. Kvalitatívne to vidím rovnako ako s treťou Detskou hrou, raz si ju pozriete, ale viackrát sa k nej nevrátite. Po vydarenej štvorke nečakaná facka, sériu dokončím len z povinnosti. ()

Reklama

Reklama