Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael De Guzman .. Kua to jsem zas jednou viděl sračku. Skončilo další z mnoha fotbalových utkání probíhajícího MS06, díky kterému nemám prakticky na filmy žádný čas a ve slabé chvilce přepnu zrovna na tohle. Vrchol pokleslé zábavy a pokus o vyždímání něčeho z dávno vyschlé látky. ()

Perry- odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdová POMSTA (pro diváka, který to dobrovolně zhlédne). Sledoval jsem to jen se záměrem se pobavit a vidět, co všechno Hollywood vyprodukuje. Žralok vypadá jako trubka potažená šedivým hadrem, ale má i pár vychytávek - umí křičet, překousnout člověka a ten přežije a další. Trojka je o třídu lepší. P.S: Chudák Spielberg. Takhle použít scény z jeho filmu. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Asi stonásobne lepšie jak trojka, ale i tak; hlavná postava je (podľa vlastných slov) otravná babička, Mario van Peebles hrá komického černocha, žralok je statický a pomalý + ten námet, a záver to zráža snaď do céčka. Nudný a hlúpy film, ktorý patrí do nočného tv kina konca 90.tych rokov, tam je jeho miesto. Dve hviezdy tomu samozrejme dať nejdú, ale treba oceniť, že  sa aspoň pokúšali tváriť seriózne. Zvyšok tej jednej hviezdy dávam exteriérom bahamského raja. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Michael Caine si evidentně spletl letadlo, respektive film, ve kterém chtěl hrát, protože jinak mi jeho účast v této naštěstí již poslední čelisťové insanitě rozum nedává, ale je aspoň pozitivní přidanou hodnotou. Důvtip žraloka převyšuje logiku a inteligenci všech postav dohromady (matka všem zakazuje, aby byli u vody a sama se jde o scénu později šplouchnout, přičemž dostává téměř okamžitě panický záchvat), ale narozdíl od trojky se tomu dá zasmát. Každopádně se mi nechce věřit , že tvůrci mysleli žralokovu detektivní misi z Amity na Bahamy vážně, protože to už by bylo fakt na Chocholouška. 25% P.S. Deja Vu scéna s napodobováním taťky ale dobrá. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Panečku, to je námět! Další žralok v řadě, co Brodyovým nedá chvíli klidu. Zabiják si tentokrát připlaval ze studených vod rovnou na Bahamy, aby si tu s posledními členy lidské rodiny vyřídil své účty. PROČ a JAK jí našel, na to se mě však neptejte. Závěrečný díl série je jedno neskutečné WTF. Logika se utopila už někde s trojkou a napětí chcíplo s Williamsovým odchodem. Jediným kladem čtyřky zůstává asi ten žralok, který tu vypadá přece jen o trošičku líp než minule. Ale opravdu jen trošičku. Bohužel pro něj i pro nás se zase moc nenažere. Tvůrcům se tak podařilo spláchnout tuhle sérii úplně do hajzlu a od té doby se nenašel nikdo s takovou drzostí, aby jí z těch sraček vyhrabal. Ať odpočívá v pokoji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Poslední film Lorraine Gary (Ellen Brodyová). (Karlos80)
  • Mario Van Peebles (Jake) si svou roli napsal sám. (Karlos80)

Reklama

Reklama