Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle naprosté ignorování všech společenských norem ze strany Addamsových fakt žeru. Pokračování snad ještě víc šlape, je pochmurnější a snad i morbidnější. Velkým bonusem je pak nový přírůstek.. a hlavně cokoliv z letního tábora!! Nejen pro morbidní atmosféru, výbornou stylizaci a dokonalý timing gagů je tohle jedna z nejlepších komedií první poloviny poslední dekády minulého století. Sonnenfeld věrohodně adaptuje comicsové postavy do hraného filmu, u dvou Addamsovic dětí mu to jde ještě o krapet lépe.. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Film je pokračováním ´The Addams Family´ z roku 1991. V příběhu se několikrát objeví hudební motiv z černobílého seriálu ´The Addams Family´ z roku 1964. Tentokrát se Addamsovi vydávají na cesty ze svého městečka. Wednesday a Debbie jsou posláni na letní tábor, Fester se ožení a přestěhuje se k manželce a Mosticia s Gomezem ho jedou navštívit. Není to taková zábava jako v prvním filmu, ale příhody detí na táboře jsou dosti dospělácke. Amanda opravdu zasluhuje oskalpovat. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Excelentní pokračování. Zejména sekvence skautského tábora je fakt maso. Skupinka nadšených privilegovaných blondýnek proti barevným, chromým a divným dětem, závěrečná destrukce tábora, je to prostě paráda. A chatička s celodenní projekcí Disneyovek, to by mě zlomilo po dvou hodinách. Taková nadsázka se už dnes moc netočí, je to nadčasové, je to supr. 90% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Digitálnější ... na úkor upřímnosti ... nežli první film. Jakoby se vytratilo kouzlo okamžiku ... nepolapitelné, maličko morbidní fluidum, které bylo až dosud převelice pevně spjaté se všemi členy veskrze interesantní Addamsovy rodiny. Nicméně ... kupříkladu Wednesday jako Pocahontas nemá chybu ... 3,5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, stejně geniální jak první díl, jen s tím problémem, že je navždy druhý a to mu nikdo neodpárá. Každopádně zábava je to opět parádní a hlavně herci jsou VŠICHNI naprosto výborní. Autoři si a Addamsovic rodinou nádherně pohráli. Černý humor nikdy nebyl zdařilejší a originálnější jako tady. Rád na léta, kdy jsem byl menší a tyto filmy sledoval furt, vzpomínám. Ještě to štěstí, že se k těm létům kdykoliv mohu vrátit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Natáčelo se od 8. února do 9. června 1993 v Kalifornii. (Varan)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama