Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Myslíte, že se mu líbím? - Určitě, vždyť zvracel! '' ----- Spousta lidí tupíše cosi ve stylu - jasně je to pořád geniální, ale je to dvojka, A dvojka je dvojka a bla bla... Já bych naopak řekl, že dvojka předčila jedničku. Jestliže se první díl výhradně odehrává v domě (a okolí) Addamsonových, pak v tomto díle budou nadšené děti odeslány na skautský tábor Chippewa a tam začne teprve ta správná jízda! Christina Ricci konečně dostala krapet více prostoru a to nejen v závěrečné táborové divadelní hře o osadnících. Do toho zmatky doma s miminkem a nová chůva.... Zkrátka a dobře opět geniální koktejl morbidního a černého humoru. Vskutku hřbitovní zábava! Dávám za 5 krocanů, bezt debaty. * * * * * ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)

Reklama

Reklama