Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. It's An Addams! - Marc Shaiman ,2. Sibling Rivalry ,3. Love On A Tombstone ,4. Debbie Meets The Family ,5. Camp Chippewa/"Camp Chippewa Song" [*] ,6. Fester's In Love ,7. The Big Date ,8. The Tango ,9. Fester And Debbie's Courtship ,10. Wednesday and Joel's Courtship ,11. The Honeymoon Is Over ,12. Escape From Debbie ,13. "Eat Us" ,14. Wednesday's Revolt ,15. Debbie's Big Scene ,16. Some Time Later. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne ostávajú diváci z pokračovaní úspešných filmových hitov rozčarovaní, ja ich mám naopak rada. Vo väčšine prípadov sa mi totiž potvrdilo, že "dvojka" prekonala "jednotku". A toto je ukážkový príklad spomínaného prípadu. Až TOTO boli konečne Addamsovci. Úchylni, morbídni, svojskí, perverzní, zvrátení. Mučení smiechom a letným slnkom, zabávajúci sa hrou na francúzsku revolúciu (samozrejme, aj s gilotínou a inými patričnými nástrojmi), tancujúci šarmantné tango ... A v prípade jedného člena i zažívajúci priehršte lásky a vášne. Vlastne, keď sa tak zamyslím, pri prvom pozretí nebolo veľa scén, pri ktorých by som sa neprehýbala od smiechu ... Naopak, všetko bolo tak veľmi, ale veľmi vtipné ... Od stoicky rodiacej Morticii, cez šarmantné bábo s fičúrskymi fúzikmi a jeho podarene žiarlicich súrodencov až po jednotlivé etapy Fosterovho ošiaľu zvaného Debby. A, prirodzene, detský tábor ... Ak by sa celý film točil len okolo neho, či presnejšie v ňom, asi by som mala svojho osobného favorita na komédiu storočia ... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)

Reklama

Reklama