Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

katasta 

všechny recenze uživatele

"Keith" je skvělý film už jen proto, že vás naprosto může vtáhnout do děje, protože celou dobu nevíte nic víc, než Natalie. Spolu s ní vás ten divnej kluk zajímá, taky vám přijde naprosto ujetej a absolutně nechápete jeho chování. Proč je jednou tak bezva a pak se z ničeho nic ztratí a týdny o něm neni vidu ani slechu? Proč chvíli vypadá, že jí má rád a pak jí pošle nevybíravě do háje? Je jednoduše hrozně zajímavé se na ten film koukat a doufat, že snad na konci přijde nějaké vysvětlení toho všeho. A ono přijde. Nečekané a smutné vysvětlení. Krásný konec. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film pro teenagery, který nedělá z teenagerů pitomce a kde teenageři vypadají skutečně jako teenageři. (Nejen) v rámci žánru zde ani pětihvězdičková stupnice nestačí, málokterý film dokáže vytvořit takovouhle emocionální smršť. Herecké výkony, dialogy, výběr hudby - vše je v naprosté harmonii. Konec už je na rozdíl od zbytku filmu trochu klišé, ale who cares... tohle je naprosto moje gusto. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Po druhé projekci upravuju hodnocení. Postava Keithe je napsaná opravdu velmi špatně. Napoprvé mi byl sympatický, napodruhé jsem měl tendence ho nakopat telekineticky do zadnice, hajzla. Ta postava prostě není napsaná dobře. Každopádně film je to víc než dobrý. Zpracování, emoce, hudba, i celková atmosféra filmu je nezapomenutelná. Takže za filmový zážitek dávám 4 hvězdičky a hotovo. O originalitě však nelze mluvit ani náhodou, protože kdo trochu ví, tak tenhle příběh je značně okopírovaný z jiného filmu "A walk to remember". 7/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách jsem ještě stále neprohlédl, po devadesáti ale tleskal. Jakmile si Keith lehce podkopne pozici pohodáře, kterého nic nevyvede z míry a který otravuje svým neutuchajícím entuziazmem, tušil jsem, že při troše štěstí se můžu zamilovat. Povedlo se. Nejlidštější film za hodně dlouhou dobu, mistrovská režie Todda Keslera, který se v mých očích stal vlaštovkou budoucnosti, ale pro mě nepochopitelně na něj kariéra úspěšného filmaře nečekala, a v neposlední řadě dokonalý soundtrack jako extrakt mého nejoblíbenějšího hudebního stylu. Nádhera. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Možná originálně tvářící se,ale nakonec úplně stejná slaďárna jako všechny ostatní, jen ne tak sladká,spíše na palici:-)Hezká holka se zamiluje do podprůměrnýho blbečka,který se neumí chovat jinak než jako namachrovaný imbecil.Možná,že bych k němu měla mít víc soucitu po tom,co ke konci filmu vyplavalo na povrch,ale kdepak.Kdyby to šlo,tak hlavního představitele nakopu, stejně tak jako slečnu plnou klišé "nevím proč tomu tak je,ale s tebou se cítím jinak,svá,ne jako s ostatními".Blablabla.Po celou dobu jsem se ptala sama sebe "tak kdy už se začne něco dít",neustále jsem sledovala čas a ono nic.Já si z toho na zadek nesednu,jen proto,že měl SPOILER Keith rakovinu.Bohužel,hrozná ztráta času.Asi přeci jen zanevřu na červeně označený filmy(:D),protože mě v poslední době jen a jen zklamaly..:-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Když se Natalie (Elisabeth Harnois) baví s profesorem o nepřítomnosti Keitha (Jesse McCartney), má část vlasů i přes pravé rameno, při dalším pohledu ne a pak zase ano. (Reesam)
  • Film je inspirován krátkým příběhem "Keith" z knihy "The Hotel Eden", kterou napsal Ron Carlson. (Pumiiix)

Reklama

Reklama