Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad není úplně přesné hodnocení, protože přece jen po technické stránce je sem tam na co koukat. Některé gore efekty jsou zajímavé, stejně tak poměrně značná tvrdost akčních scén a minimum zpomalených záběrů. Dějově a vůbec celkovým konceptem je to ovšem natolik odporná a nechutná blitka, že si nezaslouží sebemenšího slitování. Režisér by potřeboval rovnou trojí mozkové vyšetření. První by bylo za celkovou "tvář" filmu, protože nikdo duševně v pořádku nemůže takovýhle odpad ze stoky natočit. Podruhé by to bylo za neuvěřitelně špatně zvolené herce a tunu nelogičností a do třetice by to bylo za naivitu, s kterou se pouštěl do pokračování. Proč ? Druhý díl nebyl potřeba ani v nejmenším. Jednička měla jakž takž úroveň, trochu toho sarkasmu a tvrdé akce, potažmo nějaká ta krev. Druhý díl je čistá porcovačka s brutálním množstvím tak odporných nechutností, že má člověk chuť chvílemi přetáčet. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

veľmi slabý a trápny odvar miliónkrát videného, ktorý je tak zle napísaný, tak chaoticky zrežírovaný a zahraný, že v prvej polovici pripomína skôr pokus amatérskeho naivného detského súboru z Vyšného Bukového pri divadelnej rekonštrukcii partizánskych bojov na výročie SNP a druhá polovica zasa nejaké vysoko amatérske dokumentárne zábery zaznamenávajúce výpadok prúdu v opustenej šachte . . . ku koncu som začal driemať, čo do tohto okamihu stále hrdo neľutujem . . . jedna odseknutá mávajúca ruka a mutantský anál ani zďaleka nevytiahnu umierajúci pokus o "film" spomedzi hovien - a aj keby (ak mám citovať scénu z filmu), tak ihneď zahynie na rozsiahlu infekciu - infekciu debilitou a brutálnou absenciou akejkoľvek zábavy, nápady, talentu, whatever . . . ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama