Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (457)

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pôvodného masakru a živelného prebudenia a nádeje horrorového žánru v podaní prvej časti nám zostal prakticky len koproducent, starý známy Wes. Seriáloví, prípadne castingoví herci spolu s nijakým režisérom prakticky nemajú čo stratiť a tak stavajú na istotu. Dookola opakované ľakačky postupne strácajú údernosť, no niekedy vedia aj prekvapiť, logickosť nebola až na takej príšernej úrovni, krvavosť niektorých scén sa naozaj podarila a spolu s rýchlym spádom som dostal nakoniec celkom pozerateľnú vyvražďovačku typu, ktorých sa ešte stále budú točiť stovky, takže ak budú v podobnej kvalite, môže byť. 55%. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Wesi, Wesi, jestlipak víš, proč byla jednička tak úspěšná a otevřela dvěře tomuto geniálnímu a úžasnému pokračování? Protože měla hustou atmosféru, moment překvapení, úchvatně gradované finále a spoustu hororově skvěle zvládnutých scén, z nichž občas opravdu přebíhal mráz po zádech. Zato tahle slátanina je nic, jedno velké nabubřelé nic, které je sice nanejvýš hnusné a nechutné, ovšem příběhově úplně jalové, samoúčelné a zoufale nezáživné, snažící se skrýt režisérskou i hereckou impotenci za hromadu nadržených a brutálních hnusáků. Navíc všichni hlavní hrdinové mi byli od začátku naprosto ukradení, a jestli jsem dvěma pěkným "hérečkám" smrt nepřál, tak tím to úplně haslo. Hledáte-li tupou vyvražďovačku s potoky krve a vyhřezlými střevy, tak ANO. Ovšem dáváte-li přednost stejně jako já hororu, který má smysluplný příběh a pořádnou atmosféru, tak NE, NE, NE. 30% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Morris: 1. Hills Have Eyes - Loudlion ,2. Fork in the Road (Your Knife in My Back) - Atreyu ,3. Unretrofied - The Dillinger Escape Plan ,4. Redemption - Shadows Fall ,5. Darkest Nights - As I Lay Dying ,6. Hard Rock Hallelujah - Lordi ,7. Prayers - In This Moment ,8. I Know Hollywood and You Ain't It - Walls of Jericho ,9. Throwing Stones - The End ,10. Failure in the Flesh - Through the Eyes of the Dead ,11. Sleeping with the Fishes, See - The Number 12 Looks Like You ,12. Own Little World - Celldweller , ()

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jako bych se díval na další Texaský masakr motorovou pilou, ve kterém chybí inteligence a jakýkoli závan nadhledu. To, že do pouště dorazí skupina idiotů, nazývaných mariňáci, ok. Ale to, že Weisz abdikuje na jakoukoli hlubší prezentaci postav a snaží se jen předvést brutální násilí, to už mi leze krkem. Potvrdilo se, že Aja je vizuální vizionář, kterého nejde jen tak nahradit, natož neznámým začátečníkem. Škoda, kdyby to byla alespoň pořádná jatka.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama