Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Veselé vánoce. Všechno nejlepší, jsou svátky.......... Čas štěstí. Je třeba zakopat válečné sekyry - sestře do hlavy.......... Hlavně oči, ty jsou základem příběhu, moc chutné - mňamka. Příběhu kralují převážně dívky a když jsou postupně likvidovány, užijete si jejich křik. Někdy až moc. Spousta krve a spousta mrtvol. CITÁT - Co jsi to Bille udělal!!........... Lehce nadprůměrný slasher. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť chutné prekvapenie, skvelá jednohubka, zákusok ako vyšitý. Štedrý večer, jeden dom, pár fešných obetí a ďalšia pošahane nechutná rodinka zabijakov. Jednoduché, rýchle a úderné. Žiadne opletačky, dosť dobre natočené vraždy, ktoré sú spojené niekedy aj so slušnými ľakačkami A záver aj keď tradičný, no i tak dobre vymyslený. 70%. ()

Reklama

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný záporák a hromada hezkých slečen. Klasická vyvražďovačka, kde lehce odhadnete, kdo na konci přežije. Původní film jsem neviděl, což tomuhle remaku pravděpodobně přidalo jednu hvězdičku. Stále se opakující vzorec vražd začne nudit už při druhé oběti. "Vřískající královna" M.E.Winstead a M.Trachtenberg alespoň zajišťují, že je na co se dívat. Vlastně představovaly jediný důvod, proč jsem to dokoukal... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nové Black Christmas podobne ako nové The Hills Have Eyes II sú rovnako blbé a vôbec to neskrývajú, dokonca sa tým hrdia. Baby sú tupé, jednoducho nie je možné nefandiť vrahovi. Vo filme sa nonstop fuckuje. Neprístupnosť je zrejme vysoká a tým pádom zamrzia nevyužité scénky vrážd ktoré sa odohrajú mimo obraz a my len vidíme špliechať potoky krvi (zrejme hodenej vedrom o stenu, sklo alebo rovno na dlážku). Vrah resp. režisér má zrejme úchylku na oči, vypichovanie, pojedanie, ozdobovanie vianočného stromčeka atď. Splodenie vrahovej sestry – dcéry je tiež ... na pobavenie. Akože vraždí sa dosť, dá sa na tom aj pobaviť ak neočakávate serióznosť a dosť ma to navnadilo na originál. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Glen Morgan podle mě přistoupil k remaku tím nejlepším způsobem. Ze (sub)žánrotvorného leč pekelně nudného originálu si vzal to nejlepší - vánoční atmosféru a barák plný pěkných holek - a nebral původní film ani předělávku nijak vážně (zabítí vánočním cukrátkem nebo masové perníčky), zato vytůroval nápadité krvavé vraždy a brutalitu a navrch přihodil rádobyšokující pointu. A výsledek je dle mého nejen výrazně lepší než třeba u nového PROM NIGHT nebo PÁTKU TŘINÁCTÉHO, ale válcuje i originál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama