Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol trošku gýčový, americký ale zato s humorom na úrovni a akýmsi úvodom do celého seriálu ako a prečo sa hlavná hrdinka dostala do krásneho mestečka Elmo na Aljaške. No a od druhého dielu som sa toho seriálu nemohol nabažiť. Krásne prostredie, výborné herecké obsadenie, inteligentná situačná komika (namiesto otrepaných amerických gegov) a hlavne myšlienka. Myšlienka, ktorá každý diel robí jedinečným a prináša nám niečo na štýl Ezopových bájok na záver ponaučenie. Merinina životná skúsenosť rozprávaná akoby vnútorným monológom. To je presne to čo na tomto seriály milujem. Je to akési poznanie na ktoré prišla a s ktorým sa s nami vždy na záver podelí. Občas veselé, občas smutné so šťastným koncom alebo slzami. Ako život sám 90% ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po třech shlédnutých epizodách, během nichž mě tento "komediální" seriál vůbec nedokázal vtáhnout. Udělal jsem si představu a obávám se, že se seriál ponese v podobném duchu i dál. Takže ho z mého hlediska nemá cenu sledovat, protože proč sledovat nudu o "busy" měšťance, která se do této chvíle živila radám o vztazích, snažící se změnit svůj život nebo lépe řečeno utéct od toho starého na Aljašku, kde je obklopena nezajímavými postavami a neustále rušící "moudrými" radami "zkušené" vypravěčky? Kam se to hrabe na starý dobrý a vtipný Zapadákov (Nothern Exposure)... Tohle nemá jiskru. ()

Reklama

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě nevzalo. Seriál je plný rádoby svérázných postaviček a je prokládán tunou životních pravd a objevů zprostředkovaných komentářem hlavní hrdinky. Přijde mi, že celý seriál staví na neokoukaném prostředí a snaží sez něj vytěžit maximum absurdních situací. Což by nebylo nic špatného, kdyby to bavilo. Ale nebaví, nýbrž jen nudí. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Krásná a úspěšná spisovatelka Marin hledá útočiště pro své psaní....Alijaška je tím správný místem, utéct od velkoměsta do krásného malebného městečka Elma. Humoristický a zábavný seriál vás nadchne krásou přírody, ztřeštěností lidí z Elma.Líbil se mi střeštěný páreček v podání Patrica a Annie. Ale nejvíc jsem samozřejmě fandila Marin a Jackovi. Určitě tento seriál doporučuji, pokud máte rádi černý humor, romantické a stále se vynořující osud v ten nepravý okamžik. Prostě střeštěný seriál s kapkou červené knihovny. ()

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Muži na stromech aneb jak měšťanda Marin Frist v zapadákově (v krásném zapadákově) na Aljašce ke štěstí přišla. Ne, není to výsměch...šablona je to moc příjemná a ze začátku má seriál neskutečnou jiskru a baví. Ale postupem času se to, proč se vám seriál zalíbil vytrácí. Mnohdy pomatení a nesmyslné chování postav, které se vám na začátku líbilo a připadalo vám směšné se přehoupne v něco naprosto nezajímavého. Přesto příjemná oddychová záležitost a váhám, zda dát silnější tři nebo slabší čtyři. Ať tak nebo tak, pro mě co se týče partnerského vztahu určitě nejlepší Jane a Sam alias pluhař. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)
  • Natáčení skutečně probíhalo na Aljašce. (reich)
  • Když se Maryn (Anne Heche) vydá hledat nové partnerské město, vejde s Annie (Emily Bergl) a Patrickem (Derek Richardson) do domu dvou žen. Patrik, když je uvidí, utrousí: „Kruciš, jezinky bezinky!“ Jedná se o narážku na film Jezinky a bezinky (1944), kde dvě starší dámy vraždily muže. (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama