Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku směšné... Obal klame, zápletka je jednoduchá.... Živé postavy postupně rychle umírají, ale přesto je to pro svoji celkem krátkou délku strašně zmateně natočené. Efekty nic moc. Navíc mě lezlo na nervy to vykrádání G. A. Romera a jeho zombies vytahující vnitřnosti z břicha oběti. No nejvíc mě asi potěšil úplný začátek, který je prostříhán titulkama. Jinak tento film nedoporučuju nikomu, dokonce ani skalním fanouškům tohoto žánru.... Jen na vlastní nebezpečí!!! ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal opravdou megablbost ve stylu filmů Uweho Bolla. Ale o něco objektivnější je spíš hodnocení na IMDb. Do ostře střežené káznice pro největší zločince je přivezen nový vězeň. Ten jeví známky nějaké těžké chřipky. Jenže po určité době začne zvracet krev. Zvrací na koho se jen dá. Na vězně, dozorce i i lékařský personál věznice. Stále víc muklů začíná mít stejné příznaky nemoci jako on. Taky zvrací krev a infikují koho se dá. To trvá zhruba první polovinu filmu. Ale pak přijde to nač všichni čekají. Nakažení vězni se mění v zombíky a jdou tvrdě na věc. Diky své pididélce (bez titulků cca 70 minut) si tento film drží slušné tempo. Velice kvalitní je i kamera. Dalším plusem jsou opravdu povedené masky. Tolik krve a utrhaných údů se jen tak nevidí. Zombie přichází strčí do kapsy co se týče masek většinu italských krváků 70 a 80tých let. O poznání horší je ale epileptický roztřesený střih. A scénář? No všichni pořád někam zběsile utíkají, honí se a žerou co se dá. Kamenem úrazu jsou i dialogy filmu. Filosofování ozbrojenců o smyslu života přede dveřmi jídelny ve které se masakrují dozorci se zombíky moc na místě není stejně jako když se jeden z bachařů ptá nadřízeného jestli může použít hrubou sílu ve chvíly kdy je obklíčen zombíky a jeho kolegové jsou zaživa požíráni. No ale pokud člověk vypne mozek tak se u tohoto filmu se sympaticky střídmou stopáží může docela dobře pobavit. ()

messi@h odpad!

všechny recenze uživatele

Smutné je, že začátek filmu nevypadá špatně. Je v podstatě nevídaně realistický - chlapíka, který postřílel pár zombies, pošlou do vězení jako vraha. Jenže on se stihl nakazit. Nákaza se navíc nepřenáší jako obvykle pouze kousnutím, ale stačí kontakt s krví nakaženého. Slibný rozjezd, ale všechno jde do kytek, jakmile se věci dají do pohybu. V tu chvíli si režisér + scénárista přestávají vědět rady, takže následuje přehlídka nesmyslů, zmatenosti a absurdit, podaná navíc tak nudně, že jsem nebyl schopen vydržet do konce. Jeden příklad za všechny: Malý syn ředitele věznice se naprosto v pohodě prochází v doprovodu bachaře po věznici s nejvyšší ostrahou (!) a přijde do ošetřovny, kde před několika vteřinami vystřelili pár lidem mozek z hlavy. Takže na zemi spousta mrtvol, na zdích spousta krve a mozku, ale malého chlapce nikdo neodvede pryč. Nechají ho tam stát uprostřed těch jatek a ředitel jenom řekne bachařovi, že se snad zbláznil, když ho tam přivedl. A nechají kluka v místnosti dál (on se ostatně tváří naprosto vyrovnaně, jako když je na podobné věci z domova zvyklý). Ách jo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Čakal som pohromu už pri pohľade na hnusný DVD obal v požičovni. Napriek tomu som to riskol. Dodnes neviem, prečo. A zrejme sa to už ani nikdy nedozviem. Každopádne som si túto brečku požičal – a výsledok bol len o čosi vydarenejší/lepší, ako INTERMEDIO s Edwardom Furlongom. Čo hovorí samo za seba. Odporná, chatrná výprava (zopár miestností, ak v zábere stojí stolička, je to veľkolepý záber á la celý PÁN PRSTEŇOV), slabí herci, ktorí nemajú budúcnosť (dúfam!), amatérske masky/gore a scenár, ktorý nemá ani štipku logicky/zdravého sedliackeho rozumu (väzenského doktora pacient OSTRIEKA dvoma litrami krvi a on ho pošle naspäť do cely)... no neviem, len krvavý dravý prológ s „masovou vraždou v dome“ ma bavil, inak sa na tieto „väzenské horory“ (ďalej napr. podobne nevydarený NÁVRAT RE-ANIMÁTORA) môžem vykašľať. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama