Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film je samozřejmě především naprosto do nebe volající sračka, její guilty pleasure potenciál je ale neuvěřitelný, imbecilita skutečně zábavná a Sig Haig je... Vincent Price naší generace :) BTW záběr na obřího jointa je pravděpodobně nejlépe využité 3D, jaké jsem zatím viděl ;) Objektivně? Jedna hvězda... Ale užil jsem si to opravdu maximálně!!! Takže.. Proč ne těch 5 hvězd, hodnocení filmu to stejně nijak výrazně nepomůže... ()

KatanaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Remake slavného Romerova filmu Night of the Living Dead? Páni, řekl jsem si. Bylo sice již od začátku jasné, že stejných kvalit tento film dosahovat nemůže, ale přeci jen jsem tak trochu doufal, že to bude dobré dílko. A ono to je přesně naopak! Je to zlé, hodně zlé. Není to horor, ale spíše něco jako nevydařená hororová "komedie", vlastně to není ani komedie, člověk se zasměje možná tak opravdu stupidním trikům. Zombie vypadají opravdu uboze, výstřely z pistole no comment (to se musí vidět), krvavé scény na úrovni hodně velké amateřiny a navíc není převážně nic vidět. Herecké výkony....to se ani nedá nesmát. Shrnuto a podtrženo jde o film na úrovni Uwa Bolla. ()

Reklama

Petrus1 odpad!

všechny recenze uživatele

Týýý vole a tohle mělo být co? Netoužila sem po tom (remaky nebrat) a šedá barva hodnocení mě taky nepovzbudila. Chtěla sem jen prostě vidět další zpracování klasiky – jak to asi bude zprasený teď. Ale jiskřička naděje mi přece jen svitla, že to nemůže přece být tak hrozný! Ne, nebylo – bylo to ještě horší…nejhorší. Nechce se mi rozpitvávat každou hovadinu, která se tady mihla (to bych to psala ještě delší dobu, než to točili), ale bylo to nudný, ucouraný, pomalý. Horor? Ne. Komedie? Co? Ne. Remake? Ne. Studiovka a sitcom – to tomu bylo asi nejblíž. Debilní chování postav, debilní dialogy, debilní zápletka a nejdebilnější ta banda idiotů, co tohle natočila. Asi tohle měl celý táhnou Sid. Netáhl. Netáhla to ani pobíhající, vřískající, kozy odhalující slečna. A oni tam, prosím, zhulení čumí na originál! Že já se taky nezhulila. Je možný, že sem u toho usnalu? Je. Tohle byla fakt hnusná sračka! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám už dva roky a najednou jde do kin, dokonce ve třech dimenzích. Měl jsem za to, že se jedná o úplnou sračku, jejíž jediným lákadlem je Sid Haig, no ale některý komenty tady mě nakonec přesvědčily (dík moc) a šel jsem na to. Chyba, fakt se jedná o úplnou sračku, co je a není komická, nemá nic do sebe a kde nepotěší ani ten Sid Haig. 3D stálo taky za hovno. Na něco takovýho by vůbec neměli tahat lidi do kina za 180(!), maximálně v rámci nějaký laciný double feature. Nevim ale, třeba by se vám to líbilo..... ()

Chuppa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl snad tím nejhorším za který jsem utratil peníze v kině. 3D provedení bylo opravdu ubohé, herecké výkony příšerné, "příběh" stupidní a zombiové se pohybovali jak dementi. V půlce filmu mě už z těch papírovejch brejlí a rozostřenýho obrazu boleli oči a já se modlil aby už byl konec. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama