Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od svého prvního tromáckého filmu takřka cokoli a hrozně moc jsem se na něj těšil. Bohužel jsem jím opravdu výrazně zklamán, takovou samoúčelnou odporností nejvyššího kalibru jsem byl vážně nepříjemně překvapen. Ba co víc, ten film není ani trochu vtipný (o to vydatněji je trapný), což mě kvůli obecným názorům na Troma filmy naprosto ohromilo. Poultrygeist tak může zaujmou snad jen (asi) typickou krvavostí, úchylností a ztřeštěností, nebo množstvím přemrštěného gore (jde to spolu ruku v ruce). To mi rozhodně nestačí, a tak se radši nejspíš do dalších výtvorů tohoto studia pouštět nebudu. Kde se berou ta pětihvězdičková hodnocení nechápu, to se vám to fakt tak líbí? :-0 ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

V úvodnej scéne na cintoríne vylezie zo zeme ruka, vojde chlapovi do zadku a vyjde ústami. To aby každý hneď skraja vedel o čom ten film bude. O hovne, doslova! Ďalšia Tromácka várka plná srania, prdenia a kuracích zombíkov. A tentoraz je to muzikál. Zábavnosť pesničiek je kolísava ale taký duet Yachanina so samotným Kaufmanom je mimoriadne chytľavý. Morbídne obézny maskot Tromy Joe Fleishaker tu konečne schudne, aj keď len vo filme, proste ho roztrhne na hajzli počas prúdovej hnačky. Nemal žrať to vajce posadnuté indiánskym duchom. Nechutnosti, prdy, črevá a záchodový humor ktorý ide tristovkou proti dobrému vkusu a usiera si na plnú hubu zo všetkého čo je kontroverzné a neprístojné. Je tu aj chlapík s metlou v riti, moslimka ktorá vypije steroidy a vylezú jej oči, hovoriaci hamburger do ktorého vojde duch zabitého chlapca a kňaz ktorý vyháňa démonov pomocou DVD s Melom Gibsonom. No a nechýba ani neodmyslitelná autohavária ktorú sme mali možnosť vidieť v každom Kaufmanovom filme od počiatku 90-rokov. Nadupaná úchyláreň, ale Toxie 4 bol predsa len lepší. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Troma byla vždycky jenom o sračkách, úchylech, sexu a zvráceném humoru. Tenhle kuřecí burger s názvem Poultrygeist se tak směle řadí mezi její "nejčistější" dítka, hned vedle Toxic Avengera a Terror Firmer. Všechny jejich nutné ingredience tu zastupují drtivou většinu 100-minutové stopáže. Z prdele cákající průjem, masturbace a výrony spermatu, spoustu teploušů a lesbiček, ztvrdlých bradavek a toho nejfantastičtějšího gore, jaké kdy lidské oko může vidět. Moje hlava chvílemi skutečně nepobírala, kam až Kaufman je ochoten zajít. Pro něj zkrátka neexistuje tabu, je to úchylák, provokatér a v neposlední řadě i osobitý filmař, který svou práci dělá hlavně pro sebe, diváci jsou až na druhém místě. Poultrygeist však obsahuje taky řadu muzikálových čísel, a ty Bloody zkrátka nepřekousne. Kvok, pardon, to bylo to KFC, co jsem měl právě k obědu. Nějak mi nesedlo... po těle mi nabíhá husina, z rukou raší peří a z prdele zase pětikilové vejce. Prostě úlet, ale Toxieho mám stejně radši. Kvok, kvok... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem si říkám si průměr, takovej extra humus od Tromy (asi zrovna ten největší). Ale projedu ještě některé scény a zjístím, že to bylo vážně skvělé a hodně nabouchané vtipné gore horové béčko s poťouchlým Jasonem Yachaninem, který byl strašně vtipný. Někteří to tu přisuzují k braindead, není to opravdu mimo mísu. Kdyby se například Lloyd Kaufman a Peter Jackson (když začínal nejlépe) dali do kupy tak by se okamžitě zrušili žebříčky nejprasáčtějších a nekrvavějších filmů, protože tihle dva by vytvořili utlimatni masakr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zvrácená, brutální, nechutná, ultra fekální ... no prostě Troma záležitost, se vším všudy. Nečekaně jsem se i párkrát dobře zasmál (halušková sex scéna na pokladně) a dobré jsou i některé ty muzikálové vsuvky - scéna v posteli, kde jsou všechny holky nahoře bez, byla hodně fajn " ... určitě mi chybí lízání prdelí ..." A ty dvě buchty, vůbec nebyly špatný. Top Gore scéna - useknutá ruka a noha - s touhle hraju fotbal !! Dobrá šílenost, kterou jsem si dost užil a první polovina měla slušný nájezd, na plný počet. (1006. hodnocení) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno