Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

Reklama

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, kdo na tohle dává peníze? A jakto, že už to není na prvním místě v žebříčku nejhorších filmů? Playgirls je sice ptákovina, ale narozdíl od výtvorů pána Seltzera a Friedberga se na to člověk může podívat i v relativně střízlivým stavu... Promiňte, zase se mi udělalo nevolno, musím jít.............................. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama