Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sal má doma plíseň, manželku a skoro šest dětí. Plísně se chce zbavit, manželku a děti by si rád nechal. Eddie má děvku a před důchodem. Na důchod jebe a děvku taky. Tango má tajné poslání, za kamaráda pana Snipese, kterého náhodou? zrovna pustili z krymu, a louská logisticko-rektální oříšek: Poslat do prdele poslání, nebo tam poslat pana Snipese? Co se stane, když se jejich osudy protnou?? NIC!! Ony se totiž neprotnou!! Obsah zase psal nějaký dement, který se málem trefil i v tom, který herec hraje kterou postavu a scénář zase psal nějaký dement, který patrně zemřel nudou, než stihl vymyslet pointu. Tohle fuckt není Training Day, tohle už je naostro Den o ničem! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $27,163,593 Tržby Celosvetovo $45,719,985Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,882,356Tržby za predaj DVD v USA $10,995,800║ Na pohľad veľmi silné obsadenie vedené pod dosť vážnym tónom. Nuž len tento krát to Antoine Fuqua až tak neukočíroval takpovediac k dokonalosti. Jemu sedí skôr také o kúsok voľnejšie poňatie hlavne tých "akčných" filmov. /50%/ ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád pomaly sa odvíjajúce filmy. Tu je fajn atmosféra, jednotlivé príbehy hrdinov sú zaujímave (aj keď v závere trochu nasilu prepojené). Z pohľadu Richarda Gera je to zaujímavý vývoj (spomínate na VNÚTORNÉ ZÁLEŽITOSTI?), Z pohľadu Wesleyho Snipesa je to ešte zaujímavejšie (kedy ho vlastne pustia?). Má to vyváženejšie tempo ako TRAINING DAY a je to uveriteľnejšie ako KRÁLI ULICE a menej psycho ako DRSNĚ ČASY... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

I když to očividně diváci neznalí policejní tématiky neprohlédnou, tak Nejlepší z Brooklynu rozhodně patří mezi nejlepší policejní filmy. Sice tam, kde Training Day bodoval perfektně rozvinutým příběhem, může tento film trochu zklamat, ale čeho si cením nejvíc, je psychologie postav skrývající se na pozadí snímku. Herci jsou naprosto perfektní, už jen z jejich pohledů je cítit, co prožívají, je poznat, kam uhodila frustrace policejní práce, kam nespravedlnost, kdo vyhořel a kdo se s tím jak může vypořádat. Netvrdím, že děj je kdovíjak realistický, ale pocity odehrávající se na pozadí jsou věrné. Každá událost má velkou tíhu a atmosféra je vynikající už jen díky výbornému užití hudby. Nejlepší z Brooklynu jsou síla, tak nějak by to klidně mohlo být... 9/10 ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. V celku zdařilá kriminálka. Žádné veledílo se nekoná, kompletní parta těchto herců by si asi zasloužila lepší a důkladnější zpracování,ale o žádný průser také nejde. Hlavním hrdinům lze věřit jejich strasti i starosti a celkové prostředí + děj je přirozené. Dokonce ani přemrštěná stopáž tomuto dílku nevadí. Dosti mě bavilo, že se všichni kolem sebe nějakým způsobem pohybovali, ale při tom se takřka vůbec neznali. Wesley Snipes mě zde překvapil, konečně po dlouhé době dobrá rolička. Lepší 3 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama