Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová agitka na Emiráty a objevování toho, co v nich jde vše dělat, když máte prdel vycpanou stodolarovými bankovkami a nevíte co s nimi. To vše vyplněno vzduchoprázdnem a otravnou tupou estrogenovou vatou. Děj neexistuje. Řeší se jen sračky. Vtipné na tom není nic. Jen trapné scény, nad kterými člověk kroutí hlavou. Stárnoucím herečkám vévodí obluda Parkrová. Zas jeden zbytečný film, který už nikdy nepotřebuji vidět. 0% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

I přes všechny negativní recenze, které o SATC2 vyšly u nás i ve světě a které tehle snímek odsoudily a poslaly mezi odpad, se nestydím říct, že jsem se dobře bavila a snímek si užila. Takových podobných kousků (myslím letní nenáročnou podívanou, v níž o děj až tak moc nejde) existují určitě stovky - pro muže. Nikdo se nezamýšlí nad filozofickým posláním A Teamu nebo nedej bože Pařby ve Vegas, a ti, kdo jdou do kina na Iron Mana si nejspíš nemyslí, že budou někdy jako on. Ale recenze SATC2 se hemží výrazy jako kráva, blbka, slepice a stárnoucí herečka. Takže mysogynní poznámky stranou a tři hvězdy za docela dobrou podívanou, která můj intelekt a pocit příslušnosti ke stejnému pohlaví jako hrdinky rozhodně nepoškodila. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, to rozhodně. Ženský odjedou do Abu Dhabí a bla bla bla, většina filmu se odehraje tam. Nic moc se toho vlastně nestane, ale hlavní je, že to nebylo tak roztahaný jak posledně. I když pořád mi víc vyhovuje zlatá seriálová půlhodinka. No ničím mě to nepohoršilo, jelikož tyhle newyorský slepice už znám a vím do čeho (bez očekávání) jdu. Pozn: Samantha už z nich vypadá nejmladší... ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tak u toho jsem seděl doslova s otevřenou hubou. Okamžitě zařaďuji do šuplíku argumentů pro příští diskusi o úpadku západní civilizace. Dvě hodiny plné pištění Koňského Ksichtu a jeho tlupy šílených krav, promenádování naolejovaných svalovců, kýče, zlata, product placementu a všech nejhorších filmových klišé, na jaké si jen vzpomenete. Zvěrstvo, nevkus, mrhání penězi, nekonečná audiovizuální vivisekce, chvalozpěv na psychicky labilní dutohlavky, které dělají ostudu ženskému rodu. Uff, to jsem si ulevil. Dejte mi něco na propláchnutí mozku. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Do kin byl film rozvážen pod krycím názvem "Heart of the Desert" ("Srdce pouště"). (Karlos80)
  • Ve filmu se několikrát objeví v rukou hlavních hrdinek kniha s názvem "Breakthrough", jejíž autorkou je Suzanne Somers, představitelka Carol ze světově proslulého seriálu Krok za Krokem (od r. 1991). (Jizni Tlapa)
  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)

Reklama

Reklama