Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Beagle 

všechny recenze uživatele

I přes všechny negativní recenze, které o SATC2 vyšly u nás i ve světě a které tehle snímek odsoudily a poslaly mezi odpad, se nestydím říct, že jsem se dobře bavila a snímek si užila. Takových podobných kousků (myslím letní nenáročnou podívanou, v níž o děj až tak moc nejde) existují určitě stovky - pro muže. Nikdo se nezamýšlí nad filozofickým posláním A Teamu nebo nedej bože Pařby ve Vegas, a ti, kdo jdou do kina na Iron Mana si nejspíš nemyslí, že budou někdy jako on. Ale recenze SATC2 se hemží výrazy jako kráva, blbka, slepice a stárnoucí herečka. Takže mysogynní poznámky stranou a tři hvězdy za docela dobrou podívanou, která můj intelekt a pocit příslušnosti ke stejnému pohlaví jako hrdinky rozhodně nepoškodila. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez příběhu spíš připomínající promo video na návštěvu SAE než plnohodnotný celovečerní film. 146 (!) minut plných product placementu a nudného děje. Až na jeden polibek není ve filmu ani náznak nějaké zápletky (pseudoproblémy hl. hrdinky týkající se zapnuté televize nepočítám)...to je skoro až obdivuhodné:-) A ten závěr, ve kterém si muslimky svlečou niqáby...to mi spadla čelist! Prvotřídní hollywoodská imbecilita. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, to rozhodně. Ženský odjedou do Abu Dhabí a bla bla bla, většina filmu se odehraje tam. Nic moc se toho vlastně nestane, ale hlavní je, že to nebylo tak roztahaný jak posledně. I když pořád mi víc vyhovuje zlatá seriálová půlhodinka. No ničím mě to nepohoršilo, jelikož tyhle newyorský slepice už znám a vím do čeho (bez očekávání) jdu. Pozn: Samantha už z nich vypadá nejmladší... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

O dva chlpy lepšie ako prvý film, ktorému som s radosťou udelila odpad. Niektoré vtipné scénky boli fajn, ale ten zvyšok sú sračky a Carrie Bradshawová je v puberte zamrznutá puča, ktorú by som s radosťou udusila brokátovým vankúšom značky Chanel. Dávam veľkorysé 2* za Abú Dabí, hormónovú Samanthu a opatrovateľku bez podprsenky. ()

Bubble74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička kašičku na svým zeleným rendlíčku a pro lepší šmak přidala extra velkou porci houbiček. Pak to dobrodějka zanesla filmovým distributorům t.č. na odvyku do jejich kantýny. Ti se pořádně naštouchli a v jejich slastném opojení pak vyslali toto veledílo na velká plátna asi v domnění, že si na odumírající vlně dávných úspěchů ještě naposled namastí kapsu. Jiné vysvětlení, jak se v kinech cosi tak zoufalého mohlo zjevit nenalézám. Tam by mě na to nedostal nikdo ani heverem a neměla jsem záměr to zhlídnout vůbec, protože jsem byla znuděná už při prvním díle. Ale jelikož se to znenadání objevilo na našem včerejším dámském sedánku, nechtěla jsem být za prudičku a doufala, že jako kulisa v pohodlí gaučíku a se skleničkou vínka v ruce se to přežít dá. No, bylo to vo fous. Při projekci jsem měla hrůzou mžitky před očima, mé srdce filmového gurmána se párkrát utrpením zastavilo a lahvinky přede mnou mizely tempem přímo bleskovým. Když se teď zamyslím, tak už ani nevím, jak to vlastně dopadlo. A jsem za to vděčná. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)
  • Díky úspěchu prvního filmu se na druhý díl prodávaly lístky již šest týdnů před uvedením v kinech. (L3G1ON4R)

Reklama

Reklama