Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.  Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete!
Epizody:
1. série
1. Restaurace Hrádek
2. People
3. U draka
4. Slepá kolej
5. Hejtmanský dvůr
6. Bluepoint
7. Lesní zátiší
8. Panský dvůr
9. Arter
10. Mlýnský domov
11. Pí local club
12. Fregatta
2. série
1. U Lojzíka
2. Nová Hospoda
3. U Hrabala
4. U Rytíře
5. U Pavouka
6. Zámek Kněžice, U Štěpána I.
7. Zámek Kněžice, U Štěpána II.
8. Zahrada v Opeře
9. Motorest Galerie
10. U Dubu
11. ZŠ Bílá
12. Vánoční speciál
3. série
1. Návrat na místo činu
2. Blue Note
3. Hotel Hvězda
4. Fantazie
5. Bohemia
6. Radniční restaurace 
7. Harmony
8. Latrán
9. U Apoštola
10. U Tlustých
11. Vlčárna
12. Kotelna
13. Rekapitulace
4. série
1. Scandinavia
2. Bohéma
3. Sedmé nebe
4. U sv. Filipa a Jakuba
5. Pintovka
6. U stoleté lípy
7. Kuželna
8. Restaurace Rybárna - Pardubice
9. Restaurace U Zběhlíka - Čistá
10. Restaurace Simsalabim - Rozmarýn Cafe & Restaurant - Praha Simsalabim
11. Restaurace Cafe Prague - Chicago - USA
5. série
1. Modrá stodola
2. Hotel Květnice
3. Hotel Krajka
4. Excalibur
5. Letem světem
6. Rybářská bašta
7. Wirtshaus in der Pupplinger Au Mnichov
8. Georgia
9. Ponorka
10. Kongo
11. U klauna
12. Zámek Choltice
6. série
1. Bastila
2. Hotel Rosa / Hotel Zlatý Potok
3. Kuchařské učiliště v Trmicích
4. American Grill Bar
5. Plevel (Plevel)
6. Sametová restaurace
7. Grand Restaurant Septime
8. Pod Lékárnou
9. Návraty (Bastila, American Grill Bar, kuchařské učiliště v Trmicích)
10. U Hastrmana
11. Bouda v Obřím dole
12. Motorest Tereza / Motorest Pod Řípem
13. Wellness relax areál
14. Městské sály
15. Klub AVU
16. Hotel Zámek Havířov
17. Slovenská Koliba Jasná
7. série
1. Amerika Grill Bar - Chomutov
2. Restaurace U Tlusťocha, autokemp Merkur, Pasohlávky
3. Restaurace U Vlka, Brno
4. Motorest Ušák, Prunéřov
5. U Kaštanů, Praha
6. Pod Lesem, Jíloviště (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (951)

honajz 

všechny recenze uživatele

V poslední sérii je vidět, jak to Pohlreicha nebaví, jak je kdekoliv jinde, jenom ne na place, a úroveň jednotlivých dílů podle toho vypadá. Chápu, že česká napodobenina Gordona Ramsaye nemůže převýšit originál, ale přece jenom nějaké zaujetí by to chtělo. Co v prvních sériích šlapalo, je nyní jen vybledlý odraz sebe sama. Bez koncepce, bez nějaké skutečné pomoci, jasných pravidel dílu, někdy snad ani není jasné, co se vlastně v tom dílu děje a proč. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co sleduji Zdeňka Pohlreicha, beru si jeho hlášky k srdci. Dobré či zdravé jídlo, to není jen věc stylu, ale také radost. I to patří k životu. V restauracích či v motorestu už budu obezřetnější, neboť vím, že ti nikdo neřekne, že to co nám předkládají, není čerstvé. To by byli sami proti sobě. Ačkoliv jsem přisahal, že podobné jídlo si nedám, ale když žaludek kručí jak starý amplion. Naposledy jsem to zažil v jedné nejmenované restauraci na jídelním lístku bílého pangasia vydávaného za jesetera pečeného na másle. Záhy jsem po té rybí laskomině na záchodě strávil celou noc, bledý jak jezdec ze známého filmu. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad. Zdeněk je doslova výborný. S ničím se nepáře a vše říká na plno. Za každým druhým slovem říká vole:) Na druhou stranu to na člověka dělá dojem, že ty sprostá slova, která obsahuje asi každá věta, kterou Zdeněk řekne, tak to možná schválně přehání, aby to diváka více zaujalo. Nevím to ale jistě. Jen škoda, že to televize vypípává:-) Tento pořad by se měl vysílat po 22. hodině, aby si diváci vychutnali všechnu "sprostotu", kterou pan Pohlreich vyřkne:) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Všechna čest, kdo umí, ten umí. Osobitý svéráz Zdeněk Pohlreich a jeho exkurze po českých hospodách, hospůdkách, penzionech.... Přiznávám, objevil jsem ho teprve nedavno a teď zpětně " lovím " na netu starší díly, ale aby takhle netradičním a zajímavým způsobem dělal někdo pořad o vaření, to zcela upřímně smekám klobouček. Po Krausově Uvolněte se prosím a inteligentní Ebenově Plovárně, jediný " seriál na pokračování " , co splňuje přísnější měřítka a označení " kvalitní tvorba " a " nutí " diváka týden co týden usedat k Tv a s chutí si dopřávat další a další díly. p.s. Zdendo, jen do nich, ať se jim potí a lesknou ty jejich hlavičky jak psí kulky. Držím palce! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako jsou pekelné kuchyně Mr. Ramsayho, často jednotlivej díl smrdí předpřipraveným scénářem, sem tam slabej díl, často hospoda/restaurace plná dementů, ale jinak asi to nejzábavnější, co v české reality-show kdy vzniklo- jako že s velkým náskokem. Pohlreich sérii od série sice měkne, ale nezřídka kdy zábavnější než jeho slavnější kolega za kanálem La Manche. A hlášek má skoro tolik jako Bosák. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (47)

  • Restaurace v první sérii se vybíraly podle vzdálenosti. Zdeněk Pohlreich zavítá výhradně do blízkého okolí Prahy a Středočeského kraje, aby stíhal natáčení a zároveň svůj podnik Café Imperial. (Zeck)
  • Zdeněk Pohlreich používá občas slovo „gárnyš“. V kontextu vaření se jedná o francouzské garnir, česky ozdobení, zdobení. (sator)
  • Wellness Relax Areál ze 6. série pořadu změnil své zaměření i název na Domov seniorů Hnačov. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama