• 5150
    ****

    sezóna 1 ( 1. Restaurace Hrádek Litoměřice 80%, 2. Restaurace Disco People 90%, 3. Restaurace Drak 80%, 4. Restaurace Slepá kolej 80%, 5. Restaurace Hejtmanský dvůr 70%, 6. Blue Point 60%, 7. Lesní zátiší u Plzně 70%, 8. Panský dvůr 60%, 9. Restaurace Arter 50%, 10. Restaurace Mlýnský domov 70% )__________sezóna 3 ( 1. Návrat do Blue Pointu a na Slepou kolej 70%, 2. Restaurant Blue Note 70%, 3. Hotel Hvězda 60%, 4. Kavárna restaurace Fantazie 60%, 5. Penzion Bohemia 60%, 6. Radniční restaurace 80%, 7. Restaurace Harmony 70%, 8. Pizzeria Latrán 70%, 9. Restaurace U Apoštola 70%, 10. Pohostinství Tradice 60%, 11. Vlčárna 70%, 12. Kotelna 60%, 13. Závěrečný díl - ohlédnutí po roce 70% )(3.11.2009)

  • StarsFan
    ****

    Když jsem poprvé viděla Ano, šéfe!, běžel v televizi zrovna díl z Vejprnic u Plzně a slovní zásoba Zdeňka Pohlreicha složená především z obměn slova vůl a kurva, mě přesvědčila, že pro mě tento pořad asi není to pravé. Snaha vyhýbat se v televizi jak Ano, šéfe!, tak i jeho hlavnímu představiteli mi vydržela pěkně dlouho. Vlastně až do doby, kdy mi má drahá sestřička o nějaký půlrok později řekla, že poslední dobou na Ano, šéfe! ujíždí a sleduje na internetu již odvysílané díly. Vkus máme velmi podobný, víceméně až na výjimky totožný, tak pro nedat této televizní senzaci ještě jednu šanci? Pustila jsem si tedy v archivu Primy několik epizod a můj názor se o 180° otočil. Ono to totiž není ani tak o ponižování účinkujících, jak se mi zpočátku zdálo, ale hlavně pomoci konkrétním podnikům na území ČR. Proč by jinak majitelé své restaurace to pořadu přihlašovali dobrovolně? Kvůli znemožnění se v televizi to asi nebude. Spíš na tom bude mít podíl fakt, že Pohlreich už řadu podniků dokázal za týden vyzvednout o třídu výš a pomohl jim vyhrabat se aspoň částečně z červených čísel. A ano, po těch několika dílech musím taky přiznat, že má Zdeněk Pohlreich i jisté charisma, které tu všichni tolik vychvalují.(31.8.2010)

  • Jara.Cimrman.jr
    ****

    Drsných nadávajících kuchařů jsou plné hospody, ale Zdenda Pohlreich to alespoň myslí konstruktivně. Je s ním přitom docela slušná zábava a i když jsou jednotlivé díly v podstatě na jedno brdo, tak výrazně přispívají ke kvalitě stravování. Sám jsem se o tom mohl přesvědčit a jelikož jídlo je pro mne jedním z nejdůležitějších smyslů života, tak pevně doufám, že už mi nikde nezamění guláš s pětima za kapra na modro.(8.3.2014)

  • InJo
    *****

    Výborný pořad, který si mě po několika dílech zcela získal (a pro všechny majitele restaurací by měl být přímo povinnou "četbou"). Zdeněk Pohlreich je frajer, který to má v hlavě moc dobře srovnané a jeho rady jsou jednak radami zkušeného a pragmatického restauratéra (je slast sledovat profesionála při práci), ale hlavně člověka nadaného selským rozumem. Díky němu a jeho pekelným (často sprostým, ale snad vždy originálním a výstižným) hláškám je tahle dynamická reality show zábavná jako málokterý jiný pořad podobného ražení... V rámci současné české televizní tvorby exkluzivní záležitost. 90 %(15.10.2009)

  • tron
    ****

    „Dej mu na to dvě okurky. Debilovi.“ Pohlreich pôsobí brutálne, ale verte mi, oproti Gordonovi Ramseymu je to včelička medonosná. Bavia ma jeho hlášky, bavia ma jeho rady, baví ma jeho prístup. Niektoré diely samozrejme slabšie, iné super, to je normálne. Kto má bunky pre gastronómiu, príde si na svoje. Mne sa paradoxne najviac páčil dojemný diel, v ktorom vyrazil do základnej školy (druhá séria, jedenásta časť).(19.11.2009)

  • - V jedenácté epizodě páté série seriálu si Zdeňka Pohlreicha na Farmu Bolka Polívky pozve Bolek Polívka. (JoranProvenzano)

  • - Pořad vychází z originálního formátu Ramsay's Kitchen Nightmares, který se vysílal od roku 2004 ve Velké Británii. (Pitrsss)

  • - Na základě velkému počtu výroků vznikl Pohlreicho-český slovník. (Kmotr76)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace