• Djkoma
    ****

    Pohlreichova kouzelná pusinka. Budete potřebovat: pohled hyeny, tvrdou upřímnost, pár sprostých slov, které budete opakovat, kuchařský um, cit pro různorodá prostředí a možnosti, zabijácký úsměv a málo vlasů. Postup: 50 minut dlouhá příprava je především závislá na mixování slov od kuchyňské až po sprostou klasiku, kterou zasypáváte mučené pracovníky/majitele. Když se zvedne pěna, je nutné posypat trochou kakaa. Výsledek: Poučení o tom, jak se to v Česku dělá blbě a jak na vás nemá přijít hygiena s pokutou. Pokud jste opravdu dobří, dostanete i krásnou podobiznu na vstupní dveře.(22.12.2009)

  • castor
    ****

    Na televizní poměry vpravdě luxusní záležitost!! Boj o ne/nažraného diváka naše komerční televize vzaly pěkně od podlahy a obě vyrazily s netradičními kulinářskými pořady. Mediální amatér Jiří Babica v cooking-show Babicovy dobroty versus charismatický "prdelní" Zdeněk Pohlreich, který gastronomii skutečně rozumí. Prima tu boduje na plné čáře, jen by to do budoucna chtělo více výstředních podniků a více stereotypních jídelníčků i způsobů úpravy!! Kdo někdy do gastronomie nakouknul, moc dobře ví, že realita je mnohdy ještě více alarmující.. Jen ta rádoby skrytá kamera je do očí bijící..!! "Si byl zarostlej jak rezervní Kristus!" Uvidíme, zda-li to celé postupně nezabředne do stereotypu..(20.3.2009)

  • forsberg
    ****

    Když z jídelního lístku restaurace, do které si chodíme v práci na obědy, zmizel kuřecí plátek s broskví a eidamem a místo ohavné bramborové kaše z prášku nabídli šťouchané brambory s dozlatova osmaženou cibulkou, zachtělo se mi pokleknout na kolena a zvolat: Díky pane Polreichu za to, že jste obohatil češtinu slovem kruciprdel a alespoň některé české restaurace donutil vařit slušné jídlo.(9.4.2010)

  • WANDRWALL
    *

    Kdy konečně ŠÉF dorazí i do Interhotelů, aby i tam je zkritizoval, a ukázal jim, že jedí nechutné jídlo, že vše dělají hůře než by dělal on a že právě na něho tam čekali? Ten kdo si nechá takhle nahlížet pod pokličku svého podnikání, tak nevím, co si o něm myslet. Ve velkých městech možná je to reklama, a na malých asi zábava... Nevím. Ale dokud má sledovanost, tak bude vysílán. To vím!(29.5.2010)

  • 5150
    ****

    sezóna 1 ( 1. Restaurace Hrádek Litoměřice 80%, 2. Restaurace Disco People 90%, 3. Restaurace Drak 80%, 4. Restaurace Slepá kolej 80%, 5. Restaurace Hejtmanský dvůr 70%, 6. Blue Point 60%, 7. Lesní zátiší u Plzně 70%, 8. Panský dvůr 60%, 9. Restaurace Arter 50%, 10. Restaurace Mlýnský domov 70% )__________sezóna 3 ( 1. Návrat do Blue Pointu a na Slepou kolej 70%, 2. Restaurant Blue Note 70%, 3. Hotel Hvězda 60%, 4. Kavárna restaurace Fantazie 60%, 5. Penzion Bohemia 60%, 6. Radniční restaurace 80%, 7. Restaurace Harmony 70%, 8. Pizzeria Latrán 70%, 9. Restaurace U Apoštola 70%, 10. Pohostinství Tradice 60%, 11. Vlčárna 70%, 12. Kotelna 60%, 13. Závěrečný díl - ohlédnutí po roce 70% )(3.11.2009)

  • - V jedenácté epizodě páté série seriálu si Zdeňka Pohlreicha na Farmu Bolka Polívky pozve Bolek Polívka. (JoranProvenzano)

  • - Ve 2. díle 1. série je majitelem restaurace People Martin Horák, který bojoval o titul prvního vyvoleného milionáře v reality show Vyvolení (od r. 2005). (DexMASTER094)

  • - Pořad vychází z originálního formátu Ramsay's Kitchen Nightmares, který se vysílal od roku 2004 ve Velké Británii. (Pitrsss)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace