• castor
    ****

    Na televizní poměry vpravdě luxusní záležitost!! Boj o ne/nažraného diváka naše komerční televize vzaly pěkně od podlahy a obě vyrazily s netradičními kulinářskými pořady. Mediální amatér Jiří Babica v cooking-show Babicovy dobroty versus charismatický "prdelní" Zdeněk Pohlreich, který gastronomii skutečně rozumí. Prima tu boduje na plné čáře, jen by to do budoucna chtělo více výstředních podniků a více stereotypních jídelníčků i způsobů úpravy!! Kdo někdy do gastronomie nakouknul, moc dobře ví, že realita je mnohdy ještě více alarmující.. Jen ta rádoby skrytá kamera je do očí bijící..!! "Si byl zarostlej jak rezervní Kristus!" Uvidíme, zda-li to celé postupně nezabředne do stereotypu..(20.3.2009)

  • tron
    ****

    „Dej mu na to dvě okurky. Debilovi.“ Pohlreich pôsobí brutálne, ale verte mi, oproti Gordonovi Ramseymu je to včelička medonosná. Bavia ma jeho hlášky, bavia ma jeho rady, baví ma jeho prístup. Niektoré diely samozrejme slabšie, iné super, to je normálne. Kto má bunky pre gastronómiu, príde si na svoje. Mne sa paradoxne najviac páčil dojemný diel, v ktorom vyrazil do základnej školy (druhá séria, jedenásta časť).(19.11.2009)

  • Maemi
    **

    Pořad má velmi zajímavý nápad, který umožňuje lidem pomoci v jejich podnikání a divákům pobavit se při pohledu na to, jací lidé se vlastně do podnikání pouštějí a co dokáží zákazníkům předložit. Bohužel ale snad jako jediná mám problém s Pohlreichem. Pardon, ale kdo neumí mluvit spisovně a za každou větou říká „vole“, podle mě v televizi nemá co dělat.(8.11.2012)

  • Handle
    *

    Osobně jsem tomu teda nikdy moc nefandil, ale objektivně ano, ze začátku byl pořad možná celkem dobrý, občas jsem se i díval a i když teda Pohlreich mé sympatie rozhodně nikdy neměl a nemá, mnohdy to bylo zajímavé. Co se ale předvádí v posledních letech, to je vyloženě na blití. Hlavně hodně znechucených ksichtů a trapných cool keců od Pohlreicha, hodně dementních majitelů restaurací, nejlíp úplných exotů a taky hodně konfliktů a vyhrocených situací, že jo. Nějaké rady pro zlepšení podniku by už teď člověk v pohodě spočítal na prstech jedné ruky. Takže v podstatě už se od Pohlreicha nedozvíte nic. Proč by taky jo, důležitá je jen sledovanost. Jinej hrníček je jasným příkladem, ale bohužel teda nejen tohle. No, doufám, že tady ta červená barva přežila fakt jen z minulosti, protože momentálně je to fakt neskutečnej brak.(14.10.2009)

  • StarsFan
    ****

    Když jsem poprvé viděla Ano, šéfe!, běžel v televizi zrovna díl z Vejprnic u Plzně a slovní zásoba Zdeňka Pohlreicha složená především z obměn slova vůl a kurva, mě přesvědčila, že pro mě tento pořad asi není to pravé. Snaha vyhýbat se v televizi jak Ano, šéfe!, tak i jeho hlavnímu představiteli mi vydržela pěkně dlouho. Vlastně až do doby, kdy mi má drahá sestřička o nějaký půlrok později řekla, že poslední dobou na Ano, šéfe! ujíždí a sleduje na internetu již odvysílané díly. Vkus máme velmi podobný, víceméně až na výjimky totožný, tak pro nedat této televizní senzaci ještě jednu šanci? Pustila jsem si tedy v archivu Primy několik epizod a můj názor se o 180° otočil. Ono to totiž není ani tak o ponižování účinkujících, jak se mi zpočátku zdálo, ale hlavně pomoci konkrétním podnikům na území ČR. Proč by jinak majitelé své restaurace to pořadu přihlašovali dobrovolně? Kvůli znemožnění se v televizi to asi nebude. Spíš na tom bude mít podíl fakt, že Pohlreich už řadu podniků dokázal za týden vyzvednout o třídu výš a pomohl jim vyhrabat se aspoň částečně z červených čísel. A ano, po těch několika dílech musím taky přiznat, že má Zdeněk Pohlreich i jisté charisma, které tu všichni tolik vychvalují.(31.8.2010)

  • - První restaurace, která dosáhla na 3 hvězdy, byla restaurace, bar a gril People ve 2. díle 1. série. (DexMASTER094)

  • - Zdeněk Pohlreich jezdí do vybraných restaurací svým soukromým vozem Toyota Avensis. (lskala)

  • - Zdeněk Pohlreich vařil v pražských restauracích Marriott, Renaissance, Radisson SAS Alcron a Villa Voyta. (anni.)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace