Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

TommyLeeJape

všechny recenze uživatele

Tady Tom z Olomouce, prosím vás kdy budete dávat nějaký film se Stevenem Segalem? Ahoj Tome, tak tebe potěším protože dnes od osmi můžeš na naší televizi sledovat megafilm Síla úderu se Stevenem Segalem v hlavní roli. Koho tam máme dál? Dobrý den tady zase Tomáš z Olomouce, bude vaše televize vysílat Královu řeč s Colinem Firthem v hlavní roli? Ano, tento snímek plánujeme vysílat na začátku roku 2017. Kdo je další? Zdravím, Tady opět Tomáš z Olomouce. Chtěl bych se zeptat kdo hraje postavu doktora Frynty v Ordinaci. Ahoj Tome! Postavu doktora Dalibora Frynty ztvárnil herec Jan Šťastný, doufáme, že tuto naprosto nevyhledatelnou a hodně cenou informaci náležitě zužitkuješ. Tak to je pro dnešek všechno. A my se teď půjdeme podívat, jaké zajímavé hosty přivítá ve svém pořadu Jirka Babica... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, pokaždé když na to v telce narazím, na mysl se okamžitě dere vzpomínka na Vláďu Železného a jeho legendární sobotní VOLEJTE ŘEDITELI, a tak mi tenhle pořad přijde jako trapný epigon a zbytečná záležitost, která se tváří, že žádný Železný vlastně nikdy neexistoval a odjakživa tu bylo jen VOLEJTE NOVU. Ech, paměť diváků naštěstí není tak krátká, jak by si televize někdy přály. Sice chápu, že všechny velké české televize dnes mají nějaký pořad tohoto typu, kde promují vlastní pořady a odpovídají i eventuálně na otázky diváků, ale celkově mi přijde, že doba se zásadně změnila, a hlavní komunikace s diváky se dávno přesunula na sociální sítě. Čili lít prachy do formátu, který sděluje nejbližší vývoj v příští ORDINACI nebo POLICII MODRAVA, mi už dnes přijde jako atavismus (což ale čím dál víc začíná platit i o klasickém televizním vysílání). A pokud je někdo vážně schopný poslat do televize dotaz, kdy se bude reprízovat TITANIC nebo PRETTY WOMAN, pak mu asi stejně není pomoci. Koukat na VOLEJTE NOVU je pro normálního člověka ztráta času, protože to je selfpromo točené pro nejvěrnější nováckou cílovku, u které očekávám podobný vývoj jako s voliči komoušů - nevyhnutelné postupné vymření. ()

Reklama

Leleta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik věrných diváků Vladimíra Železného ještě tuhle nováckou samochválu sleduje. Z pořadu se nějak vytrácejí už i ty telefonáty, respektive je vytlačují pochybné maily od bůhvíkterého člena štábu a dojemné reportáže o tom, jak Nova pomáhá potřebným tím, že uspořádá megakoncert Michala Davida. Kde jsou ty časy, ve kterých, když se dramaturgové chtěli jó blýsknout, vytáhli tak akorát půl roku starý telefonní příspěvek od zmatené babičky a Karel Voříšek s bezelstným úsměvem odpověděl, že její milované Slunce, seno budou vysílat už dnes večer! Babička totiž zřejmě nevlastní televizní program a nevšimla si upoutávek, které běžely v o každé reklamní pauze už dva týdny předem. A v té době jsem jsi říkala, že hůř už být nemůže. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Píše nám paní Dáša, jestli budeme dávat nějaký film se Stevenem Seagalem. Dášo, potěším Vás. Dnes večer se můžete těšit na snímek Nico. Michal se ptá, zdali budeme vysílat film Sněženky a machři po 20 letech. Michale, i Vás potěším. Tuto komedii uvedeme dnes večer před filmem Nico. Tak nevím, buď si ty dotazy píšou sami, nebo jsou někteří lidé dementní a neznají pojmy jako internet nebo televizní program. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když to ještě dělal Železný,tak aspoň tam lítal jeden dotaz za druhým,a člověk něco věděl.Teď se tam lidi ptaj,kolik dílů ma ta a kolik ta telenovela?! A tím zabijí půlku pořadu a zbytek je o už o jejich klasických koláčů,a ukázek z připravovaných super mega filmů,které si nesmíme nechat ujít,aby se mohla Nova chlubit dašími plnými koláčemi sledovanosti. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama