Reklama

Reklama

Gravitace

  • USA Gravity (více)
Trailer 2

Jednoho dne vyšle NASA na oběžnou dráhu planety Země raketoplán Explorer. Cílem mise je instalovat do Hubbleova teleskopu nové systémy. Velitelem výpravy je zkušený veterán Matt Kowalski, který má nalétáno asi dvacet let a toto měla být jeho poslední mise před odchodem na odpočinek. Další členkou posádky je cílevědomá doktorka, ale nepříliš zkušená astronautka Ryan Stoneová. Během výstupu do volného prostoru se ale stane nečekaná katastrofa. Posádka se díky neuvážlivému odstřelu porouchaného ruského satelitu dostane do roje trosek. Ten zničí raketoplán a přeruší jeho spojení s pozemským řídícím střediskem. Oba astronauti se ocitají sami ve vesmíru, odkázáni jeden na druhého. Nesourodá dvojice pluje nekonečnou temnou prázdnotou a snaží se dostat k nejbližší ruské vesmírné stanici Sojuz. Kyslík jim pomalu dochází a oni zoufale a z posledních sil bojují o svou záchranu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

já avatara miluju! :D ale nechápu jak může nějakému filmu vyčítat něco, co se nachází v druhém a tam mu to nevadí....

KosSs

KosSs (hodnocení, recenze)

Venedo

Sám s tímto názorem musím částečně souhlasit (ano, Sandra mezi stanicemi běhá jako by nic...), ale za prvních dvacet minut filmu, bych Gravitaci udělil všechny možné i nemožné ceny! Proč? Mimo to, že je tato část filmařsky neskutečně dobře zvládnutá (první střih asi po 17 minutách !!), tak chodívám na web http://www.nasa.gov/ a příjde mi samotný pohyb ve vesmíru excelentně zvládnutý ... atd atd atd
Jo a mluvíš o stupiditě a jeden z tvých nejoblíbenějších seriálů je Kobra 11 ... vidíš si do pusy?

na příspěvěk reagoval Bluntman

Venedo

Venedo (hodnocení, recenze)

ještě, že jsem za to neplatil - mělo se to jmenovat Zamotána ve šňůrách, hrozný paskvil, ke konci už jsme se musel útrpně smát, fascinující primitovita jak se toulat na oběžné dráze bez kyslíku, znalostí, skákat si z jedné stanice na druhou a na každou přijít a odpojit se z ní přesně pár vteřin před jejím znižením, takže když někde upadne šroubek, tak smete všechny, asi jsou v řadě za sebou, a když už je scénárista v pradeli s jeho vypatlanými mesmysli, tak přijde na řadu duch mrtvého - filmy poslední doby jsou primitivnější a primitivnější a jejich tvůrci také

na příspěvěk reagoval Beckett51, higuain, KosSs

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Nech si brejle před sebou pěkně vyčistit a vydensifikovat, však jim za to platíme dost peněz. Buhví kdo je měl před tebou na ksichtě.

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

packa

Viděl jsem 2D i 3D a na hodně dlouho 3D zase vynechám. Ne, že by se v tomhle případě nepovedlo, ale dost mi vadí, že je obraz výrazně tmavší, brejle jsou většinou umaštěný a poškrábaný (když požádáš o výměnu, dostaneš ještě upatlanější :) ) a navíc je obraz ve 3D hrozně trhanej a to mi vadí ze všeho nejvíc.

na příspěvěk reagoval Rocky62

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Hawaj

a i když už kino maj, tak tam třeba nedávaj to, co bychom chtěli (viz. The Worlds End!) xD

esopesokeso

esopesokeso (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

možno si nemal kvalitné 3D okuliare. Kamarát vedľa mna na Gravitácii tvrdel, že sa mu na to akosi divne pozerá. Tak som mu na chvíľu helfol moje okuliare a okamžite si potom tie svoje prášil vymeniť.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Helo

Někde bohužel lidi můžou bejt štastný, že vůbec kino maj. Ve Varech zrovna nedávno jedno zavřeli a nemaj snad žádný... :/

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Hawaj

Nojo, dokaď nám nepostaví IMAX v Budějcích, tak se tu budeme muset spokojit s Cinestarovým 3D... xD

na příspěvěk reagoval Hawaj

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Todle 3D bylo málo 3D, chybělo tomu 4K, podělávalo to 24fps a projektory který nedokážou udělat opravdou vesmírnou temnou černou. Ale přesto všechno to byla bomba. Na 3D zatím jedině do IMAXu (bohužel), maj na každý voko jeden projektor takže to není tak kontrastně a barevně vyšedlý jak všude jinde. Ale hlavně to ohromný plátno to je asi nejdůležitější. Vesmír je taky ohromnej.

na příspěvěk reagoval Helo

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Jo tak to jo když je pro tebe něco novýho tak je jasný, že tě to bude bavit. Já už 3D vzdal. Letos mi stačil Star Trek a Pacific rim(ten byl extrémně špatnej) Navíc jsem zjistil, že mi to fakt nedělá dobře. Motala se mi hlava po projekci, navíc mi to znepřehlednuje film. Já už se zařekl, že bez týhle vymoženosti se obejdu a není síla která by se mnou hnula.

na příspěvěk reagoval esopesokeso

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno nepřehánějte to zase s tím 3déčkem a erekcema v kině. Místama mi tohle uměle vyvolávaný šílenství příjde minimálně úsměvný...

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

martess

tak to máte nějaký divný kino, protože moje d bylo takový, že jsem měl pocit, že si šáhnu na Sandru Bullock

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Reklama

Reklama