Reklama

Reklama

Gravitace

  • USA Gravity (více)
Trailer 2

Jednoho dne vyšle NASA na oběžnou dráhu planety Země raketoplán Explorer. Cílem mise je instalovat do Hubbleova teleskopu nové systémy. Velitelem výpravy je zkušený veterán Matt Kowalski, který má nalétáno asi dvacet let a toto měla být jeho poslední mise před odchodem na odpočinek. Další členkou posádky je cílevědomá doktorka, ale nepříliš zkušená astronautka Ryan Stoneová. Během výstupu do volného prostoru se ale stane nečekaná katastrofa. Posádka se díky neuvážlivému odstřelu porouchaného ruského satelitu dostane do roje trosek. Ten zničí raketoplán a přeruší jeho spojení s pozemským řídícím střediskem. Oba astronauti se ocitají sami ve vesmíru, odkázáni jeden na druhého. Nesourodá dvojice pluje nekonečnou temnou prázdnotou a snaží se dostat k nejbližší ruské vesmírné stanici Sojuz. Kyslík jim pomalu dochází a oni zoufale a z posledních sil bojují o svou záchranu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

ManusiaLiar

ManusiaLiar (hodnocení, recenze)

Helo

ja som myslel tu scenu kde sa Bullockova nekontrolovatelne vzdialila od lode a ten typek sa odrazil az k nej x metrov a potom sa otocil a doplaval aj s nou naspat, to je kravina keby sa odrazil tak leti doteraz uz niekde v druhej galaxii

na příspěvěk reagoval Helo, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

ManusiaLiar

Ale jinak proc doktorka spravuje dalekohled hubble je opravdu logiky proste. To mas na druhou stranu recht. A uz jen to, ze byla psychicky labilni ze smrti jeji dcery by ji automaticky diskvalifikovalo pro ten let.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

ManusiaLiar

ti kosmonauti tam ale v danou chvili leti stejnou rychlosti a jsou ve vakuu. Raketoplan nemel zazehle motory, takze jim tezko mohl zmizet v nenavratnu. Priste prosim pouzij mozek a fyziku na urovni zakladni skoly, nez napises takovy blabol. :DD

ManusiaLiar

ManusiaLiar (hodnocení, recenze)

raketoplan leti rychlostou 27 000 km/h, v tom momente keby sa kozmonaut pustil jeho trupu, by bol nenavratne vymrsteny do vesmiru. tento film absolutne postrada logiku a fyziku, je to totolany nonsens, doplneny klasickym americkym psychickym vydieranim, ked Sanda Bullock vyprava sama sebe o svojom decku, ako nevedelo najst svoju topanocku pod svojou postielkou ňuňu, boha trapas

na příspěvěk reagoval Helo, Gertrudo, Duncan66, Duncan66

Uživatel Daumatin smazal svůj příspěvek.

Pargin

Pargin (hodnocení, recenze)

U filmu jsem normálně usínal.. Nevím zda to bylo únavou nebo nudným filmem.. Při usínání jsem se rychle probral, jak se při Paní Bullock objevil znovu Clooney.. Bohužel se ji to jen zdálo a zbytek filmu už jsem překousl.

na příspěvěk reagoval Mr.KarlAdler

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak Gravitace byla v telce, tak to je smůla, že jsem to neviděla, přiznám se, že jsem to od kina ještě podruhé neviděla ale musím :)

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Erik7595

muzes mi prosim vyjmenovat alespon 5 filmu, ktere zde maji 30 a mene % prumerne hodnoceni, ktere sam povazujes za kvalitu a jsi rad, ze jsi nedal na nazor vetsiny? A jaky relevantnejsi zdroj co se kvality tyce mas, nez je hodnoceni milionu lidi? Bud konkretni. Tve obecne vyjadreni ma uplne nulovou hodnotu.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Duncan66

To tvoje určenie kvality filmu na základe TOP 100ky tunajšieho hodnotenia je úprimne povedané debilný argument. To, že je film obecne dobre hodnotený, neznamená že musí automaticky byť aj kvalitný a výborný. Existuje slušné množstvo preceňených filmov, tu konkrétne v TOP 300 aj v Top 100, ktoré si myslím, že sú strašne precenené a prechválené. Ale tak fajn, tvoj názor.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Duncan66

To myslíš vážne? Aha, ty určuješ kvalitu filmu na základe hodnotenia tu na ČSFD? Dobré hodnotenie - dobrý film, zlé hodnotenie - zlý film?. Alebo sa aj rozhoduješ na základe hodnotenia, či si daný film pozrieš? Ak áno, tak mi je ťa ľúto. Vyberať či primárne len to, čo tu je dobre hodnotené, tak prijdem o množstvo kvalitných filmov.

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Nepopiram vubec nic. Misto toho, aby za celou dobu rekl alespon jednu konkretni vec, tak jenom placas nesmyslne a prazdne fraze. Jako bych se bavil s dementem :-(

na příspěvěk reagoval Beckett51

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Beckett51

samozrejme ze jde o kvalitni produkt. To prece neznamena, ze se musi libit vsem lidem na svete. Svoji cilovou skupinu uspokojuje zcela evidentne dobre a vice nez tisice jinych, co se snazi o to same. Ale kdyz si myslis, ze je to tak jednoduche, tak proc jeste nejsi producentsky miliardar? :DDD

na příspěvěk reagoval Beckett51

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Duncan66

To by bylo na dlouhý povídání , ale stačí mi přečíst si slovní spojení : hodnocení na CSFD jasně vypovídá... a otevírá se mi kudla v kapse.

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Beckett51

a co ji tedy urcuje? Ja myslel ze divacke hodnoceni, kde je zasoupena veskera populace v poctu desetitisicu hodnoceni. Ci IMDB a jine databaze kde to jde treba i do milionu. Mas nejaky relevantnejsi zdroj posouzeni kvality filmu? Nebo jsi tupan, ktery si mysli, ze je to prave on, kdo vsemu rozumi?

na příspěvěk reagoval Beckett51, Erik7595

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Strčte si ty žabomyší války... Duncanovi se to nelíbilo, mě třeba zase ano. Zaznamenáno - DONE.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Reklama

Reklama