Reklama

Reklama

Gravitace

  • USA Gravity (více)
Trailer 3

Jednoho dne vyšle NASA na oběžnou dráhu planety Země raketoplán Explorer. Cílem mise je instalovat do Hubbleova teleskopu nové systémy. Velitelem výpravy je zkušený veterán Matt Kowalski, který má nalétáno asi dvacet let a toto měla být jeho poslední mise před odchodem na odpočinek. Další členkou posádky je cílevědomá doktorka, ale nepříliš zkušená astronautka Ryan Stoneová. Během výstupu do volného prostoru se ale stane nečekaná katastrofa. Posádka se díky neuvážlivému odstřelu porouchaného ruského satelitu dostane do roje trosek. Ten zničí raketoplán a přeruší jeho spojení s pozemským řídícím střediskem. Oba astronauti se ocitají sami ve vesmíru, odkázáni jeden na druhého. Nesourodá dvojice pluje nekonečnou temnou prázdnotou a snaží se dostat k nejbližší ruské vesmírné stanici Sojuz. Kyslík jim pomalu dochází a oni zoufale a z posledních sil bojují o svou záchranu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Mne ten Robert Downey Jr. normálne lezie na nervy, ved´ je úplne všade, to sa snád´ už ani nedá natočiť film bez neho? Ešte donedávna som proti nemu nič nemal, ale momentálne je tu u mňa najneobľúbenejší herec. Dúfam, že jeho účasť nie je konečné rozhodnutie, lebo tento film by som si rád pozrel a takto už budem mať vopred veľké predsudky.

Montezuma3

Montezuma3 (hodnocení, recenze)

Nafukovací balón není tak špatný, ten se aspoň nafukuje. I když ne sám, ale nafukuje.

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

No a ty film odsuzuješ pouze na základě že se bude jednat o 3D Sfi-fi natočenou ve stylu Avatara nebo použití jeho techniky to je mi dedukce.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tvůj názor na názor někoho jiného. Jen ti říkám, že je špatný a po zkušenostech s tebou se tomu ani nedivím, protože tvé uvažování je na úrovni inteligence nafukovacího balónu.

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

:D koukám kašpárku že slušně neumíš
to co jsi napsal není dedukce ale jen blbé plkání

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

ale copak kašpárku?? odsuzuješ film a ještě ani nevíš pořádně co v něm bude??

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Soudě podle názvu a názoru ]V[()Rt to vidím na soulož ve stavu beztíže. No jsem zvědav, jak tohle dopadne a zda budou mít avatarofilové dostatek soudnosti to případně zavrhnout za vykrádání jejich stupidní modly.

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Nepřerušovaný 20-minutový záběr:-) Přesně TÁK !!! Cuarón má rozum - přerušovaná soulož stojí za hovno. Go Alfonso !

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

To mate jedno kdo tam hraje. Ja teda jsem fanousek Scarlett ale myslim ze je vazne jedno. Myslim ze uz jen Cuarón plne staci aby byla kvalita zarucena :-) Nechci ale nikomu nic vnucovat (od toho tu mame Cobba), takze pokracujte zas v diskusi :-)

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

DonTommy: A to jako bezne delas, ze projdes cely seznam ohodnocenych filmu?

DonTommy

DonTommy (hodnocení, recenze)

Bajsf - zjistil sem to pohledem do tvýho profilu :-) a s těma argumentama máš pravdu, ale zase si myslím že když už tam něco takovýho Cuarón dá, tak bude vědět proč a nebude to nic samoúčelnýho a násilně napojovanýho jen kvůli tomu, aby tam ten záběr byl. Ale musíme se holt nechat překvapit

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

A už to začíná, snaha parazitovat na stupidním filmu. Vykrádat vykradené.

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

DonTommy: No nevim kdes zjistil ze jsem to videl, ale jo. Je to ta z uprchlickeho tabora a neco mi rika ze ma 12 minut, ale muzu se mylit. Ja bych tomu veril, kdyby ale ta scena nemela byt hned na zacatku filmu. Jaksi si nedovedu predstavit, navic, kdyz vime, jak zacne (explozi) ... Navic do toho pak jeste dialogy postav, ktere by tam mely byt urcite .. Proste nedovedu si predstavit aby to nevypadalo trapne, tj. krouzit kolem postavy dokola a pak sup na tu druhou atd.

DonTommy

DonTommy (hodnocení, recenze)

to Bajsf: no vzhledem k tomu že si viděl Children of men tak bys tomu moh věřit :-) mám dojem že tam má nejdelší scéna skoro čtvrt hodiny...nevim jestli je to ta s motorkou nebo ta z uprchlickýho tábora, každopádně obě jsou dlouhý jak prase, je v nich hromada lidí, zběsilá akce a Alfonso to zvládnul. Tyhle scény teď budou jeho filmařským trademarkem :-) jinak na Gravity se těším jak malej, konečně zase něco od Cuaróna, nevěřím že by mě ten chlap zklamal...

tom9117

tom9117 (hodnocení, recenze)

Tak toto vyzerá fakt dobre, opäť ďalšie vesmírne sci-fi a v roku 2012 až dve - Interstellar a Gravity. A plus k tomu aj 20 minútová scéna ako napríklad v Atonement (tá má "len" 10 minút, ale je perfektná) !!! No, je sa načo tešiť... Ale najprv čakať...

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Tak přehraje jí určitě, ale válcování nebude. Angelina hrát umí a pozornost si zařídit taky dokáže. Ještě nevim, jestli se na to těšit, ale na Downeyho sem zvědavej vždycky.

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

20-ti minutova scena bez jedineho strihu. No to jsem zvedav. Jestli to nahodou nejsou jen takove ty PR forky :-)

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Dufam že to je Cuaronov najbližsi projekt a dufam ze uz na tom aj poctivo maká, dalsie skvelé sci-fi rad uvitam. Zatial tešim !!!

matt6

matt6 (hodnocení, recenze)

Vesmírne sci-fi ??? 60% filmu CGI ??? Technológia Avataru ??? Cuarón ??? Downey Jr. + Angelina J. ??? Tak to už hej...

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Reklama

Reklama