Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (271)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Rock a klasická hudba, nikdy to společně přece nemůže klapat. A víceméně toho jsme byli svědky po celou dobu, jakou cestou se vydat. Samozřejmě se to neobešlo bez konfliktů a hádek, který z toho vztahu vyplynuly úplně bezprostředně. Mě to přišlo ale až moc extrémně teen. A to že teen filmy relativně můžu. Každopádně to ale mělo originálně pojatý vyprávění a citově mě to dostalo silně tam, kam mělo. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást. Tady skutečně nejde o žádné otázky týkající se života a smrtí, nečekejte žádný přesah. Jde o naprosto tuctový milostný příběh dívky a chlapce, který jsme viděli milionkrát. Od začátku do konce předvídatelný, to, že hlavní hrdinka se ocitá mezi životem a smrtí ve filmu nehraje jakoukoliv roli. Celý film jen čekáte na scény, které víte, že přijdou a tvůrci je stále a stále oddalují. Toto bude rychle zapomenutý film. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Úvod a rozbeh je super. Postavy sú sympatické, má to švih, romantický úvod je pekný, je to celé pôsobivé a Chloe je výborná herečka. Ale asi už po necelých 40 minútach sa to začne točiť v kruhu, nič sa nedeje, začína to byť celé otravné, nedokáže to dojať ani v potenciálne silných momentoch a s výnimkou pár scén sa celý film zmení len na čakanie na koniec, ktorý nechce a nechce prísť. Veľká škoda pretože potenciál tu bol. 5/10 Podobné Lovely Bones je oveľa oveľa lepšie ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $50,474,843Tržby Celosvetovo $78,274,843Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,349,307 //počet predaných kusov 47,461Tržby za predaj DVD v USA $9,139,690 //počet predaných kusov 493,863║ určite zaujímavý počin, ktorý má svoje plusy aj keď emotívne neodzbrojí tak ako by si žiadalo /60%/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i knihu, která mě naprosto uchvátila a když jsem zjistila, že se bude natáčet film, tak jsem byla zvědavá. Upřímně, moc šancí jsem tomu nedávala. Každopádně Chloë Grace Moretz se do role Mii neuvěřitelně hodila a zahrála to skvěle? Film je přesně udělaný podle knihy, což je podle mě velké plus. A navíc ve mě tenhle film dokázal několikrát probudit emoce, takže jsem vypotřebovala hodně slz a energie. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme často zmieňovaný "Juilliard" naozaj existuje. Juilliard School sídli v New Yorku a patrí medzi najprestížnejšie umelecké školy na svete. Bola založená v roku 1905 a poskytuje vysokoškolské vzdelanie v obore hudobnom, tanečnom a dramatickom. (Laslo)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)

Reklama

Reklama