Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se v hodnocení ovlivnit silným přívěhem, protože na 4* to tak úplně neni; pár práznějších a melodramatičtějších momentů má. Co vůbec přináší? Karty jsou předem rozdány a vy se vžíváte to pocitů dívky, co umírá na rakovinu a chce ještě stihnout spoustu věcí. Drama odlehčené teenagerovskou rozjuchaností, které víceméně stojí na Dakotě. Ucházející hudba. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 7 | humor 1 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá story která se ani na moment neodchýlí od předem očekávaného (a důsledně avizovaného) vývoje, kterou ale táhne zajímavé obsazení a výborná kamera. Hudba je sice fajn, ale občas se dost nehodí k obsahu a některé scény by byly silnější bez ní. Konec je jen takovým potvrzením, že Ol Parker si proti proudu (nebo předloze?) jít nedovolí a pro všechny ve kterých zbývá nějaký ten kousek naděje se i v závěru jistě něco najde. A Jeremy Irvine byl místy o dost věrohodnější a přesvědčivější, když mu chyběl kůň. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší srdcervúci film :( Až mi z toho smutno zostalo... Ale aj takéto filmy treba, lebo aj takýto je občas život - mozaika momentov, ktoré sa jedného dňa skončia. Presne aj takýto bol príbeh sympatickej Tessy, ktorá to po zdĺhavej liečbe vzdala a namiesto strastiplného umelého predlžovania života sa rozhodla prežiť svoj život až do konca bez obmedzení. K tomu všetkému si spravila zoznam toho, čo chce ešte stihnúť a k tomu jej následne pomáhala jej kamoška Zoey a následne jej "anjel" Adam. To všetko mi však až príliš pripomenulo scény z filmu A Walk to Remember - a hlavne z tohto dôvodu nemôžem film ohodnotiť ako ojedinelý a výnimočný zjav, takže práve toto najviac ublížilo inak zaujímavému príbehu. Nebyť toho, bolo by to oveľa hodnotnejšie... A popravde, aj samotná tematika rakoviny a umierania už je trochu klišé (aj keď za každým vytvoria v človeku nové dojmy a donútia ho zamyslieť sa nad krehkosťou života). Ale odhliadnuc od toho celého, zaujali ma hlavne tie medziľudské vzťahy a ako sa k Tesse správala jej rodina, jej priatelia a ostatní. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nechci znít jako cynik - námět to je samozřejmě silný (třebaže už x-krát jinde viděný), ale jeho zpracování je hrozně otravné, nudné, plné klišé a celkově to celé působí prvoplánově a dost nereálně.. Dakota Fanning je navíc naprosto nezajímavá, takže mi nezbývá, než dát téhle nevýrazné podívané 2 hvězdičky.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem měla pro podobné snímky slabost. Popravdě jsem se ani moc netěšila, protože se mi nelíbila představa, že se budu 103 minut dívat na to jak Dakota Fanning hraje, ale musím říct, že jsem ji neprávem odsoudila(asi kvůli tomu, že jsem jí záviděla to, že si zahrála s Britt Murphy). Vždy mě nějakým způsobem nakopne film ve kterém se vyskytuje taková spousta emocí a většinou je takový film i výtvorem mé milované Velké Británie, které tímto skládám poklonu - samozřejmě i předloze a režisérovi(a scénáristovi) Olu Parkerovi. Nejen, že nemám žádné námitky k herectví v tomto filmu, ale také pro mě byl pastva pro oči pohledný Jeremy Irvine(na kterého se vždy ráda podívám). Nicméně tento film doporučuji opravdu každému kdo chce nechat své nicotné starosti odplout v přílivu vlny slz.Náš život je jen sled momentů. Nechte je plynout. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Útesy na pobřeží, k nimž vezme Adam (Jeremy Irvine) Tessu (Dakota Fanning) na výlet, se jmenují Seven Sisters a nacházejí se v hrabství Sussex na jihovýchodě Anglie. V reálu ale na místě, kde později dvojice sedí, žádná lavička není. Ta byla umístěna pouze pro potřeby natáčení. (GordonCZ)
  • Adamova (Jeremy Irvine) motorka je Yamaha WR125R. (GordonCZ)

Reklama

Reklama