Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika, priemerná dráma. Od začiatku do konca je divák v 5 až 10 minútovom predstihu a vie presne čo sa stane v nasledujúcej scéne. Vekový rozdiel hlavných protagonistov mi nepripadal nijako nechutný ani divný, však koniec koncov aj to sa môže stať na tomto šialenom svete. Myslím, že by sa kráska ako Winona zahľadela do Richarda. Vo finále mal asi každý roniť krokodílie slzy a byť strašne dojatý ale jednoducho to nešlo. Príbeh to na tú drámu nevedel uhrať. Vôbec ma to nechytilo za srdce a to je škoda inak nad týmto filmom určite nelámem palicu dá sa pozerať, raz maximálne dva krát. 55% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kým sa jednalo o o tému láska-vzťahy-sex veril som hlavným hrdinom každučké slovo. Gere hral dokonalé hovado a Winona mladú sprostú naivku a hrali to fakt dobre. Ale ako sa film prehupol do poslednej tretiny a začal byť o chorobe a boji s ňou, tak to jednak režisér a scenárista a jednak Winona absolútne nezvládli. Jej herecké schopnosti proste tak ďaleko nesiahajú aj keby sa roztrhala. A tak to aj vyzeralo. Škoda. Ale Gere to potiahol poctivo až dokonca. Jeden z filmov, ktoré beriem ako povinnú jazdu, ale bolo to obstojné. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nejsem rozhořčený fanoušek obou hlavních herců - i když oba herce Winonu Ryder i Richarda Gera mám hodně ráda - ale především si tak nějak umím představit jak se hlavní hrdina musel cítit.. Předvídatelnost příběhu nikdy neřeším jako všichni ostatní protože předvídat se dá cokoliv a můžete se zrovna trefit o tohle v tom filmu vážně nejde. Jak někteří upozorňují na přehnaný sentiment a tzv. "ušmudlanou lovestory" tak s tím naprosto nesouhlasím jelikož jisté aspekty, které byly jmenovány prostě k romantickým filmům patří a hlavně když se jedná o romantický film se špatným koncem. Pět hvězdiček ode mě film dostal především za herecké výkony hlavních herců, které vydaly na tři hvězdičky a ty zbylé dvě přidávám za hudbu a zajímavé pojetí příběhu - samozřejmě to mělo mouchy jako každý film...ale co na plat mě se to prostě líbilo!!Chtěla bych dodat, že s určitým nadhledem a vcítěním do příběhu či hlavních postav se dá užít každý podobný romantický film. ()

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak začnu pozitivy. Podzim! Barevný listy v Central Parku, Halloween a pomalé tempo vedoucí k svátkům. Výborně. Chci víc takových filmů. Další pozitivum je... ups. Není! Hele, já byla připravená na sladkobolnou limonádu, ale tohle... na to se ani tak nebolelo dívat, jako to poslouchat! Ten scénář byl hroznej. Hroznej. Hroznej. Vůbec nechápu, proč na to Gere a Winona kývli. Nehledě na to, že ty postavy teda udělali super nesympatický. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama