Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud nedošlo na finále v UFC, převládala u mě benevolence. Jenže pak ta vlna motivů nevzdávání se, inspirování a kráčení za snem hráz shovívavosti protrhnula a vzala sebou i dosavadní tendence k sebeshazování (už jen chybělo, aby křesťany z P.O.D. vystřídalo Caffertyho Hearts on Fire). Muckání Salmy Hayek přes pletivo klece? Nereálné. Po těch třech kolech by měl rty jak Vémola, co přešel z chovu tygrů na včely.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle koupíte u McDonalda gigantické menu s Velkým Mackem, během minuty jej do sebe nahážete, přesunete se o fastfood vedle, kde stejně rychle sežerete kyblík Classic plukovníka Sanderse, ve Starbucks vyexujete dvě obří, karamelová cappuccina a turné ukončíte opět u Meka dokonale vychlazeným Milkshakem. To, co vás pak postihne, se jmenuje Pravá, americká sračka! Budete se cítit trapně, do smíchu vám ani trochu nebude, a tak jen otráveně spláchnete a možná, že v duchu kapku politujete toho chudáka, co každou hodinu vytírá u Donalda hajzly. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)

Reklama

Reklama