Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Domec 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale zase to nebudem prechvalovat. Zas takova slava to neni. Pilot nebyl spatnej, ale opet tu mame ale! Je to proste teen serial, kde se nevyhneme hloupejm postavam, "laskam" a klise. Uz v pilote se mi nelibilo par hloupejch potav (Adam, jeho tatik) a u jeho hlasce "Its the same for u and Adam. U dont wanna mess with fate" jsem si rikala "Wtf? ta holka videla Adama 2x a on si hned mysli, ze je to laska jejiho zivota? Pfff!" Bohuzel, nechci vam tady nejak spoilerovat, ale bude to laska jejiho zivota, to vi od zacatku kazdej (bohuzel). Takze za me 3*** a ocekavam jestli mi tvurci zmenej nazor k lepsimu ba naopak k horsimu. ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Pilot na tom byl asi podobně jako pilot Upířích deníků, no prostě žádná sláva. Jenže tohle tak pokračuje a každým dílem je to horší a horší. Celý příběh je neuvěřitelná slátanina, žijící jen na velkém tajemství co se událo před lety. Hlavní hrdinka mi je vyloženě nesympatická a ostatní "vystajlovaní" čarodějové taky nenadchnou. Jedině snad kvůli Phoebe Tonkin jsem vydržela koukat do vánoční pauzy, ale od té doby už jsem neviděla ani jeden díl a asi se k tomu už nedokopu. Existují desítky vynikajících seriálů, na (pod)průměrné nemám čas ani náladu. Myslím, že seriálu také uškodilo, že byl opravdu očekávany a plno propagačního materiálu bylo zvečejněno už několik měsíců před premiérou. Stal se tak z toho velice nadějný a velmi očekávaný seriál, který byl asi pro dost lidí zklamáním... ()

Reklama

ICE-GRADLO 

všechny recenze uživatele

Pilot slušnej, ale zatím to bylo takový úvodní oťukávání. Doufám, že se ale nebudou zabývat příliš teen problémy, jeden Smallville mám už za sebou. Na ději mě momentálně láka minulost jejich rodičů, než ten jejich Secret Circle :) Takže to, jakým směrem se tvůrci vydaj, zřejmě rozhodne, jestli tomu dám zelenou. EDIT: Po trech dilech jsem to vzdal, nemohl jsem vystat to, jak se porad na sebe priblbe divaj a ze stezejni dvojice mi neurvale pripomina Amandu a Kylea ze serialu Kyle XY. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Moje naděje, že stejně jako u sesterských Vampire Diaries se to po nějakých deseti dílech zlepší, nebyly vyslyšeny. Děj není, nikdo z hrdinů mě nezajímá, kromě odporu k některým z hlavních postav necítím vůbec žádné emoce. Přitom kdyby se seriál držel hororového dílu s mrtvým dědou, mohl by být celkem snesitelný. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama