Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Čichám tu Televizní verzi Twilight s vizualitou Vampire Diares, akorát s čaroději. Hned v úvodu víme, kdo jsou záporáci, takže nějaký další cliffhanger v podobě - " To celou dobu ty, jak si mohl?!", mi už opravdu ten "whou" pocit nenahodí. Každopádně, něčím si čas na nového House krátit člověk musí a toto nabízí zajímaví hudební doprovod, krásné záběry, krásnější herečky a relativně nudnou a očekávanou dějovou linku. Pilot zatím za 60% [HD] ()

Reklama

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Cassie po tom, co ztratí svou matku, odjíždí k poslední žijící příbuzné a tam objeví své schopnosti. Postupem času začala být hlavní hrdinka až příliš dokonalá, vždycky musela mít pravdu a sama představitelka nepatří mezi nejsympatičtější stvoření. Seriál o čarování ve kterém se kouzla praktikují poskrovnu... vztahy jsou chladné, romantika nefunguje vůbec a zachraňuje to pár dobrých charakterů - Diana, Faye. (50%) Ps: To nikomu nepřijde divný, že parta studentů ze střední školy mají v 16/17 letech děti? ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Extrémně teenagerovský seriál s hloupými dialogy, otřesnými hereckými výkony a přiblblým scénářem. Vampire Diaries jsou celkem koukatelná věc, další seriálové zpracování L. J. Smith se už ale opravdu dělat nemělo. A navíc to má tu nejpitomější znělku všech dob. Pro děti ve věku 12 - 15 let dobrý, starším doporučuju obejít obloukem. 30% ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tam je tolik "zvratů", tolik přiblblých dialogů, tolik... ehm... "herců", že mi z toho jde až hlava kolem. Ale přesto mám tenhle seriál ráda, ani ne pro jeho kvalitu a děj, ale proto, že i díky jednomu jedinému dílu vystřílím celý zásobník svých ironických poznámek a posměšků. Přesto si nezaslouží víc jak dvě hvězdičky, vůči opravdu kvalitním seriálům by to bylo hodně nespravedlivé. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama