Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál, měl být co se týče úspěšnosti druhý TVD. Bohužel musím zkonstatovat, že očekávání (alespoň u mě) nenaplnil. Herecké výkony jsou u některých hrozné. Co díl, to pár nesmyslů. Nejvíc to vystihuje následující věta: "Na duchy jedině s nožem! Tím je 100% zneškodníte." (Zdroj: secretcircle.cz). Ze začátku příšerná nuda s pár triky. Posledních pár dílů se sice seriál trochu rozjel, ale bohužel ani to nestačilo na obnovení pro druhou sérii. Škoda... seriál mě velký potenciál a dalo se s ním slušně pracovat. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Byl to docela slušný seriál. Mladý a hezký lidi + nadpřirozeno = patent na úspěch teen seriálu. Ale každý patent se může po čase rozbít a nevím jestli za nízkou sledovaností stál nelogický děj, pomalé tempo uprostřed série nebo i relativně špatné výkony bez nějaké chemie. Technicky zpracováno nadprůměrně. Poslední díly byly už mnohem lepší než rozpačitý začátek a zrovna, když mě to začalo bavit, CW seriál zrušila... Dávám průměrné 3*, pokud se budete někdy nudit a máte pocit, že jste viděli už všechny potenciálně lepší seriály, zkuste i Secret Circle. Ale bombu neslibuju! ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Cassie po tom, co ztratí svou matku, odjíždí k poslední žijící příbuzné a tam objeví své schopnosti. Postupem času začala být hlavní hrdinka až příliš dokonalá, vždycky musela mít pravdu a sama představitelka nepatří mezi nejsympatičtější stvoření. Seriál o čarování ve kterém se kouzla praktikují poskrovnu... vztahy jsou chladné, romantika nefunguje vůbec a zachraňuje to pár dobrých charakterů - Diana, Faye. (50%) Ps: To nikomu nepřijde divný, že parta studentů ze střední školy mají v 16/17 letech děti? ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)

Reklama

Reklama