Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 3

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (424)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Blunt jako zahořklý Thranduil s poprsím, Chastain jako lučištnice Tauriel a herecký trpaslík Hemsworth názorně ukážou, jak pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí (jinými slovy sedm let neštěstí pro Saurona Ravennu). A nebo byla Emily kouzelnice s ledem Elsa, co se nepohodla se sestrou a lovec Chris tam byl za Olafa (tedy za blba)? Ať tak, či onak, jedná se o generickou fantasy, od které když odečtu kostýmy a hvězdné dámské trio, zbyde mi nula dvakrát podtržená scénáristicko-režijním zmarem. A taky nová jednotka topornosti 1 hemsworth, což je v převodu 1000 miliafflecků.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLELI JSME, ŽE ČERNÁ MAGIE ZEMŘELA S RAVENNO. MÝLILI JSME SE. ZLÁ SÍLA ZRCADLA JENOM VZROSTLA…“ /// Bylo nebylo … (co jsi kurva dělal Lovče, než si Sněhurka začala válet prdel na trůně?)… ale vono spíš nebylo. Pohádka s vohraný poselství vo síle lásky, ble ble ble (von ji má rád a vona jeho ne…pak zas jo, pak zas ne..) s fajn obsazením, na jejímž konci budou všichni šukat jako veverky a žít až do smrti (voboje berte s rezervou). Fláknu 3*, páč se to dalo vydržet. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy brát vod starý ránu šípem do hrudi jako vyznání lásky. 2.) Přeju si, aby přede mnou Sněhurka klečela. A pak bych ji.... 3.) Thx za titule „McLane“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctové zpracování, které je minimálně o dvě hvězdy horší, než jeho předchůdce. Ta lehkost, která se mi na prvním Lovci tak líbila je nenávratně pryč a zbyl jen chabý pokus vzkřísit něco, z čeho jsem měl obavy už podle ukázek. Zase jsem měl pravdu! Hlavně postava Emilly Blunt byla hodně špatná a vlastně i zbytečná. Jestli budu ještě někdy další pokračování, budu se dlouho rozmýšlet, protože tohle byl hodně slabý odvárek. Tak za tři mínus. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Přiznané netelevizní (tzn. s hodně fajn vizuálem) fantasy béčko, u kterého jsem si se slzou v oku zavzpomínal na má mladá čtenářská léta s Brooksem, Salvatorem a Eddingsem v pazourech. Škoda, že se už dnes podobně zasněných dobrodružáren netočí mnohem víc... užil jsem si to. Jo a přehledná kamera v akčních sekvencích, zejm. během kontaktních soubojů jeden na jednoho, mi hodně usnadnila hodnocení. Konečně žádné epileptické střihy! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom byly závěrečné titulky. Mimo jiné proto, že byly na konci, samozřejmě. Tenhle film obhajuje myšlenku o síle lásky, kterou vysvětlením na konci devalvuje už od začátku. spoiler Pokud ten chlapík Freyu (ehm, tohle jméno pro Sněhovou královnu? Vážně?) miloval, miloval by i jejich dítě a ani pod vlivem hypnózy či kletby by miminku neublížil. Nemluvě o tom, že by to nejspíš tváří v tvář realitě jako teta nedokázala ani superješitná psychopatická Ravenna. Pokud na konci říká, že sama chtěla dítě, spíš by přes neteřinku ventilovala nenaplněné mateřské pudy. Druhá věc je Freya, která získala svou sílu, zmrazila toho blbečka, co upálil její dcerku (nad způsobem zabití toho miminka se mi udělalo mdlo) a jako silná kouzelnice se sebrala a odjela. Ona věřila, že její dítě umřelo kvůli rodině svého otce a jen tak odjela? Nebylo by vzhledem ke kontextu logičtější zmrazit i tu blbou rodinu? Nemluvě o jedné věci, kterou jsem měla začít - Freya byla sestra královny. Milovaná sestra královny. Měla románek s dvořanem. Jaké jeho nezrušitelné zasnoubení? Zásnuby běžně rušili knížata, králové i císaři, pokud se vyskytl svazek výhodnější. Proč by nemohl zasnoubení zrušit nějaký matla od dvora, který navíc snoubenku nemiloval, pokud se mu vyskytl svazek takto výhodný? Stavěno na absolutní demenci základní zápletky, jak to mohlo dopadnout? Lovec má románek s životní láskou jiného jména, než jak se jeho žena měla jmenovat podle toho, co zaznělo ve Sněhurce a Lovci, nemluvě o tom, že ji měl zabít někdo jiný. Osudovost vztahu se Sněhulí, vedoucí k fatálnímu polibku, se náhle vytratila zcela, nakolik už v předchozím filmu byla málo. Jo, abych zas nebyla jen kritická - jízda na ledním medvědovi byla fajn. Smutné je, že chladná jak chlupy na jeho zadku byla spíš Ravenna než Freya, která byla jen oblečena v bílé. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v průběhu 16 týdnů ve Velké Británii v ateliérech Shepperton Studios a Pinewood Studios, na lokacích Wells Cathedral a Bishop's Palace v Somersetu, ve Windsorském parku (Bears Rails, South Forest, Manor Hill, Johnson's Pond), vřesovišti Frensham Common a v lesích Stockwoodu a Puzzlewoodu. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama