Reklama

Reklama

JoJova prazvláštní dobrodružství

(seriál)
  • Japonsko Džodžo no kimjó na bóken (více)
Trailer 2
Japonsko, (2012–2023), 79 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Ken'iči Suzuki, Naokacu Cuda, Masaši Abe, Tošijuki Kató, Jukio Nišimoto (více)

Předloha:

Hirohiko Araki (komiks)

Hrají:

Takehito Kojasu, Kazujuki Okicu, Tomokazu Sugita, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Tamio Óki, Jošicugu Macuoka, Tošijuki Morikawa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(190)

Obsahy(1)

Příslušníci několika generací rodiny Joestarů, kteří mají všichni stejnou přezdívku, bojují v několika časových rovinách proti zlým nadpřirozeným sílám. (Netflix)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (4)

JoJova prazvláštní dobrodružství (2012) 

Jedno z nejlepších anime, které jsem měl možnost vidět a pravděpodobně vrchol možností žánru. Jedná se o vynikající mix fighto shónenu a Indiana Jonese, se kterým sdílí jedinečný dobrodružný feeling. Animace je po Fate Stay Night: Unlimited Bladeworks, Fate/Zero a Hellsing: Ultimate nejlepší, co jsem měl možnost vidět a speciálně první opening je co se týče umění naprosto orgasmický. V první části se člověk dočká mnoho odkazů na Draculu, nápad postavit proti sobě bojové mnichy a upíry je příjemným zpestřením. V první části je naprosto dokonalý tragický závěr, který jsem si vychutnal, nejenom proto že jsem tušil, že s jednoho z nejlepších záporáků nevidím naposledy. Ten se mi hrozně zalíbil, protože ukázal nějaký charakterový vývoj od arogantního spratka k někomu, kdo respektuje svoje soupeře a to je něco velmi důležitého, protože obvykle máte buď jedno nebo druhé. Obě smrti Zeppeliů byli velmi dojemné a smutné (U WIlla Anthonia citát To love and win is the best thing. To love and lose, the next best. - William Makepeace Thackeray a Caesara ta operní hudba). A Jonathan Joestar je prostě gentelman. V druhé části jsem si velice oblíbil pragmatického stratéga Josepha Joestara, který by si velmi rozuměl s Mrakoplašem, co se bitevní strategie týče, jinak velmi pobavil střet se Straizem, jak tam na něj vytáhl toho Thompsona LOL. Kars, Enidisi, Wannu a Santana byli též úžasné postavičky a líbí se mi ten kontrast, že jsme dostali opět hrdé bojovníky, kteří mají čest jako právě Wannu až po zmetky, co si vezmou ženu jako rukojmí. Těším se na další sérii a na návrat DIAAA. ()

Nezničitelné diamanty (2016) (S03) 

Killer Queen has already touched the Doorknob. Nádherné čast, může působit jako filler, ale to vynahrazuje nejzajímavější padouch Yoshikage Kira, stejně jako první pomalejší část věnovaná menším překážkám a jejich vlastním osobitým momentům. ()

Ógon no kaze (2018) (S04) 

MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA ()

Kamenný oceán (2021) (S05E01) 

Legendární šestá část je konečně tady a je to pro jednou zase velká šílená jízda od chvíle, kdy chytlavý opening nám ukáže věznici Dolphin. Masturbace, gay priest, psychopatka, co se mazlí s mršinami, gravitace, hodně bílé tekutiny, chodící plankton, nebesa, padající žáby,cdéčka v makovících sebevrah, co dostane kalhotky a v neposlední řadě klučina s výbavou na baseball, co není tím kým se zdá. Jolyne je protagonista, který mění formuli Jojo a dostáváme tak první hrdinku série. V mnoha ohledech unikátní i ve srovnání se svým otcem. Hermes je též výtečná Joekamarádka. Soundtrack také dává tušit, že kvalita je na stejné úrovni speciálně hrozivé Puuciho téma a já se nemůžu dočkat až netflix uvolní další díly. Protože tohle bude už jenom lepší. ()

Reklama

Reklama