Reklama

Reklama

JoJova prazvláštní dobrodružství

(seriál)
  • Japonsko Džodžo no kimjó na bóken (více)
Trailer 2
Japonsko, (2012–2023), 79 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Ken'iči Suzuki, Naokacu Cuda, Masaši Abe, Tošijuki Kató, Jukio Nišimoto (více)

Předloha:

Hirohiko Araki (komiks)

Hrají:

Takehito Kojasu, Kazujuki Okicu, Tomokazu Sugita, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Tamio Óki, Jošicugu Macuoka, Tošijuki Morikawa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(190)

Obsahy(1)

Příslušníci několika generací rodiny Joestarů, kteří mají všichni stejnou přezdívku, bojují v několika časových rovinách proti zlým nadpřirozeným sílám. (Netflix)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (1)

JoJova prazvláštní dobrodružství (2012) 

Tak tohle rozhodně není můj šálek kávy. Nesedla mi ani animace, nebo především vzhled postav (ale to by se dalo přežít, jenomže...), ale hlavně mi vadily všechny macho postavy. Ahoj, je mi dvanáct, sice ještě pořádně nemutuju, ale ramena mám široký jako Karlův most... Ale i tahle věci se se s přimhouřením očí dala snést (člověk prostě zapomene, že jsou to děti a bude je považovat za švihácké řidiče kamionů), kdyby alespoň ten příběh stál zato. Tenhle příběh plynoucí od jednoho patetického postoje k druhému, od patetické promluvě k další mě prostě za srdce nevzal. Naopak mě dost sprostě obral o čas. Jestliže vás baví macho věci a máte rádi takové ty kýčovité proslovy, postoje a nenáročný boj dobra se zlem a nějaké to nadpřirozeno, tak jen do toho. Já šla rychle od toho. ()

Reklama

Reklama