Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

Lorinn

Lorinn (hodnocení, recenze)

Achjooo, 2x jsem skoro usnula, poslední půlhodina mě trochu probrala. Nejsem typický fanda SW, ale viděla jsem všechny díly a tohle bylo... hmm jak to nazvat... nudný. U pasáží se zbytečnou číňankou jsem zívala úplně nejvíc.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

So, have any obsessed fanboys come up with a reason for why admiral Womynz decided to keep her brilliant plan a secret from her crew?

Get this: she is commandeering a doomed ship that is being attacked by the Empire and is running out of fuel. Comes up with a brilliant plan to covertly evacuate everyone to a nearby Rebel base, but doesn't tell anyone the details of it, even when half her crew rises in rebellion over her perceived incompetence.

I mean, you'd have to tell everyone they're evacuating eventually, right? Why not make it clear what your plan is, so that the desperate remnants of the Rebellion can be on board with the plan?

This can be interpreted one of two ways:

A. Subtly-brilliant satire of hypocritical SJW libtard pink-haired brigade, who spout fairy tales about freedom and being a rebel, but arrogantly expected unquestioning obedience from everyone around them, and do not bother communicating their thoughts to other, "lesser", people, especially dirty cishet Whte males.
B. Shitty writing that contrived a ridiculous reason for there to be a mutiny on the Rebel ship.

na příspěvěk reagoval J.e.r.e.c

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

"In the extended universe, Luke marries a 9/10 redhead, has kids, restarts and reforms the Jedi Order successfully, fights alongside his friends in cool battles, and becomes the most powerful Jedi Grandmaster who ever lived.

In the Last Jedi, Luke thinks about murdering his young nephew, fails to build anything, abandons his friends, doesnt marry and dies a virgin in bitter isolation.

Fuck Disney Wars and everything about it."

na příspěvěk reagoval J.e.r.e.c

louski

louski (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Jako neříkám že to filmařsky nebylo přehnaný, mohla jen třeba vylétnout oknem bez velkého výbuchu ale hledíme na akční sci-fi tak co. Upust uzdu fantazii, třeba tím chtěli dokázat sílu Lei a jen nás překvapila. Spíš se divím že ti nevadí okamžik kdy před Poem vybouchne celý hangár a přímo před xichtem x-wing :D

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

louski

Jj, ranč... super zážitky. Některé z holek se obleknou za Leiu v plavečkách, jiné za Jabbu the Hutt. Jednou dorazila i Jar Jara Binksová. Máme party v bazénu, řešíme povahu Síly a nejlepší kostým Padmé. Občas se připojí George a požádá nás, abychom ho trošku přiškrtily řetězem...

na příspěvěk reagoval louski

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

JJ je to na nich, jak velkou mezeru udělají... nebo titulky budou: "Leia umí létat a zachraňuje životy v galaxii." :D

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Cermbo

Ricku, dej bacha na Negana, zabral Alexandrii a Království. Co uděláš v tom kanále, když kousli Carla?

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

louski

Jj, s holkama se scházíme na Skywalker Ranch párkrát do roka. :-)

Můžu zapátrat, kde jsem na to info o force bond mezi Rey a Kylem narazila a poslat ti ho do vzkazů, jestli máš zájem. Je to ale v angličtině, pokud si dobře vzpomínám.

na příspěvěk reagoval louski

louski

louski (hodnocení, recenze)

ALIENka_

No a pomocí čeho jiného se mohla přitáhnout, že by si to jen tak vycucali z prstu? :D to že nemáchá kolem sebe mečem neznamená že neumí využívat sílu, za ty léta po boku Luka atd.....věděla že se chystá útok tak se na to náležitě připravila, taky z toho byla baba pěkně ochromená.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

louski

no snad to nebude vypadat jako ta scéna kdy vysela ve vesmíru a dostala se bůh ví jak k lodi :D a neříkejte že to byla síla :DD

na příspěvěk reagoval louski

louski

louski (hodnocení, recenze)

HoneyBunny

Ona existuje nějaká Vyšší dívčí George Lucase, kde se můžu přihlásit? :D Pěkně pěkně, s Rey to určitě není jen tak. Okoukala od Rena co je možné provádět a díky velkému citu k síle tohle všechno dokázala. Pak se není čemu divit když zvládla porazit zlomeného a zraněného "učedníka" :)

na příspěvěk reagoval HoneyBunny

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

J.e.r.e.c

no právě, proto mě zajímá jak to udělají, kdyby to dali do titulek .. noo dalo by se to překousnout ale bylo by hodně vidět že neměli nápady jak to jinak udělat :D kdyby byla cgi neměla bych z toho dvakrát radost i když v rogue one to zmákli dobře x)

J.e.r.e.c

J.e.r.e.c (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Tak ta postava ve filmu neumřela, takže se s ní musí ještě nějak popasovat. Můžou to sfouknout v titulcích na začátku (že umřela někde při útoku Prvního řádu, blabla), ale to by mi přišlo lehce zbabělé. Takže očekávám, že po tom skutečném bude mít i filmový pohřeb. Nevěřím tomu, že tam bude dál žít jako počítačová postava...

na příspěvěk reagoval ALIENka_, louski, kamigava

louski

louski (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Jo že asi se z Luka stává taky starej ftipálek, že si jen tak napochoduje a čeká se od něj že všechny rozseká na hadry :D Ale Poe je borec, roste z něj skvělý vůdce Odporu :)

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

louski

Já o tom spojení (Force bond) slyšela už dřív, k té teorii vedla ta scéna výslechu, kdy si navzájem lezou do hlavy. Jedním z jeho projevů je i možnost naučit jednu ze stran něco, co už umí ta druhá. Což by teoreticky třeba vysvětlovalo, proč Rey tak rychle pochytila nějaké jedijské triky (jak v TFA přikázala tomu vojákovi, aby ji propustil) a byla schopná se porazit v boji Kylo Rena (pochytila jeho techniku boje).

na příspěvěk reagoval louski

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama