Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

belien

To se bude odehravat za kolik dekad, lepe stoleti po Epizode 8, aby ten finalni stret mel byt aspon trochu napinavy a scenaristi se nemuseli zase pomahat tunami berlicek?

na příspěvěk reagoval darthvader77

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

nejlepší léčbou by nejspíš bylo trollíka ignorovat, jak to dělají všichni ostatní. ještě oni nevědí, o jakou zábavu přicházejí. je to jako bavit se s opilcem, ten si také myslí, jak z něj vyzařují sympatie, přestože je svému okolí naopak odporný. diskuzní troll se také nepochybně opájí sebeklamem o tom, v jak hluboké úctě ho všichni mají, a vůbec nevnímá, že je chudák všem pro smích. nenech se mýlit, já nejsem ten, kdo by tě chtěl tahat z bahna, když se v něm očividně plácáš tak rád :)

na příspěvěk reagoval anomandaris

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

tak to pak nejenže nerozumíš filmům, ale ani psanému slovu, pokud si neumíš vyložit evidentní tón jednoduchého příspěvku. mě nijak nečílí, že zahazuješ život ubohým trollováním diskuzí k filmům, které se ti nelíbily. to by mi na tobě muselo záležet :) já mám akorát tolik dobré vůle, abych tě na absurditu tvého počínání zlehonka upozornil. jestli to nebereš ode mě, zeptej se kohokoliv dalšího, jedno koho, přátel třeba, jestli nějaké máš, a vysvětli jim, že tři měsíce po premiéře vysedáváš u diskuze k filmu, který se ti nelíbil, a pak se přijď pochlubit, jestli byť jen jediný člověk bude reagovat jinak, než že ti starostlivě doporučí psychiatrické vyšetření :) mně to může být jedno. já nemám v popisu práce strachovat se o duševní zdraví každého trolla, co mu příliš vyhoněné ego vytlačilo zdravý rozum z hlavy. je to tvoje ubohost, čili čistě tvoje starost.

na příspěvěk reagoval anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Eodeon

Mně se líbí, jak jsi den od dne agresivnější s tvoje příspěvky víc s víc trollovaci. Jen čekám, kdy už ti praskne za žilka.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

tři měsíce vysedávání u diskuze k filmu, který se ti ani nelíbil, a tvrdíš, že prý "máš něco lepšího na práci"? :) ty jsi vážně veselá kopa. co by asi tak mohl chorobný prokrastinátor mít "dobrého" na práci? že bys třeba za hlasitého poslechu dechovky už podesáté četl Hledání ztraceného času a zapíjel to to panáky ředidla? nenapínej mou představivost a popiš nám všem do detailů, co že jsi tak moc důležitý, že náhle musíš předstírat nezájem o čtení příspěvků v diskuzi, z jejíhož opanování sis udělal nový smysl života? :)

na příspěvěk reagoval kamigava, anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Neji1453

sice píšu sám sobě, ale i tak dám sám sobě radu, pozor na Eodeona, neser ho, nebo ti napíše do diskuze na ČSFD esej a z toho se do konce života nevzpamatuješ.

na příspěvěk reagoval kamigava

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Eodeon

Pokud neumíš sesumírovat myšlenky do jednoho odstavce, odmítám to číst, mám milion zajímavějších věcí na práci než číst tvoje eseje o hovně, ale musím říct, že jsi tedy pěkný ego kokůtek, že si myslíš, že jsem to četl, a že jsem si kvůli tobě vytvořil další nick. Na druhou stranu, pokud budeš mít lepší dny, tak jsem to klidně já :)

na příspěvěk reagoval Eodeon

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Duncan66

Tak se podívej na tu jejich scénu na začátku filmu, kde ho Snoke ponižuje a pak do něj pustí ten blesk, když se mu Kylo snaží odporovat. To si jako myslíš, že to bylo poprvé? 

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

a myslíš ty, že uvěřím tvé schopnosti odolat a nečíst? nejdřív sofistikovaná "argumentace" půlkou internetu, teď otřepaná póza s údajným přehlížením příspěvků a navíc to vypadá, že sis na svou obranu založil ještě roztomilou anime mulťačku. tak jestli tohle už není dno, tak se nabízí otázka, jak hluboko ještě klesneš jen kvůli zklamání z obyčejného filmíku? :)

na příspěvěk reagoval mm13, anomandaris

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Neji1453

ještě štěstí, že zrovna tobě adresován vůbec nebyl, tak se raději starej, aby ti nebyl adresován ten příští. začít hned v druhém příspěvku po vstupu do diskuze urážet místní uživatele není strategie, která by ti tu zajistila velkou životnost, holka.

 (hodnocení, recenze)

Neji1453

A co na tom bylo šíleného? Já ti povím,že vůbec nic.Ano dokážu pochopit ,že se někomu nelíbilo provedení té scény ale tj.vše.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

anomandaris

Souhlasím, úplně nechápu, co se ten člověk vlastně snaží tím, že tu napíše pomalu referát na to, jak mu vadí něčí názor dokázat. Číst se ten jeho arogantní výplod fakt nedá... 

na příspěvěk reagoval Eodeon, anomandaris

 (hodnocení, recenze)

Šimpy

Avatar je plochá agitka s tenkrát nejlepším vizuálem.Naštestí to opadlo a už to ani neplatí.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Ta šílenost, jak se Leia vrátila zpátky z vesmíru mě přiměla (bez ohledu na to, že je to fantasy/sci-fi) strhnout jednu hvězdu, protože to už je na mě vážně moc... Zůstanu tedy na třech hvězdách.

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Já spíš ocenil Eodeonův přístup....Forresta já mám kupříkladu (mám ho i topce), ale jak někde v mé blízkosti řekne Titanic, nebo Avatar, dočká se ode mě jízlivostí a sarkastických poznámek dostatečně. :-) To však neznamená, že budu zaplevelovat diskuzi ke zmíněným filmům přesvědčováním ostatních, jak jsou ty filmy špatné. Ač argumentačně bych to měl vypodložené. :-)

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Eodeon

Kdyby tu byla možnost likeů, tak ho máš. :-) Jako to máš s Forrestem, já to mám s Titanicem. :-)

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama