Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

neobhajuji film, ale pravdu. a všichni tvoji diskuzní odpůrci pravdu mají. Yoshi má pravdu, že BF2 má single, a Šimpy má pravdu, že snub fightery ničící křižníky jsou ve Star Wars běžná praxe. obojí je naprosto evidentní každému, kdo o tom má alespoň trochu povědomí. tobě ne. ty jsi tu se svým popíráním osamocený. tudíž na tvé straně leží důkazní břemeno. ty by ses měl přetrhnout, abys nám ostatním dokázal svou v uvozovkách "pravdu", žeano. mou povinností není obhajovat, že Země je kulatá, před magorem, který jí má za kostku. to magor ať přijde s důkazem. a to jsem tedy zvědav. skutečně se těším, jak vyvrátíš fakt, který je tu důvěrně znám snad úplně každému, kdo kdy BF2 hrál. předveď se.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Duncan66

hodnocení je jedna věc, argumentace je druhá. hodnocení možná svědčí o vyváženém názoru, ale daleko významnějším dokladem je tvé diskuzní vystupování. tady se přitom jen jako zbla chytáš každého sebemenšího bludu, který se navenek tváří jako argument proti filmu, a bezcílně nad ním mudruješ, jak kdyby byl film špatný v každém myslitelném ohledu. čti to po sobě a uvědom si, jak to působí. rozhodně ne jako hodnocení s nadhledem. když budu hodně mírný, působí to jako typická dojmologie, aneb mám z toho filmu nějaké své soukromé citečky, které si nedovedu vysvětlit, ale zkusím si vyšpekulovat nějaké argumenty, abych byl na diskuzáku za borečka. lame.

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Eodeon

Trollí fanatiku, když tady chceš obhajovat tenhle film nějakou online střílečku, tak by bylo fajn prvně tu misi s narací samozřejmě ukázat, abys nebyl za idiota, já tu totiž neobhajuji film online střílečkou. Ano, opravdu tu jsou fanatici schopni obhajovat film herní online střílečkou :D. Yoshi je mimo, ten neví, která bije. Takže resumé: Pokračuješ v demagogii, lhaní, argumenty považuješ za sprostá slova. Nic nového :)

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

Yoshi si popletl Battlefronty, ale přesto má ve vašem sporu pravdu on, protože co řekl, platí o obou. jaké to je, mýlit se i tehdy, když se oponent dopustí nedorozumění? :)

 

ukazovat ti něco? ty mi nestojí za ta dvě kliknutí. smyslem téhle diskuze není, aby ti tu uživatelé posluhovali. a už vůbec ne aby dokazovali to, co je naprosto evidentní. kdybys nebyl idiot, tak by sis to (předně pamatoval, nebo) dovedl zjistit sám během dvou minut.

 

krom toho, těch příkladů tu padlo hafo. klidně si bazíruj na tom jednom jediném z nich, který tě tak čílí, ale to je tvůj boj.

na příspěvěk reagoval anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Eodeon

nelži trolle, demagogii a lži tu používáš jenom ty, jen tak pro připomenutí fanatiku:

Tvůj koment:

"Stardestroyer jednou stíhačkou lze zničit například v Rebel Assault, v původních Battlefrontech od Pandemic Studios"

 

"jednička má singl výzvy, dvojka má singl kampaň. A to si říkáš expert na SW ? so far, so good"

To je reakce Joshiho a jeho další koment:

"počkej, počkej, ty si před dvanácti lety, hrál Star Wars: Battlefront +2 hru o které se tady někteří baví, ty se ji snažíš urážet"

 

Ten člověk neví, ani na co reaguje.

 

Jo, ve finále mi můžeš ukázat nějakou tu scénu ze hry, kde je tedy samozřejmě nějaká narace, jdi do toho borče. 

na příspěvěk reagoval Eodeon

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Eodeon

hehehe, zase ty tvoje lzi, ktere si cucas z prstu a potom na nich stavis celou svou argumentaci :D

Je snadno prokazatelna lez, ze udajne "nedokážu vůbec ani myslet jinak než v parametrech absolutní obdiv versus absolutní opovržení". - staci se podivat na moje hodnoceni, kde to neni bud odpad, nebo 5 hvezd. Mimo jine i SW8 jsem dal 3 hvezdy a dokonce jsem uvazoval o 4.

Dale nema cenu pokracovat v komunikaci, protoze je to jednak mimo tema diskuze a druhak vetsina casu zabira vyvraceni tvych ubohych podpasovych lzi a vymyslu, bez kterych nedokazes bohuzel jakkoli argumentovat :-(

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Duncan66

co je fanatismus, tu zjevně záleží na úhlu pohledu. podle tebe je fanatik každý, kdo nepovažuje film za to nejhorší, co kdy bylo vytvořeno. podle mě je fanatik ten, kdo si přesně tohle myslí. pokud stejně jako tady tvůj další kolega z léčebny nedokážete vůbec ani myslet jinak než v parametrech absolutní obdiv versus absolutní opovržení, pak jste fanatici právě vy. na téhle diskuzi se pohybují zpravidla uživatelé, kterým se buďto film líbil s výhradami, nebo nelíbil, ale ochotně mu přiznají tu a tam nějaký bod k dobru. extrémizovaných jedinců, ať už pro nebo proti filmu, tu naštěstí moc není. bohužel, ty k nim patříš. a to je fanatismus.

 

jak jednou pravil jeden moudrý muž: Only the Sith deals in absolutes.

na příspěvěk reagoval Duncan66, pursulus

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

tvůj názor už mi nemůže být víc volný. tady jde čistě jen o to umět ho odůvodnit, aniž by ses ses ztrapnil uchylováním k demagogii a lžím. když už sem chceš za každou cenu nakráčet a každému na potkání přitom naplivat do tváře, tak proč ne, ale pak se musíš předvést jako opravdový odborník, ne jako frackovitý ignorant, co se spálí u každého tématu, na které přijde řeč. jednou scenáristika, teď sw videohry, mezitím dalších tucet věcí... do čehopak se budeš montovat příště? nechceš jít rabínům dělat přednášky z výkladu Tóry? nebo cirkusákům o krocení divé zvěře? tss :) fanoušky Star Wars by to chtělo poučovat o videohrách, které hráli tak stokrát. a filmové fanoušky by to chtělo poučovat o zásadách psaní scénáře, aniž by to scénář jedinkrát v životě drželo v ruce. ono je to asi expert na všechno. jenže to neumí použít ani Google.

BTW to je krásný příklad lží a demagogie, co předvádíš v těch útocích na Yoshiho. pravdou totiž je, že přesně ten aspekt her, který sis naprosto bez jakékoliv souvislosti s tématem zvolil jako záminku pro svůj poslední záchvat vzteku, mají obě herní série společný - jednička postrádá single, ale dvojka ho jednoznačně má. jenomže, jak říkám, to je off topic, kterým se jako vždy snažíš téma zkomplikovat a zamlžit, aby nebylo naprosto evidentní, že se zase svíjíš a vykrucuješ. v BF2 zkrátka sejmeš křižník jednou stíhačkou. je to tak a oddiskutovat se to nedá, i kdybys tu dělal kotrmelce. tak prosím, jen si je dělej. jako vždy děláš vola jedině ze sebe a publikum se náramně baví.

na příspěvěk reagoval anomandaris

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Duncan66

takže mluvíš o věrohodnosti a říkáš propracovanost a mluvíš o principu pravděpodobnosti a říkáš tomu odbornost. hm, zajímavé. a když si chceš objednat pivo, tak si poručíš guláš, nebo jak? zkus se vyjadřovat tak, aby to mělo alespoň zdání gramotnosti.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

anomandaris

anomandaris
 (hodnocení, komentáře)Eodeon: Battlefront je multiplayerová akce, která nemá ani single, prosím netrolluj opět, děkuji. 

 

 

 

ohhh ty měníš téma, asi jako když se v pornu mění chlapi na ženský, dobrý, nevěděl sem že si takhle zákeřný. 

na příspěvěk reagoval anomandaris

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

anomandaris

já SW filmy až na ty staré + Rebel, nijak zvlášť nemusím a co se týče SW her, tak to sem naposled hrál tu s Boba Fetem. Moje herní záliby sou teď dost jiné. 

na příspěvěk reagoval anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Jinak dostali jsme se do období, kdy filmy se obhajují masivními strileckemi bez narace, nevím, jestli je to k smíchu či k pláči, jedinci jsou schopni se ještě o tom hádat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

anomandaris

rozdával si rozumy o hře, o které si evidentně nic nevěděl, až když sem ti to napsal, tak to je potom těžký držet krok s takovým borcem, jako seš ty :)) 

na příspěvěk reagoval anomandaris

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Helo

Ztapnuje se tu člověk, co je schopen tohle obhájit multiplayerovu akci, když už jsme u toho, tak mi tu dejte odkaz na YouTube :) Ať se podívám s porovnam.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Eodeon

Radost na tebe pohledět, jak neakceptuješ jiný názor než oslavný, navíc že obhajuješ tenhle shit Battlefrontem, jen značí, jak je na tom ten film špatně.

na příspěvěk reagoval Helo, Eodeon

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Propracovanost vidim v tom, ze je scenar napsany tak, ze film pusobi uveritelne a realne, ze by se to takto klidne mohlo stat a ne ze si behem filmu kazdych par minut musi tvurci vypomahat berlickama a kazdych par minut se deje situace s pravdepodobnosti jedna k miliarde. Tot vse. A s tim souvisi i odbornost.

A je jedno, jestli jde o space fantasy film, nebo horor. 

 

Jinak tvuj treti odstavec jasne dokazuje tvuj fanaticky neobjektivni pohled, kdy budes branit cokoli s logem SW, protoze je to SW a je jedno, jak velka sracka to bude, protoze Eodeon tomu zasvetil zivot a tak to nemuze byt spatne, ikdyz to bude nejvetsi odpad :D

na příspěvěk reagoval Eodeon, Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Duncan66 , Duncan66

ty se taky všemu divíš... heleď, podívej na sebe a viz, že fyzický věk s tím mentálním ne vždy koresponduje a že přebujelé ego a frackovitost se nevyhýbá žádnému věku.

 

ano, během jedné mise. a takových misí je tam dost.

 

já mám naopak pocit, že SW jsou (v mainstreamu aktuálně spíše ojedinělým) příkladem filmů, které se tomuto trendu naopak úspěšně brání. důkazem jsou ty nekončící davy hlupců, kteří sem pravidelně chodí s hloupými dotazy, nedochází jim ani základní dějové souvislosti a neustále by potřebovali něco dovysvětlovat. už jen na téhle diskuzi je docela patrné, že rozumní jedinci s filmem většinou nemívají problém, nebo se vůči němu vymezují konstruktivně, zatímco pro úplné idioty to soudě z jejich neustálých litanií určené evidentně není :)

 

nevím, co do toho taháš jakou propracovanost a odbornost. že by tohle byla vhodná kritéria k posouzení space fantasy filmů? a podle jakých kritérií soudíš hororové filmy? podle propracovanosti tanečních vystoupení? heh. a nechtěl by sis to napřed trochu srovnat v hlavě, než začneš dělat rozumy?

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Eodeon

ty stovky tiefighteru znicis behem jedine mise? Jinak ano, populace blbne a tak je treba tomu uzpusobovat i filmy pro tupe masy, kdyz si chteji filmari udrzet podobnou navstevnost. A je to prave mimo jine videt i na serii SW. Smutna to realita. A o to vice ubohe jsou ty vase vsemozne obhajoby, jak si SW zachovava svuj vysoky propracovany a odborny standard ;-)

na příspěvěk reagoval Eodeon

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama