Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

kamigava

Kéž by ten Shit zabil Mary Sue Rey, ale to se nestane. Feministky by dostaly záchvat a musí se prodat ještě poslední díl. Trailer nic moc, další copy - paste práce. Rey bude cvičit Luka na ostrově, jak lítat se stíhačkou a šermovat mečem. Luke se po 20 letech mistrování v jedi oboru podělal. A černoušek začne bojovat elektrickou holí...Sice to nedá smysl, ale hlavně že to vypadá coooool.

 (hodnocení, recenze)

Rypicong

Když ona ta diskuze je zbytečná .Protože prostě není zamrzlá ale padají na ní jen vločky.Možná to asi nikdy nepochopíš.I to se stává.

na příspěvěk reagoval Rypicong

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

ono je to trošku vidět z planety jako takové :) Rozdíl mezi ( budeme používat pozemské názvy ) subtropickým a polárním je vidět z vesmíru. Můžeš tvrdit, že může nastat změna ročního období apod. Ale to je v případě diskuze kolem zamrzlé celé planety zbytečné :)

 (hodnocení, recenze)

Rypicong

To je právě to..Když to nebylo vidět..to že něco nevidíš.Ještě neznamená,že to ono nemusí existovat. Zdravím Bohumila.

na příspěvěk reagoval Rypicong

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

a nějaký argument ? já jako argument uvádím co bylo zatím v SW filmech vidět. Není žádná planeta co má více klimatických pásů. Ale je to zbytečný, už to neřeš. Ty budeš řikat že nemám pravdu, já zase opak. To můžeme dělat do smrti... Ty jsi o dost mladší, takže je velká pravděpodobnost že umřu dřív, takže by jsi vyhrál :)

 (hodnocení, recenze)

Notabene.Ten červený vjem na oné planetě je diametrálně odlišný. Možná by někdo měl navštívit očaře.

 (hodnocení, recenze)

Helo

On se ohaní.Nějakým výsledkem.Tak sem mu chtěl rozšířit obzor nejen vizuální.Ale tj.fuk.Tady něco napsat.TO je jako házet hrách na zeď.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Co? Ve SW maj všechny planety očividně stejnou gravitaci nebo alespoň hodně podobnou. Jak to jako souvisí s podobou planety? :D

 (hodnocení, recenze)

Rypicong

To nic nemění na tom,že nemáš pravdu.Stejně tak daleko od pravdy jsi ,když chceš něco nazvat kopií.

na příspěvěk reagoval Rypicong

 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Meleš kraviny.Víš o tom? Výsledek bude stejný.Protože se jedná o povrch se stejnou gravitací.né proto,že někde je tráva a jinde písek.

na příspěvěk reagoval Helo

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Merengues9

V kánonu. Na uživatele Síly, jako byl třeba Obi-Wan, má vliv až když zemře veliké množství lidí málo viditelných v Síle - viz Alderaan. Když zabijí někoho blízkého a on má silnou schopnost v Síle, tak necítí jen citovou bolest, ale i tu v Síle. Eh..nějak mi to nejde vyjádřit, ale snad to pochopíš. Han je pro něho pouze otec. Leia je pro něj matka s nadáním v Síle = on cítí její myšlenky, to co k němu vysílá, má to mnohem větší dopad.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

bez vloček s krásným sluníčkem je i v E5 když začnou hledat Luka s Hanem,

Btw, nikde netvrdím, že planeta s červeným pískem pod povrchem ( která je nejlépe vidět v teaseru ), je ta samá co v 1:47 v traileru. 

Ještě jednou, tvrdím že v E8 bude opět základna odboje na zamrzlé planetě. Jako sázku dávám lístek do imaxu. Ber nebo nech bejt. Více k tomu tématu netřeba...

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

A ty sis někdy všiml že by nebylo? Pršelo někdy na Tatooinu? Byly na Hothu záplavové deště? Na Coruscantu bylo taky vždy jen Slunce, nikdy nepršelo, celý Mustafar měl lávové podnebí, Takodana je celá pokrytá pralesem, stejně jako Yavin IV a Endor a všude je tam neustále všude slunečno. SURPRISE.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

To je povrch, na kterém nic neroste - stromy, keře, nic.
Obrátím to jinak. Planeta I je ledová a planeta II je s bílým pískem. Výsledný efekt je ale stejný. AT-MT je taky podobné AT-AT a neříkej mi, že by jsi hájil AT-MT, že je to něco nového. To stejné je i ta planeta.

 (hodnocení, recenze)

Helo

No a co ? On tvrdí,že ve SW je podnebí konstantní pro danou planetu. Tomu ani sám nevěříš co ?

na příspěvěk reagoval Darth_AK, Helo

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama