Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Recenze (1 662)

Teron 

všechny recenze uživatele

Star Warsky fungují v jednotlivých scénách, ale ne jako celek. Jako film jsou nablýskané, svištivé a pořád se něco děje, ale celkově jsou hrozně prázdné. Stará garda se už jen kolovrátkuje proslovy a nová se teprve rozkoukává. Celé to navíc komplikuje prostý fakt, že se nenajde linie nebo situace, která by čímkoli překvapila. Ve stále stejných kulisách droidů, lodiček, štítů a blasterů se odehrávají recyklované a stokrát opakované interakce s více či méně ujetými charaktery, takže jakmile scéna začne, napadne vás několik možností, jak to může dopadnout, protože jiné konce prostě nehrozí. Takže jednou pustit, pokývat hlavou a pustit se do něčeho, co má větší jiskru. ()

BloomGeorge 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem čekal než dokážu popsat své pocity. Lze je popsat asi takto " WAU" . Ačkoli jsem si nemyslel, že Star Wars dokáží nakopnout novou šťávu, tak jsem se velice spletl. Prostě mohu jen smeknout. Dokázali to v co jsem doufal, ale neočekával. Ve všech ohledech to má koule a musím říci, že rovnováha je nastolena. Rogue One byl přeci jenom takovou velice dobrou přesnídávkou, která mi dělala chutě, ale obávat sem se musel. Nyní již obávat se nemusím a směle 5 hvězd dát musím. " AŤ VÁS SÍLA PROVÁZÍ " ()

CallisCZ 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to nakonec přece jenom pustil a měl jsem si spíš jít koupit strouhanku a složit z ní rohlík, je to zhruba stejně zábavné. Kdyby Rian Johnson ukončil film hned po zničení drednaughtu Prvního řádu, udělal by líp. Ridley je tragická a pro jistotu se vyjadřuje v jednoduchých krátkých větách. Hromada rádoby vtipných zvířátek viz. Luke dojící vesmírnou "krávu". O tuposti a nelogičnosti příběhu snad ani netřeba mluvit. Naprosto stupidní konec... A pak prej, že díly I. - III. byly tragédie. ()

universal 

všechny recenze uživatele

Začnu rovnou spoilerem: Pokud má vesmírná loď ochranné štíty proč je nemá můstek? Vyplatilo by se pálit jen na velitelský můstek a tak šetřit střelivo, které se nesmyslně rozbijí o štíty? Na jak dlouho zadržela Leila dech? A dýchá to vůbec ještě? Když se rozbije okno vesmírné lodě, mohou všichni ještě dýchat nebo mají vesmírné žábry pro dýchání vesmírného vakua? Umí dělo střílet dvakrát nebo jen prorazí bránu a vše ostatní zůstane naživu? Proč to ještě někoho může bavit? ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tento díl mě dal mnohem více než ten předchozí. Sice mi tam chyběl Ford, ale co se dá dělat. Bylo zde více jedi soubojů, o čemž vlastně Star Wars jsou. Těším se na další díl. 80% ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Hyperkorektní předaleká galaxie a v ní rotují stále dokola scény z jakési první trilogie. Tentokrát už ale nešlo o inspirace odkazy nebo narážky ale o čisté a poctivé ctrl-c ctrl-v pak trochu upravit fasádu v počítači a lup! máme výplň filmu a ani sme si nemuseli moc namáhat kebulky. Nu což...příběh je přesně tak debilní jak člověk od star wars očekává, kromě drivera a jakštakš hamilla stálo za prd i obsazení. Zklamal mě dokonce i Gleeson, který byl asi tak věrohodný a přirozený jako když moje dcera hrála na školní besídce Goebbelse, dabing to třeba srovná. Vizuál ale opravdu pěkný. Problém s touto novou částí ságy (7,8) je ten, že je těžce nezapamatovatelná a ničím nevyniká. Je to sci-fi jednohubka, která nezanechá žádný hlubší dojem... ačkoli příznivci politické korektnosti a feminismu budou tentokrát radostí skákat, až si (doufejme) rozbijou hlavy o strop. ()

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele

Velký průser, naprostá stupidita,banálnost , předvídatelnost.Kasína ve stylu Jamese Bonda ?, vážně ? Tohle je velké zklamání, zřejmě jen pro mě. ()

Leuan odpad!

všechny recenze uživatele

Alarm, alarm! Abandon shit. Totiž ship. Kvalitních a zábavných filmů vzniklo dost. Po skončení projekce tohoto Star au Wajs i pruměrnému fanouškovi jako mně dojde, že továrna na penízky zase uspěla a my dělníci jsme byli zase okradeni. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš vydařeném novém pokračování legendární série přichází pořádná satisfakce v podobě tohoto dílu. Jedná se o regulérní návrat ke všemu, co Hvězdné války dělá populárními. Dokonce i na drobné vtípky s mořskými ptáky došlo. Nechybělo snad opravdu vůbec nic. Od začátku je divák udržován v napětí, stále se něco děje, stále je na co se dívat. Žádné prázdné tlachání, ale nepřetržitá akce s nádhernými obrázky a bohatými efekty. Ano, to jsou Star wars, které chceme. Nemůžu se dočkat, až bude venku další pokračování. ()

Optical odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení mluví samo za sebe. Disney opět servíruje slaboučký příběh a navíc protkaný politickým podtextem do obludného rozměru. Rian Johnson vytvořil naprostý paskvil, který nejenže devalvuje předchozí díl z myšákovi kuchyně, ale i celou Lucasovu ságu. Bravo mistře ()

corran 

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku jsem si při sledování vzpomněl na knihy Michaela Stackpolea a Timothyho Zahna, kde se odehrávaly příběhy z předaleké galaxie, kde staří i noví hrdinové mého dětství dělali hotové divy, ale všechny byly zcela precizně vysvětleny a dotaženy do všech důsledků. Spletité příběhy a vedlejší dějové linky, které se v závěru sběhly dohromady a zazářily jako jasná hvězda. Kolik práce to asi muselo dát, napsat byť jen jeden román ze světa SW... Scénář k tomuto počinu byl zřejmě hotov během dvou nebo tří večerů nad mísou rozdrcených videokazet s epizodami I - VI. Tohle nejsou Hvězdné války. ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Tohle nebude objektivní hodnocení. Jsem naprostý oddaný fanda SW a zde mi naprosto stačilo k dokonalosti, když jsem opět mohl sledovat Luka Skylwalkera opět ztvárněním vynikajícím Markem Hamillem. Do toho se line hudební téma "The Force Theme"....A ta pravá nostalgie mě přepadla, když hovoří s Yodou a nebo kdy se na scénu útočně dostane Millenum Falcon opět s proslulým buracejícím Williamsovým motivem. Nic psát více nebudu. Jak jsem napsal, nebylo by to objektivní :-) ()

jojto 

všechny recenze uživatele

Tak som sa rozhodol, že si začnem privyrábať varením pervitínu. Varím, varím a tu zrazu klop, klop na dvere. Kuknem cez kukátko a tam ťažkoodenci s baranidlom, v plyn. maskách a čerstvo, cez nepriehľadný štátny tender, zakúpenými poloautomatmi zo Srí Lanky. Í do prdelky, pomyslím si a rýchlo zakričím, moméént som v sprche. Kuknem z okna, 3x obrnený transportér, 2x húfnica Zuzana, 6x snajper, 1x smetiarske auto-operačné stredisko. Zavriem oči a hľadám Silu. Cítim Rovnováhu. Som z odboja, ja som tá iskra. Beriem svoj lak na šediny, ktorý používam výhradne na spodné partie, vkladám do mikrovlnky a nastavujem 30 sekúnd. Sila je so mnou, cítim ju všade, ja som Sila. Otváram okno, zapínam zlanovaciu skobu na televízny kábel medzi panelákmi natiahnutý v 90-tych rokoch a ...nasleduje mix scén z Čárliho anjelov, Smrtonostnej pasce 1,2,3 a Tango a Keš....cítim Silu, nastolujem Rovnováhu. Dopadám na zem a rýchlo sa strácam v dave Karnevalového sprievodu.----------------- Rozhodne lepšie ako predchádzajúca časť. Dokonca by som povedal, že tí dvaja telepati by sa radi kontaktovali i fyzicky, teda telesne. Možno by pri tom nemali oči plné sĺz a s tým hnusným skřetom by sa vysporiadali už po prvej spoločnej noci. No a Lukovy sa nečudujem, že sa mu nechcelo z prírodného raja. Chlastať zelený mok z bradaviek mimozemského čuda, nechať sa obskakovať domorodými otrokmi, chodiť stale hore dole schodami a masturbovať rukou terminátora, to by som bral aj ja, teda pokiaľ by mi niekto doniesol pružinovú matrac. Akcii chýba viac osobných súbojov. Stret Luka s Kyla je krátky, nezáživný. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Dal jsem si SW:TLJ pěkně v řadě po všec 8 filmech předtím a můžu říct, že takhle na sebe navázaný, to je pecka a tenhle díl jsem si užil parádně. Pokud bych se na t o koukal s odstupem času a samostatně, byly by to asi 4*, ikdyž dobrý, ne super, ale takhle? Nešlo nedát 5*. Je to super, rychlý, efekty paráda, pořád se drží jistý věci a detaily, aby to nebylo přetuněný dobou, role sedí, mezi postavama to funguje a člověk jen sedí a kochá se. Za mě 5* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Během sledování jsem neměl ani tak radost z filmu, ale z toho, že už bude končit. Nevím, kdo přesně může za to, že mr. Jedi je totálě zralý na psychouše a jeho trénování té mladé wtf jedi-ky připomíná spíš hromadné šňupání, ale to jeho: "cítíš to, cítíš to? To je síla" - no fakt byla. Tpč já jsem si myslel, že si z ní střílí a on to myslel vážně. Dá se na to podívat, hlavně díky Oscarovi a Beniciovi, ale jinak to žádná pecka opravdu není. Dvě hvězdy a z toho jedna smrdí. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

po skvelych star wars 7 a rogue one sklamanie, nastastie trapnost typu thor ragnarok to nebola, jak druhi pisali, skor mi to prislo unavne ako nedavny blade runner, vacsinou tie sceny so zvieratami mali byt akoze vtipne, snoke je uplny vysmech vsetkych zaporakov, mal len dve sceny a tak lahko sa necha zabit, rey s kylom su nepriatelia, potom kamarati a zase nepriatelia, preco jeden druheho vnimaju??? kto je rey, stale neviem, luke skywalker sklamanie, jak vlastne zomrel??? leia supermanom, tak ma nejaku silu alebo co, stale sa len skryva, uteka, dava rozkazy, len dva suboje svetelnych mecov, benicio del toro uplne zbytocna postava, skor bol trapny, postrehol som, ze cervena farba bola nejak dominantna, na daisy ridley sa dobre pozera, jebacka to je 6/10 ()

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama