Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka hvězdné lodi U.S.S. Enterprise zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se setkávají s novým, záhadným nepřítelem, který je i celou Federaci vystaví těžké zkoušce. (Cinemart)

Diskuze

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

senin

Jsem trekkie (TOSky jsou prostě best), a sice se bojím Linovy režie, přesto se těším a doufám, že si to užiju jako dva předchozí obnovené Star treky...

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Jakkob

senin

senin (hodnocení, recenze)

nejsem trekkie, takže si to asi užiju, ale dovedu si představit, že lidi co to sledovali před xx lety asi z tý nový akční CGI jízdy nejsou moc odvařený...

na příspěvěk reagoval Šimpy, Larrysbride

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Asi takto, komu se to bude líbit, bude se mu to líbit, komu ne nemusí se na to dívat - je to jeho svobodná vůle. Osobně já se na to přinejmenším jednou mrknu, čistě ze zvědavosti. Osobně z trailerů nejsem zas tak odvařenej, ale patří to hold k pojetí Star treku jak ho resetovali. Na nějaký vývoj děje a postav jsem rezignoval - stále mám z traileru dojem, že se to pořád točí podle stejného tématu a sice Kirkova otce, jak se vyrovnat s tím že je kapitán atd...nevím, poprvé bych to bral, ale potřetí vyjma křoví jako jsou Aliani a Khan by už bylo třeba jiné tématiky. Na druhé straně jsem se na nulový vývoj u postav naprosto zvykl, protože ve Star treku se povětšinou řešilo vše resetovacím tlačítkem - což se trochu snažilo nabourat TNG, DS9 a hlavně Enterprise v třetí a v čtvrté řadě. Takže na propracovanost postav si člověk bude muset počkat na seriálový Star trek - u kterého jsem zvědav jakou cestou se vydají, jestli využijou něčeho z předchozích serií - hlavně tehdejší časové linie, což by bylo trochu zmatečné či postaví to na nových filmech.

na příspěvěk reagoval Pod

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

:-D nerozdýchal verejné poníženie a priznanie o tom, aký je to veľký klamár? :-D to aby už začal sondovať kto mu predá svoj nick, aby nevyzeral tak nápadne...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Bude to blbost na n-tou. Star Trek svými tragickými triky, otřesnými maskami, zoufalým scénářem a nekonečnou nudou patří do hlubin minulého století. Nechápu, který masochista ho chce ve 21.století oživovat.

na příspěvěk reagoval Šimpy, tomas.malo

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Prometheus69

vždyť to má téměř klasický font, akorát s přidaným 3D efektem. mně se to naopak jeví takové typicky startrekové. tedy pokud oba myslíme totéž.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Larrysbride smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Tarantino a krvavý Star Trek?

Tarantino a krvavý Star Trek?

08.12.2017

Loňská sci-fi Star Trek: Do neznáma vydělala o 120 milionů méně než její předchůdce, což v Hollywoodu obvykle znamená stopku. Chystaný čtvrtý film s posádkou Chrise Pinea se tak přestal řešit (měl v… (více)

Reklama

Reklama