Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (1 371)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jediná série, která dílem od dílu vstoupá nahoru, nikoli dolů. Tohle je pro mne náplast za Expendables 3, protože tolik známých tváří kolik se zde sešlo je až k zamyšlení. 250 milionů rozpočet je znát na každém záběru, který vyvolává husí kůži díky Wanové stabilitě a řemeslnosti. Highlight je pro mě definitivně skok autem skrz baráky v Abu Dhabi a výsadek aut z letadla, to jsou scény, které jsme zatím nikde jinde neměli možnost zhlédnout a samozřejmě potěšily i skvěle nasnímané fighty, překvapivě nejvíce se mi líbil fight Tony vs Walker a Ronda Rousey vs Michelle ( Lepší ženský fight jsem v životě neviděl), ale i Statham s Rockem či Dieselem si dávali slušně do nosu. Nechybí i skvělý humor, o který se stará Tyrese Gibson, který je výborný jako vždy a taktéž nechybí sexy prdelky, ostřílené káry či slušivý soundtrack. Jediná výtka k finále, které příliš nepřekvapí vzhledem k událostem dějící se po čas filmu. Nepočítajíc Asii, je tohle nejlepší dostupný Americký akčńák, který máme možnost vidět. Rozloučením s Walkerem cute. 95% ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejakčnějších filmů, které jsem kdy viděl. Když se vypne mozek, lze si užít i ty nejbláznivější létající kousky s auty i nezranitelnost (zlomenou ruku a odřeniny nepočítám) všech hlavních postav. K tomu spousta bitek jeden na jednoho (a to nejen svalnatých mužů, ale i krásných žen), charismatičtí všechni 3 největší drsňáci, sexy hacker, Kurt Russell, auta, která moc na ulici nezahlídnete. Co více chtít od akčního filmu? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JENOM DVĚ VĚCI UDRŽÍ SKUPINU JAKO VY POHROMADĚ - STRACH NEBO LOAJALITA. A U VÁS ANI ŠPETKU STRACHU NEVIDÍM“… /// Fajnovka pro skalní obecenstvo, plná reklamy na lítající auťáky, počítačový programy, Abú Dhabí a ženský v bikinách. Kurt Russell si střihl svýho Postradatelnýho a Statham fajnovýho záporáka, kterej zapadá do k neuvěření hodný akce (nebo ji dělá uvěřitelnou?). V závěru to množstvím ruční práce a nápady hodně připomíná ,,žlutý“ filmy, nechyběj hlášky a samozřejmě ani sentimentální chvilka. Akce super, ale chtělo by to najít rovnováhu mezi množstvím testosteronu a tím vostatním. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někdo mně rozmlátil v Abú Dhabí mrakodrapy. 2.) Musím naučit svoje auto lítat. 3.) Thx za titule „fceli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ještě chyběl Walker při honičce na severním pólu, Diesel při rvačce v raketoplánu a jeden z těch černochů na dívčím růžovém kole. Ještě větší, drzejší, dražší, hlučnější, absurdnější. Absence míry, limitů, pravidel. Dějově je to mělké, ostatně jako vždy, tempo je fajn, ale prostě mě to nechytlo. Čeho je moc, toho je příliš. Všichni museli minimálně sedmkrát zařvat, nebo aspoň skončit na invalidním vozíku. James Wan to ukočíroval solidně, vše je poměrně přehledné, ale ta vata kolem mi nesedla. Hrdinové melou o rodině, Rodriguez čumí do blba a trápí jí její ztráta paměti, Diesel si neodpustí otravné mentorské kecy, mnozí něco kváknou, jen aby něco kvákli, často je to pitomé a absolutně bez života. Prostě testosteron bez překvapení!! Když už přijde, je mimo moje chápání. Už bych to víc netěžil, nedojil, chcete-li. Elegantní rozloučení s Paulem Walkerem naopak potěší. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Podle těch tržeb to vypadá, že v brzké době zaplaví média rozostřené noční fotografie podivného ťamana, jak někde v Malibu stříhá brzdové hadičky u červeného Poršáka. Kromě Pavlíkova postmortem marketingu se totiž oproti šestce změnilo pouze to, že štafetový banán převzal jiný opičák. Jinak jde o naprosto stejnou sériovou sračku zejména pro barevné týnejdžry, kterým bylo líto, že žádný z Evendžrů není negr nebo Portorikánec, „umně“ kombinující ten nejhnusnější patos s rádoby kůl MTV videoklipy čokoládových recitátorů, u níž jen čekáte, kdy se objeví Bamblbý s Ajronmenem, aby rozpoutali ještě větší digitální bordel. Ačkoliv spektakulární akce hraničí s masturbačními fantaziemi šíleného rákosníka, Turek je vynikající bedgej s potenciálem definitivně vyhladit Naftovy parťáky, jemuž jsem celou dobu fandil, aby zabránil osmičce, a po dlouhé době konečně někdo zase pořádně vyvenčil šarmantního Kérta, nic z toho nepřebije těch osmdesát minut povrchních, kýčovitých, žluklých, zdegenerovaných pseudokulturních zvratků okolo, kazících vkus našich dětí a i mnohých slaboduchých dospělých. Vzhledem k tomu, že při téměř totožném pafilmu zmrd zacinkala téměř dvojnásobně, být panem Naftou, raději jezdím na natáčení dalšího pokračování emhádéčkem, aby mě nakonec taky nemusel doglumovávat Endy Serkis. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (89)

  • Prvý film zo série, ktorý v kinách dosiahol tržby miliardu dolárov. (Zeker)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama