Reklama

Reklama

Jedna noc

(seriál)
  • USA The Night Of (více)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 48 min (Minutáž: 57–96 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Riz Ahmed, John Turturro, Bill Camp, Michael Kenneth Williams, Jeannie Berlin, Payman Maadi, Amara Karan, Poorna Jagannathan, Paul Sparks, Afton Williamson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílná minisérie Jedna noc od tvůrců Stevena Zailliana a Richarda Price podrobně zkoumá složité okolnosti fiktivního případu jedné newyorské vraždy. Příběh sleduje studenta Naze Khana, roztomilého podivína, který dostane od basketbalového hráče, jemuž pomáhá s učením, pozvánku na večírek v newyorském Lower East Side. Když jeho odvoz na poslední chvíli krachne, Naz si bez dovolení vezme otcův taxík a vyrazí ze svého domova v queenském Jackson Heights na Manhattan. Když cestou do taxíku nastoupí nádherná mladá žena a požádá ho o svezení, Nazovy plány rázem vezmou za své a rozjíždí se osudová noc. Naz je později obviněn ze zločinu, který podle svých slov nespáchal, a na vlastní kůži zakouší dezorganizaci a manipulaci v právním systému. Tíživá situace, do které se dostal, je ještě umocněná jeho vzhledem a statusem potomka pákistánských přistěhovalců. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Pláž (2016) (E01) 

Dlouho jsem váhal a přeci jen ta koupě HBO GO musela přijít, už jen kvůli tak kvalitnímu obsahu, jako je naprostou náhodou nalezená Jedna noc. Dle všemožných zvěstí by tohle měla být stejná ne-li ještě větší pecka než jablečné Defending Jacob. ()

Něžná svině (2016) (E02) 

Jako milovník soudních a právnických dramat jsem si veškerý screentime v soudní síni náramně užil a doufám, že se do těch prostor ještě v průběhu seriálu pořádně podíváme. ()

Tmavá klec (2016) (E03) 

Nečekal jsem, že se seriál bude fokusovat zejména na pobyt ve vězení, toto prostředí mám ale dost v oblibě, takže v tom ve finále nevidím žádný problém. ()

Umění války (2016) (E04) 

Stone ve velkém zastiňuje postavu Naze a to mě odrazuje od pětkování epizod. I když každý moment v síni je prostě balzámem na duši. ()

Sezóna (2016) (E05) 

Americký soudní systém se tváří tak protřele a hanebně v tolika filmech a seriálech, až začínám věřit tomu, že je tak prohnilý a nespravedlivý i ve skutečnosti... ()

Samson a Dalila (2016) (E06) 

Bohužel v mých očích tahle minisérie rapidně ztratila to své kouzlo a po většinu epizody jsem vůbec netušil, co se děje a jestli je něco z toho záživného a pro minulý i budoucí vývoj vůbec důležitého. ()

Obyčejná smrt (2016) (E07) 

Trochu se obávám o finále, protože ani tady jsem nedokázal udržet pozornost po celou dobu. Holt se po nějaké delší odmlce dostavuje zaběhnuté heslo - Proti gustu žádný dišputát. Jelikož já se se zdejšími 86% neztotožním ani trošičku. ()

Volání divočiny (2016) (E08) 

Zkrátka se i ta sebelepší věc nemůže zavděčit každému a já jsem ke svojí smůle či spíše ke smůle tohoto seriálu jeho posledních pár epizod spíše odzíval a jsem dost vděčný, že už se k němu nikdy nemusím vracet. V obdobné sféře bych se raději otočil znovu po Defending Jacob. ()

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

29.09.2013

Perníkový táta nadobro končí a Vince Gilligan (foto), kterému svět vděčí za tento brilantní seriál, už pracuje na novém námětu. Lépe řečeno, na staronovém. Původně totiž napsal zápletku pro Battle… (více)

Reklama

Reklama