Reklama

Reklama

VOD (1)

Soukromý detektiv Holland March (Ryan Gosling) a nájemný ranař Jackson Healy (Russell Crowe) spojují své síly a podílejí se na vyšetřování pohřešované dívky a zdánlivě nesouvisejícího úmrtí jedné pornohvězdy. (Freeman Ent.)

Recenze (792)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

LA Coincidental. Shane Black není Tony Scott, Gosling není Bruce Willis (ani Harrison Ford, bohužel, ani se zálibou v origami) a mně není třináct. A i kdyby bylo... Ovšem, srovnávat to či ono s tím či oním není k ničemu, ale právě v tomto případě jsme k tomu motivováni zevnitř filmu, milovník starých časů Shane Black podsouvá odkazy formální i věcné nepřetržitě a nedělá to dobrotu. Pád ucházejících hlášek nevyrovná skutečnost, že film v žádné ze srovnání se vnucujících složek netriumfuje. Díky za kozy, trochu trapný fóry. Škoda nefungující chemie mezi kýmkoliv z party a opět, podobně jako v Kiss Kiss Bang Bang, podfinancovanou výpravu a lajdáckou režii. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční oddychovka, která se v nejlepších momentech bez problému vyrovnala klasice jakou je Lethal Weapon. Musím říct, že chemie mezi hlavními postavami (Russell Crowe-Ryan Gosling) byla skvělá. Správní chlapi jsou vtipný a zábavný film u kterého si přeji pokračování -80% ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Už ta úvodní scéna dává znát, že se Black opět nebojí ve správný okamžik převrátit význam záběrů dle své zvrácené černohumorné libosti. Celý film je strašně jednoduchoučký dějem, a díky tomu umožnuje překvapovat diváka nečekanými scénkami, které sice působí trochu nesoudržně a epizodicky, ale spolehlivě pobaví. Crowe a Gosling tradičně skvělí a naprosto si mě získala Angourie Rice, doufám, že se ta holka příliš neokouká, protože je zde parádním svěžím vánkem. K dokonalosti něco málo chybí, možná to objevím někdy později při domácí projekci. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Největší škoda je, že Správní chlapi prořekli spoustu opravdu povedených vtípků už v traileru. Jinak se ale jedná o umě zpracovanou jednohubku, která rozhodně nezklame. Jak to může dopadnout, když se dá dohromady mlátička, co touží být soukromým očkem a tak trochu "fake" soukromé očko alkoholik? Vlastně jedině dobře, já jsem se tedy rozhodně bavila. ()

morize 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Odlehčená komediální detektivka s perfektním místy černým humorem a se skvělými hlavními hrdiny. V kině atmosféra úžasná. Nachechtali jsme se :-) ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

MINIKINO Kavárna Ostrava, 26.6.2016: Ale jo slušná krimi komedies velmi slušným obsazením. Je vidět, že to Russella i Goslinga bavilo. Často jsem se zasmál a mělo to zajímavý barevný retro look. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Neskutečně úžasný film! Je v něm vše, co potřebujete: - pěkné dívky - úžasná prsa (fakt pěkně tvarovaná) - dva parťáci, co se umí bavit - skvělé gagy - zajímavý příběh - nenudí vás to - popíjí se whiskey Co více si přát? :) ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Takéto krimi komédie sa dajú. Sú nevšedné, neokukané aj keď vieme presne ako to skončí. Neotravujú diváka, majú solídne herecké obsadenie. Dvojica hlavných protagonistov či už Crowe alebo Gosling sú dosť odlišné filmové charaktery. Jeden postarší pán, čo vie ako má presne udrieť a ten druhý? Inteligentný súkromný detektív avšak v určitých hraniciach. Inak mi tak trochu Gosling pripomínal Sandlera, dobrácky face, starostlivý típek čo sa týka rodiny a trochu divný image. Divný zato, že v takomto prestrojení som ho ešte nevidel. Dá sa povedať, že hrá väčšinou takých machov čo balia kočky. Aj tu síce je tomu tak, ale komediálna stránka filmu mu nedovoľuje prejavovať tak extrémne šarm, pri ktorom vlhli rozkroky v kine. Režisér MR. Black je čarodej čo sa týka filmových zápletiek. Stačí si spomenúť na Kiss Kiss Bang Bang. Tam to rozbalil naplno, humor a vážnosť si preniesol aj sem. V istých hraniciach ako som spomínal. Nie je to tak vážne a prikladá dosť vysokú vážnosť na vtip a satiru. Hlavne vtípky medzi hlavnými protagonistami. Za spomenutie určite stojí fakt, že film sa odohráva v časoch slávnych 70.-80. rokov minulého storočia. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Jméno Shane Black mi nic neříká, až teď koukám, že jsem od něj kdysi viděl Posledního skauta. Čili sledováno bez předsudků a bavil jsem se. Na americkou krimikomedii vtipné a s konzistentním scénářem, což v současné době musí naneštěstí stačit. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Tohle spojení muselo být pro mě zvídavé, protože vidět Crowe s Goslingem samo o sobě zajímavé je. Správní chlapi jsou klasická krimi komedie, určitě se pobavíte, je tady i trocha nějaké té záhady a poučení. Ale děj sám o sobě je už méně pozoruhodný. Takže zůstanu u své trojky. ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Chlapáci si požičali zápletku zo starej školy kriminálnej drámy a odeli ju do krásneho pestrofarebného šatu. Výsledok tohto spojenia nie je dokonalý, občas škrípe, ale v celkovom súčte pobaví. Zbytočne prekombinovaný príbeh príjemne odľahčujú krásne ženy, ostré dialógy, situačná komika a Marchová dôvtipná dcéra Holly. Navyše, mesto anjelov vyzerá úchvatne. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem se výborně bavil. Překvapivě výborný Gosling nad svým otylejším parťákem Crowem výrazně dominuje. Ze začátku jsem chvíli tápal, kdo koho vlastně hledá a proč, ale pak mi bylo vše jasné a mohl jsem vychutnávat parádní taškařice na bitch párty a losangeleském autosalonu. Skvělá akční jízda s vtipkujícím duem opravdu správných chlapů! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Geniálna haluz. Miestami som sa rehotala ako najatá. Hrdinovia boli sympatickí, aj keď hlboko nedokonalí, a preto veľmi realistickí. Násilie bolo brutálne a navyše jeho občasná náhodnosť pôsobila o to autentickejšie (navyše vtipne :-). ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Jediné mínusy jsou příběh a délka. V Příběhu jsem se ztrácel a nijak zvlášť mě nezaujal. A stopáž po první hodině toho moc nenabídla. Ale jinak jsem se zasmál , chemie mezi ústřední dvojicí funguje dokonale. Je to herecké představení Crowa s Goslingem. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Dokud si jen Gosling s Crowem povídají a hláškují přitom, je to super zábava. Jakmile se má děj někam posunout, všechno drhne. Trochu přestřelená stopáž, zato krásná výprava to vytahuje nahoru. Ty tři hvězdy tomu budou slušet. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Čo sa atmosféry a humoru týka, tak sa mi film určite páčil. Zaujímavá chémia medzi Russelom a Ryanom bola správnym korením pre samotný snímok. Určitá ironická surovnosť a antihrdinstvo sa do zasadeného prostredia viac než hodili. Jediným väčším negatívom bola pre mňa samotná zápletka, ktorá ma nijak veľmi neoslovila, ale zase, tvorcovia sa aspoň vyhli určitej "tuctovosti". ()

Související novinky

Čeká nás nových 48 hodin?

Čeká nás nových 48 hodin?

18.08.2021

Akční komedie to v současnosti nemají lehké. Jejich místo zastoupily komiksy, a filmů jako Správní chlapi režiséra Shanea Blacka se tak v současnosti točí méně a méně. Nyní to každopádně zkusí po… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Predátora čeká další šance

Predátora čeká další šance

14.08.2015

Legendární scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) předloni natočil miliardového Iron Mana 3, takže záhy přehazoval mnoho režijních nabídek. Nakonec si vybral sedmdesátkový noir The… (více)

Reklama

Reklama