Reklama

Reklama

VOD (1)

Soukromý detektiv Holland March (Ryan Gosling) a nájemný ranař Jackson Healy (Russell Crowe) spojují své síly a podílejí se na vyšetřování pohřešované dívky a zdánlivě nesouvisejícího úmrtí jedné pornohvězdy. (Freeman Ent.)

Recenze (791)

Mr.Orange 

všechny recenze uživatele

Duo Russel Crowe a Ryan Gosling funguje skvele a hovoria jednu skvelú hlášku za druhou a pri prvom zhliadnutí sa človek len tak necháva unášať skvelou atmosférou dobového L.A. a hláškami ktoré neomrzia,no neskôr keď sa zamyslí nad logikou správania postáv a samotnou zápletkou tak mu dôjde že je dosť pochybná a možno je to všetko tak trochu prvoplánové.... no mne je to jedno pretože som sa skvelo bavil a je škoda že takýchto filmov sa nenatočí viac ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

O něco slabší Smrtonosná zbraň/Poslední skaut,ale povedený film s pár hodně vtipnými scénami a cool hláškami..75% ()

nMarek 

všechny recenze uživatele

Docela me prekvapuje, ze to ma 74%, Me to teda dost casto prislo trapny, ale co... Videl jsem to v letadle, takze poho :) ()

BesnaSrnka 

všechny recenze uživatele

The Nice Guys je jedným z tých filmov, na ktoré môžete ísť so svojimi kamošmi po troch pivách a nevyzerať pri tom, že ste si práve odbehli z koncertu Eltona Johna. Napriek tomu, že film mal všetky atribúty kvalitnej zábavy, nebol som spokojný na 100%. Dlho som nevedel čím to je, ale myslím, že som už na to prišiel. Postava Holly je fajn, je zábavná a nedá sa si ju nezamilovať, ale nemôžem sa ubrániť pocitu, že sa sem votrela z iného filmu, či dokonca žánru. Celý film totiž posúva až do príliš veľkej nadsázky. Vo svojich predošlých filmoch vedel Shane Black dávkovať humor s chirurgickou presnosťou tak, aby neutrpela akčná/dramatická/napínavá stránka filmu, ale tu mu trochu ušla ruka. Tento film by lepšie fungoval ako na nič sa nehrajúce R-ko, teda viac násilia, viac nadávok, menej detí. ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že rozdelenie úloh hercom skutočne sadlo. Rasl a Rájen sú príjemná dvojka, ktorá by mnohým filmom dokázala dať pravý šmrnc. Napriek tomu však hodnotím tento film ako priemer. Miestami som sa dosť nudil a samotný príbeh mi veľmi nesadol. Občas sa našli dobré hlášky a príjemný humor, ale aj tak to nedokáže tento film zachrániť. Pre mňa trochu sklamanie. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Toto je spíše taková oddychová kriminálka s občasnými úsměvnými momenty než přímo akční komedie. Na akční žánr mi to přijde málo akční a jako komedie - to nemá svoji specifickou komediální vůni. Jinak kromě toho jsem byl celkem na čtyři hvězdičky spokojen. ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Pretučnelý Russell Crowe už asi nemá kondíciu na normálne filmy a tak si trúfa len na takéto príšerné sračky, kde ani hrať nemusel, lebo nemal čo.........Nič čo by stálo za zmienku, ani som to nedopozeral. Totálna nuda.....a prečo tá jedna hviezda ? lebo žiaľ existujú aj Troškove filmy.......a tento bol o chlp lepší ()

amanda7 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase som sa v kine naozaj zasmiala a dobre pobavila. Tak neviem ale na mňa to fungovalo. Ústredná dvojica sú moji obľúbenci a nesklamali ma. Zábavná jazda až do konca. Určite si to pozriem znova. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

ked vonku prsi ci snezi a chcem si pustit nenarocny film tak to je presne tento. Ani dobry ani zly proste priemer...kde tu podarene dialogy i vtipna scenka sa najde ktoru zasa stiahne dolu niekedy neprehladnost deja ()

Matulko_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z pre mňa najpútavejších trailerov roku 2016. Čo úder, to úsmev, čo hláška, to ešte väčší. No a po rozriedení do necelých dvoch hodín, nemastná-neslaná vata, hoci s veľmi sympatickým obsadením a unikátnou atmosférou. Kvôli nej odporúčam na nedeľné odpoludnie, ak o atmosféru nestojíte, vystačíte si s trailerom... ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Koliduje to mezi tři až čtyři a vzhledem k tomu, že jsem neviděl dlouho takovou nenásilnou komendiii, která působí dost impresionisticky, dávám čtyři hvězdy. Vtípky jsou dost nenásilné vycházející z daných situací. A přesně takový přirozený humor mám rád. ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá slátanina s místy velmi slaboduchými a rádobyvtipnými dialogy. Situční humor někdy sice vtipný a povedený,ale jen někdy. Nejslabší Golslingův film, překvapilo mě, že do toho šel . U Russela už ne, možná je rád, že s jeho třeceti kily nadváhy mu vůbec někdo dá šanci. Vypadá to, že následuje Seagala. Jeho český dabing opět tragický...... ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Tak tak na 3hvězdy - tedy šedivý průměr...navzdory mým oblíbencům (Crowe, Gosling) a pár opravdu vtipným momentům. Pořád jsem musel přemýšlet, co měli asi tvůrci původně na mysli, než tohle "dílo" zplácali dohromady. ()

Související novinky

Čeká nás nových 48 hodin?

Čeká nás nových 48 hodin?

18.08.2021

Akční komedie to v současnosti nemají lehké. Jejich místo zastoupily komiksy, a filmů jako Správní chlapi režiséra Shanea Blacka se tak v současnosti točí méně a méně. Nyní to každopádně zkusí po… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Predátora čeká další šance

Predátora čeká další šance

14.08.2015

Legendární scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) předloni natočil miliardového Iron Mana 3, takže záhy přehazoval mnoho režijních nabídek. Nakonec si vybral sedmdesátkový noir The… (více)

Reklama

Reklama