Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Žraloci ve vesmíru, světelná motorová pila a tornáda v jednom kuse. Jak může někdo téhle sračce dát 2 a více hvězd? Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš...... Pokud někdo pochopil záměr tvůrců, prosím, ať mi napíše vysvětlení... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to dokázal a dokoukal poslední část téhle inteligentní trilogie. Myslel jsem, že v předchozích dvou dílech už jsem viděl všechno, ale lidská fantazie a smysl pro absurdum jsou nevyčerpatelný studnice a to, že žraločí tornádo ničí mrakodrapy, Bílý Dům nebo hází žraloky do letadel, trezorů apod. už nikoho nepřekvapí, tak tvůrci museli tuhle šílenost povýšit o level vejš. A tak se tentokrát za pomoci Miče Bjůkenena podíváme až do vesmíru :-D . Co se tam bude dít nechci prozradit, ale garantuju, že je to fakt mazec. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli druhý díl byl příjemně přehnanou parodií ( i když ani tak to tedy nebylo nic moc), tak tohle je užvaněnější a nudnější. Prostě jde jen o sled scének - žraloci útočí na Bílý dům, na vojenskou základnu, vodní park v Orlandu, zábavní filmový park (který se ale nachází jinak v Los Angeles, ne Orlandu), na závody NASCAR... a to vše, až na scénu s americkou vlajkou na začátku, v podstatě bez vtipu, nadhledu, tak nějak otrocky a upachtěně. Nelíbilo, měli zůstat u parodického nádechu. Tohle je chvílemi zbytečně nechutné, a těch reklam v obraze! Jo, a když jsem si řekl, že se děcko určitě narodí ve vesmíru, tak jsem se netrefil jen o trošku. Ach jo. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama