Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Recenze (93)

MikkiM20002 

všechny recenze uživatele

Nechápu co všichni mají s Ryanem Murphym, cokoliv na co sáhne se promění ve zlato ? To bych teda neřekl. Tohle je parodie na parodii, viděl jsem trailer a říkal jsem si '' TWL to bude něco'' a po pilot jsem byl teda zklamaný a kroutil jsem hlavou - díl co díl je to větší nuda a je to prostě stupidnější a stupidnější a ani se vůbec nedivím, že ta sledovanost klesá a klesá. Emma Robert neumí hrát nic jiného než rozmazlenou princeznu. Některé scény byli tak blbé až jsem se zasmál to je 1* a druhá je za Abigail Breslin, která to zachránila svými vtipy a kvalitním hereckým výkonem. Jinak to co z toho vzešlo je teda katastrofa. ()

evelouch 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to, ukázalo se, že i slasher jako seriál může fungovat. A to minimálně dobře. Jenom škoda toho podivného konce. 96%. ()

Insanerider 

všechny recenze uživatele

Pokud máte nakoukaný klasický slashery, tak si tuhle jízdu nesmíte nechat ujít, pokud nemáte rádi oldschool horory, nic Vám narážky v seriálu neřeknou a nemá smysl na to koukat. Vřele doporučuju všem co mají rádi vypointovaný situace a dokážou ve scénách vidět ty parodie. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nenasmál. Serial si bere na paškál veškerá klišé slasheru a povysuje je na min. úroveň Scary movies. Drmoleni a totalni tupost postav to je přímí útok na bráníci. Vtipné jsou ale i komentáře některých zdejsich hodnotitelu, kteří to očividně moc nepochopili a zfleku by mohli hrát postavu v tomhle seriálu. ()

Korra 

všechny recenze uživatele

Mírně, ale jen mírně morbidní, plné poťouchle černého humoru ("Ty půjdeš první tati, a potom Pete"), hrátky s hororovými klišé, strašně nesympatické titulní Scream Queens, které ale nemůžete tak úplně nesnášet, protože jsou taky úžasně zábavné, jalový a narcističní rádoby alfasamci, jejichž IQ je na úrovni rostoucí trávy, ale bez nichž by to nebylo zdaleka tak zábavné - zkrátka, Ryan Murphy a spol. se vyřádili a přišli se seriálem, který mi dokonale padl do noty. Obsazení hororové královny Jamie Lee Curtis je skvělý tah - jakkoliv jsou její mladší kolegové a kolegyně zábavní, ona jasně vede.-) P.S.: Jak si tady čtu komentáře, zjišťuji, že někteří nepochopili, že se jedná o komedii/parodii. Takže, děti: není to horor. Je to komedie pro znalce hororů. Vážně. Fakticky že jo. ()

d-nao 

všechny recenze uživatele

4* za prvu a 3,5* za druhu, takze je to nakoniec slusne pozeratelne, aj ked ten prechodom z university (1.seria) do nemocnice (ta druha) som doteraz nestravil, to mohli radsej presunut do blazninca. Velke plus tej druhej spocivalo u mna v absencii nesympatickej slapky Grace a jej retardovaneho tatka, aj ked ten sa nam nakoniec v zavere vratil, ale uz ako riadny psychopat, takze to tak neboli. Nesmiem tiez zabudnut na slusne zvladnutie odkazov na ine filmy, hlavne Silence of the Lambs s milovanou Hester a demonicku ruku dr. Brocka a´la Evil Dead 2. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál s rozkošně šílenou Emmou Roberts, která je stokrát přitažlivější než kdy byla její slavná tetinka. A babča Jamie Lee válí. ()

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama