Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (338)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Jason X", Jason Voorhees v ďalekej futuristickej budúcnosti, na vesmírnej lodi, kozmická vyvražďovačka... To predsa nemôže nikto brať vážne. Tak toto je teda poriadna hlúposť. Je mi zle z toho, keď vidím ako sprznili obrovskú, kultovú horrorovú legendu. Takýto trash shit  si tento horrorový slasher borec nezaslúžil. Pozrel som si tento titul viacej krát, ale nedokážem sa zbaviť pocitu, že je to celé jeden veľký, absurdný nonsens. Navyše aj sám Jason tu pôsobí dojmom zadýchaného, obtlstlého dôchodcu. A to čo z neho spravili na konci je úplna groteska. Takmer odpad! * ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ultimátní sračka. Zralý na odpad, jenže párkrát jsem se přece jenom trochu pobavil. Hlavně u scény kdy Jason mlátí bělošku ve spacáku japonkou ve spacáku a následně jde japonku ve spacáku obouchávat o strom :-))))))))) Další plus je, že hlavní hrdinka je moc hezká. No a poslední věc byla ta robobojovnice, to bylo tak špatné až to bylo dobré. Jinak fakt SRAČKA s efektama, který mohou konkurovat Červenýmu trpaslíkovi. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavnej beckovej sci-fi horor, navic s drticem Jasonem v hlavni roli. Film slusne odsejpa, napad na Jasona ve vesmiru je docela fajn a jelikoz tohle neni zadna budoucnost s laserama a podobne, ale dost spinava, vytvari to fajnovy prostredi a atmosferu. Bat se u toho sice nebudete, ale herci jsou vcelku sympaticky, Jason to rozjizdi ve velkym a misty radne krvave a triky jsou obstojny, takze 90 minut solidni zabavy. Slabsi 4*. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Šup s tým hokejovým hajzlom do vesmíru, tam ešte nebol! Ale prečo o tom hneď dofasa nakrúcať celovečerný film?! Počas úvodných minút (likvidácia Davida Cronenberga) to ešte niečo má do seba (keďže sme radi, že Jasona znova vidíme v plnej poľnej), následne ale blábol JASON X bez debaty a dlhého rozmýšľania staviam po bok Carpenterovej blamáže DUCHOVIA MARSU. Krátka scéna od Krištáľového jazera to nezachráni. Sračka. To nie je urážka. To je terminus technicus. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Není typický Pátek 13 a přiznám se, že jsem měl docela strach, protože, jak si asi většina vzpomínáte, výlet Pinheada do vesmíru moc dobře nedopadl (sračka)... Ale nakonec jsem byl spokojený... Zabití jsou docela nápaditá a krvavá, atmosféra našpalaná, virtuální projekce tábora plná odkazů (hudba, žena ve spacáku omlácená o strom :-)... A vylepšený Jason na konci filmu se mi taky líbil... Po sračkoidní devítce nám Jason dokazuje, že je to pořád frajer... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • V japonském Tokiu měl snímek premiéru v pátek 13. září 2002. (Stocki)
  • Pracovní názvy filmu byly: Friday the 13th Part 10, Jason 2000, Jason X: Friday the 13th Part 10. (Stocki)
  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama