Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (338)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavnej beckovej sci-fi horor, navic s drticem Jasonem v hlavni roli. Film slusne odsejpa, napad na Jasona ve vesmiru je docela fajn a jelikoz tohle neni zadna budoucnost s laserama a podobne, ale dost spinava, vytvari to fajnovy prostredi a atmosferu. Bat se u toho sice nebudete, ale herci jsou vcelku sympaticky, Jason to rozjizdi ve velkym a misty radne krvave a triky jsou obstojny, takze 90 minut solidni zabavy. Slabsi 4*. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V živote som nevidel originálnejší spôsob poníženia kultovej hororovej postavy. Je to neskutočná pičovina! Dúfal som aspoň v nejaké to gore, ktoré by tomuto nápaditému slasheru výnimočne seklo, lenže celé je to v tak hlupej rovine, že tu skrátka niet čo poriadne hodnotiť. Inak popravde, keby na mňa spoza rohu vyskočil "Votrelec", asi by som dal aj druhú hviezdu :) no takto ... - 25% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tý vole, nečekal jsem že to někdy řeknu, ale ono to bylo stravitelné. Ano film je plný obrovských nesrovnalostí a nesmyslů(super moderní loď lítáme si z jedné galaxie do druhé, ale zbraně máme nemoderní; obávám se, že ani Jason nemůže takhle vesele poletovat vesmírem bez ujmy na zdraví; milí mravenečkové z některé mrtvoly udělají super moderní nesmrtelnou ničící stvůru, na jiného se vykašlou....a mohl bych pokračovat ještě velmi velmi dlouho.) Dialogy z velké části tvoří ta příšerná vesmírná hantýrka, které nikdo nerozumí. Brrrr, tady bych nechtěl překládat. Nicméně film má pěkný spád. A navíc kde jinde potkáte Jasona s 20 kg pancíře na těle. Podle zdejší kritiky jsem byl připraven na extrasračku a ona se z toho vyklubala pouze nesmyslná blbost, takže milé překvapení. Velmi slabé * *. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uprimne? Scenar je naprosto debilni, snaha vytriskat posledni mozne prachy z Jasona Vorheese (tedy jeste pred spojenim s Freddym - nutno rici, ze po filmove strance podstatne zdarilejsim) je naprosto evidentni. A za co ze davam ty tri hvezdy? Tento film totiz lze brat jako horor - pote by to bylo neco mezi odpadem a 1 hvezdou, ale pokud se na to podivate s vedomim, ze jde o cernohumornou hlaskarnu, tak nebudete zklamani + scena s dvema slecnama ve spacacich je pro me jeden ze tri NEJORIGINALNEJSICH a NEJVTIPNEJSICH zpusobu zabiti ve filmech vubec... P.S.: Oficialne bych tomu dal 3 hvezdy, ale davam 5 kvuli tomu silenemu mnozstvi "odpadu" od jinych uzivatelu... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jason je jedna z nejkultovnějších postav všech dob. To samozřejmě víme všichni. Tentokrát se dostal až do vesmíru, kde pokračuje jeho vražedné řádění. No, radši měl zůstat na Zemi, v Crystal Lake. Když už jsem tady nadhodila to městečko, tak musím říct, že se do něho podíváme, ale až na samotném konci filmu a to jen na malý okamžik. Budeme za to vděčit hologramové projekci. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • V japonském Tokiu měl snímek premiéru v pátek 13. září 2002. (Stocki)
  • Několik postav ve filmu je pojmenováno podle online přátel scenáristy Todda Farmera z online videohry "EverQuest" (1999). (Stocki)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama