Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele 666Carnage k tomuto seriálu (1)

Dark (2017) 

Abych si zkrátil čekáni na třetí řadu Stranger Thing , tak jsem se pustil do seriálu Dark, který je také z produkce Netflix. Jedná se o první seriál v němčině na Netflixu. A musím říct, jsem ho slupl za tři dny a fakt je super. Malé městečko pohlcené lesem a jadernou elektrárnou. Seriál má temnou atmosféru lesa, kde neustále prší a nic moc pěkného se neděje. U tohohle seriálu si nepamatuji, že bych se zasmál spíše jsem se rozčiloval nad některými charaktery a jejich chováním. Díl od dílu atmosféra houstla a já hltal díl po dílu a chtěl jsme vědět víc. Super je to, že seriál je hodně zamotaný a nutí to fakt vše sledovat. Dlouho se mi nestalo, že by seriál udržoval takhle ve střehu a já nad tím takhle přemýšlel. Dokonce jsme se u toho i pohádali s přítelkyní ohledně některých teorií. Zajímavé herecké výkony a neznámí lidé i ta němčina dodávají tomuto seriálu svoje kouzlo. Vše bylo zamotané do posledního dílu. Má to 10 dílů po 50ti minutách, takže vřele doporučuji. Při deštivé neděli to ráno pustíte a večer máte hotovo. Má být druhá řada a já jsem zvědavý co přinese. Za mě 80% ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama