Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 1
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele hEROic k tomuto seriálu (5)

Dark (2017) 

Takhle složitý, ale zároveň poutavý seriál tu zřejmě ještě nebyl! O to větší překvapení, že přichází z Německa. První dvě série jsou bomba, temné prostředí, tajemná zápletka, a skvělé rozkrývání příběhu a takřka incestních vztahů všech postav v několika časových rovinách. Třetí série posouvá složitost o level dál a tím se z toho bohužel stává poměrně nepřehledný a stereotypní spletenec, asi to chtělo trochu okleštit. Na druhou stranu všechna čest za celkové zakončení! Jo a skvělý hudební doprovod! 85% a několikanásobné přehřátí mozkovny :) ()

Season 1 (2017) (S01) 

Ohromně příjemné překvapení z Německa. Temné prostředí, tajemná zápletka, a skvělé rozkrývání příběhu a opravdu nečekaných vztahů hlavních postav ve dvou časových rovinách. 90% ()

Pravdy (2017) (S01E05) 

Já tyhle skládačky v čase prostě žeru. Navíc parádní sound, kterej atmosféru povyšuje o level výš. 85% ()

Season 2 (2019) (S02) 

Vše dobré z první řady zůstává a rozrůstá se do šířky i dalších časových rovin! Takový spletenec vztahů se nevidí a plně se v nich vyznat je již skoro nemožné. Takový chaos v palici jsem neměl dlouhé roky. Přesto je fascinující, jak se vše rozvíjí a nabírá na intenzitě. Skvělé dílo... 90% ()

Season 3 (2020) (S03) 

Jasně jen nám naložte! :) Už tak to bylo extrémně zamotané a oni přidají alternativní vesmír se všemi postavami a časovými rovinami z předešlých řad a ještě něčím navíc. Zde jsem už veškeré pokusy o sledování všech linek vzdal, protože to je nadlidský výkon. Člověk se jen nechává unášet k nějakému vyvrcholení, které naštěstí vše uzavře a dává smysl, byť tím zároveň odsuzuje všechny předešlé pokusy o rozpletení do záhuby. 80% ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama