Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 2
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Rominator k tomuto seriálu (2)

Dark (2017) 

21. června v malém německém městečku Winden spáchá Michael Kahnwald sebevraždu oběšením. Zanechá po sobě obálku nadepsanou instrukcemi s datumem a časem otevření 4. listopadu 2019 ve 22 hodin a 13 minut. Po tomto incidentu podstupuje jeho syn Jonas několikaměsíční psychiatrickou léčbu, aby mohl normálně fungovat. Jonase přivítá ve škole jako první kamarád Bartosz Tiedemann. Zrovna v té době se asi čtrnáct dní pohřešuje jejich spolužák Erik Obendorf. Vyšetřování vedou Charlotte Doppler a Ulrich Nielsen... V seriálu se objeví velké množství postav a divákova ostražitost nesmí polevit ani na chvíli, protože by přišel o nějakou souvislost. Musím se přiznat, že se vyplatilo dělat si poznámky, aby se člověk v příbuzenských vztazích neztratil. Těšil jsem se na každou novou informaci, která odhalovala věci budoucí. Na druhou řadu jsem zvědav, protože tento příběh lze rozvíjet dále. Zhlédnuto 10 epizod z 1. sezóny. (Netflix) ()

Season 3 (2020) (S03) 

Předchozí dvě série nastavily laťku opravdu hodně vysoko a potřetí za sebou se ji nepodařilo překonat. Třetí řada seriálu ostudu rozhodně nedělá a stále se jedná o nadprůměrnou podívanou s uspokojivým zakončením. O nové postavy a další časové linie tu není nouze, ale opravdu reálně hrozí, že se nepozorný divák může v ději ztratit. Herecké obsazení nemá obdoby, protože často bylo nutné obsadit jednu roli třemi herci různého věku a casting odvedl mimořádně dobrou práci. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama